Aplikasi MyAT & T Ora Bisa Digunakake ing iPhone! Mangkene The Real Fix.

Myat T App Isn T Working My Iphone

Sampeyan nyoba nyambung menyang akun myAT & T saka iPhone, nanging ana sing gagal. Aplikasi myAT & T ngidini sampeyan nyambung menyang akun nalika mbukak, nanging ora bisa mlaku kaya samesthine. Ing artikel iki, aku bakal jelasake kenapa aplikasi myAT & T ora bisa digunakake ing iPhone lan nuduhake sampeyan carane ngatasi masalah dadi apik !



Tutup Saka Aplikasi MyAT & T

Babagan pisanan sing nyoba nalika myAT & T ora aktif ing iPhone yaiku nutup lan mbukak app maneh. Sampeyan bisa uga app wis nabrak, dadi mandheg digunakake.



Sadurunge nutup aplikasi myAT & T, sampeyan kudu ngaktifake tombol aplikasi. Ing iPhone 8 utawa luwih dhisik, klik kaping pindho tombol Ngarep kanggo mbukak kunci aplikasi.



Ing iPhone X, geser munggah saka sisih ngisor layar menyang tengah layar. Nalika driji tekan tengah layar, ngaso sawetara wektu banjur tombol aplikasi bakal mbukak.

Ing iPhone 8 utawa luwih dhisik, geser myAT & T munggah lan mateni layar kanggo nutup. Ing iPhone X sampeyan, penet terus pratinjau aplikasi myAT & T nganti tombol minus abang katon ing pojok kiwa ndhuwur app. Banjur, tutup app kanthi nutul tombol minus abang utawa ngusap munggah lan mateni sisih ndhuwur layar.

Wiwiti maneh iPhone

Yen nutup myAT & T app ora bisa digunakake, coba restart iPhone sampeyan. Bisa uga aplikasi sing beda mandheg, nyebabake piranti lunak iPhone sampeyan macet.



Kanggo mateni iPhone 8 utawa luwih dhisik, penet terus tombol daya (uga diarani tombol Turu / Wake) nganti geser kanggo mateni lan lambang daya abang katon ing layar. Banjur, gesek lambang daya abang ngiwa nengen kanggo mateni iPhone. Prosese padha karo iPhone X, kajaba sampeyan menet terus tombol volume lan tombol sisih nganti geser kanggo mateni katon.

Ngenteni 15 - 30 detik, banjur pencet terus tombol daya (iPhone 8 lan luwih dhisik) utawa tombol sisih (iPhone X) kanggo nguripake iPhone maneh. Ngeculake tombol nalika logo Apple katon ing tampilan.

Nganyari Aplikasi MyAT & T

Yen aplikasi myAT & T ora bisa digunakake sawise urip maneh iPhone, kita bakal nemoni masalah piranti lunak suntingan. Babagan sabanjure yaiku mriksa manawa nganyari app kasedhiya. AT&T asring ngeculake nganyari aplikasi supaya bisa ndandani gangguan lan ngenalake fitur anyar.

Kanggo mriksa nganyari app, bukak App Store banjur tutul Nganyari tab ing sisih ngisor tampilan. Goleki aplikasi myAT & T ing dhaptar nganyari sing durung ana. Yen ana update, tutul ing Nganyari tombol ing sisih tengen app.

Delete & Reinstall The MyAT & T App

Yen ora ana nganyari piranti lunak sing kasedhiya, saiki kudu ngrampungake masalah piranti lunak sing luwih jero karo aplikasi myAT & T. Kanggo nindakake iki, kita bakal instal banjur instal maneh app - iki bakal diwiwiti kanthi seger!

Kanggo mbusak app myAT & T, penet terus lambang app nganti app wiwit jiggle lan X cilik katon ing pojok sisih kiwa ndhuwur lambang app. Tutul ing X , banjur tutul Mbusak nalika tandha konfirmasi katon ing tengah layar.

Saiki app wis dibusak, bukak App Store lan temokake app myAT & T. Yen wis nemokake, tutul tombol unduh ing sisih tengen. Amarga sampeyan wis nginstal aplikasi sadurunge, tombol undhuhan bisa uga katon kaya mega cilik kanthi panah sing dideleng. Bunder status cilik bakal katon sawise nutul tombol instal.

Hubungi Dhukungan Pelanggan AT&T

Yen sampeyan wis instal maneh aplikasi myAT & T, nanging isih ora bisa digunakake, bisa uga ana masalah sing bisa ditanggulangi dening tim dhukungan pelanggan AT & T. Sampeyan bisa nggayuh tim dhukungan pelanggan kanthi nelpon 1-800-331-0500 utawa ngunjungi Hubungi Kita kaca . Sampeyan uga bisa cepet tekan perwakilan kanthi ngirim tweet menyang @ATTCares ing Twitter.

AT & T App: Telpon!

Sampeyan wis ngatasi aplikasi myAT & T ing iPhone, utawa sampeyan duwe pilihan sing apik kanggo ngubungi wakil layanan pelanggan. Priksa manawa sampeyan menehi bookmark artikel iki supaya sampeyan bakal ngerti apa sing bakal ditindakake sabanjure myAT & T ora bisa digunakake ing iPhone! Yen sampeyan duwe pitakon liyane, wenehi komentar ing ngisor iki.

Matur nuwun kanggo maca,
David L.