Napa Baterai iPhone Kula Cepet Banget? Mangkene The Real Fix!

Why Does My Iphone Battery Die Fast

Aku arep ngandhani persis kenapa batere iPhone cepet banget lan persis carane ndandani . Aku bakal nerangake carane sampeyan bisa entuk umur batere luwih dawa metu saka iPhone tanpa ngorbanake fungsi. Tindakake tembungku:



Umume masalah batere iPhone gegandhengan karo piranti lunak.

Kita bakal nutupi sawetara ndandani batere iPhone sing wis kabukten sing aku sinau saka pengalaman tangan pisanan karo atusan iPhone nalika aku kerja ing Apple. Mangkene salah sawijining conto:



IPhone nglacak lan nyathet lokasi sampeyan ing endi wae. Sing nggunakake akeh umur batere.

Sawetara taun kepungkur (lan sawise akeh wong sing ngeluh), Apple kalebu bagean anyar Setelan sing diarani Batere . Nampilake sawetara informasi sing migunani, nanging ora bakal nulungi sampeyan ndandani apa wae Aku nulis ulang artikel iki kanggo nambah umur batere iOS 13, lan yen sampeyan njupuk saran kasebut, Aku janji yen batere bakal nambah , apa sampeyan duwe iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 7, iPhone 8, utawa iPhone X.

Aku bubar nggawe Video YouTube kanggo mbukak karo mbenerake batere iPhone, aku nerangake ing artikel iki. Apa sampeyan seneng maca utawa nonton, sampeyan bakal nemokake informasi sing padha ing video YouTube sing bakal diwaca ing artikel iki.



Tips paling pisanan yaiku raksasa turu lan ana sebab # 1: Ndandani Push Mail bisa sanget bedane ing batere iPhone.

kok fac facaku ora bisa

Ing Nyata Alesan iPhone, iPad, utawa iPod Batere Dadi Cepet Dadi

1. Push Mail

Nalika surat sampeyan wis disetel meksa , tegese iPhone njaga koneksi terus menyang server email sampeyan supaya server bisa langsung meksa surat menyang iPhone sanalika teka. Muni apik, bener? Salah.

Jenius kepemimpinan Apple nerangake babagan aku: Yen iPhone disetel kanggo push, terus takon marang server, 'Apa ana surat? Apa ana surat? Apa ana surat? ”, Lan aliran data iki nyebabake batere sampeyan cepet banget. Server pertukaran minangka pelanggar paling ala, nanging kabeh wong bisa entuk manfaat saka ngganti setelan iki.



Cara Ndandani Mail Push

Kanggo ngatasi masalah iki, kita bakal ngganti iPhone saka meksa kanggo njupuk Sampeyan bakal ngirit akeh batere kanthi menehi pitunjuk marang iPhone supaya mriksa email anyar saben 15 menit tinimbang saben wektu. IPhone sampeyan bakal mesthi mriksa email anyar kapan mbukak aplikasi Mail.

  1. Menyang Setelan -> Akun & Sandhi -> Goleki Data Anyar .
  2. Pateni Push ing sisih ndhuwur.
  3. Gulung menyang sisih ngisor banjur pilih Saben 15 Menit ing sangisore Goleki .
  4. Tutul ing saben akun email individu lan, yen bisa, ganti dadi Goleki .

Umume wong setuju yen ngenteni sawetara menit teka email pancen penting banget kanggo urip batere iPhone.

Minangka tambahan, yen sampeyan nemoni masalah nyinkronake kontak utawa tanggalan ing antarane iPhone, Mac, lan piranti liyane, priksa artikel liyane sing diarani Napa Sawetara Kontakku Ilang Saka iPhone, iPad, utawa iPod? Mangkene The Real Fix!

Aku bakal nuduhake layanan sing didhelikake sing terus-terusan ngeculake batere, lan aku gelem yakin yen sampeyan durung nate krungu umume umume. Aku yakin penting kanggo sampeyan kanggo milih program lan layanan sing bisa ngakses lokasi, utamane saluran batere penting lan masalah privasi pribadi sing kasedhiya karo iPhone, langsung metu saka kothak.

Cara Ndandani Layanan Lokasi

  1. Menyang Setelan -> Privasi -> Layanan Lokasi .
  2. Tutul Nuduhake Lokasi Kula . Yen sampeyan pengin bisa nuduhake lokasi karo kulawarga lan kanca ing aplikasi Pesen, coba tinggalake, nanging ati-ati: Yen ana wong sing pengin nglacak sampeyan, iki bakal ditindakake.
  3. Gulung nganti tekan sisih ngisor banjur tunyuk Layanan Sistem . Ayo langsung ngilangi kesalahpahaman umum: Umume setelan kasebut kabeh babagan ngirim data kanggo Apple kanggo pemasaran lan riset. Nalika dipateni, iPhone bakal terus dienggo kaya biasane.
    • Pateni kabeh ing kaca kajaba SOS Darurat , Temokake iPhone Kula (supaya sampeyan bisa nemokake yen ilang) lan Kalibrasi Gerak & Jarak (yen sampeyan pengin nggunakake iPhone minangka pedometer - yen ora, mateni uga). IPhone sampeyan bakal bisa digunakake kaya sadurunge. Kompas isih bisa digunakake lan sampeyan bakal nyambung menyang menara sel kanthi apik - mung Apple ora bakal nampa data babagan tumindak sampeyan.
    • Tutul Lokasi sing penting . Apa sampeyan ngerti iPhone wis nglacak sampeyan nang endi wae kowe lunga? Sampeyan bisa mbayangake galur sing berlebihan sing dipasang ing batere. Aku nyaranake sampeyan mateni Lokasi sing penting . Tutul kanggo bali menyang menu Layanan Sistem utama.
    • Pateni kabeh switch ing sangisore Dandan produk . Iki mung ngirim informasi kanggo mbantu Apple ngapikake produke, supaya iPhone ora bisa luwih efisien.
    • Gulung menyang sisih ngisor banjur uripake Ikon Bar Status . Kanthi mangkono, sampeyan bakal ngerti lokasi sampeyan digunakake nalika panah cilik katon ing jejere batere. Yen panah kasebut terus-terusan, bisa uga ana sing salah. Tutul kanggo bali menyang menu Layanan Lokasi utama.
  4. Pateni Layanan Lokasi kanggo aplikasi sing ora perlu ngerti sampeyan lagi ing ngendi.
    • Sampeyan kudu ngerti: Yen sampeyan ndeleng panah ungu ing jejere aplikasi, saiki gunakake lokasi sampeyan. Panah abu-abu tegese digunakake ing lokasi sampeyan sajrone 24 jam pungkasan lan panah sing dituduhake nganggo ungu tegese nggunakake geofensi (luwih lengkap babagan geofensi mengko).
    • Elingi app apa wae sing ana ing sandhinge panah sing wungu utawa abu-abu. Apa aplikasi kasebut kudu ngerti dununge supaya bisa digunakake? Yen padha, pancen ora apa-apa - padha wae. Yen ora, tutul jeneng app banjur pilih Ora nate kanggo mungkasi app supaya baterei ora prelu.

Tembung Kanggo Geofencing

TO geofensi yaiku perimeter virtual ing sekitar lokasi. Aplikasi digunakake geofencing kanggo ngirim tandha yen tekan utawa mangkat saka tujuan. Ana ide sing apik, nanging kanggo nggunakake geofencing, iPhone sampeyan kudu terus nggunakake GPS kanggo takon, 'Ana ngendi? Aku nang endi? Aku nang endi? ”

Aku ora nyaranake nggunakake aplikasi sing nggunakake geofencing utawa tandha adhedhasar lokasi amarga akeh kasus sing wis dakdeleng ing endi wong ora bisa ngrampungake sedina muput tanpa kudu ngisi daya iPhone - lan geofencing dadi sebabe.

3. Aja Ngirim iPhone Analytics (Diagnostik & Data Panggunaan)

Mangkene sing cepet: Kepala menyang Setelan -> Privasi , gulung menyang sisih ngisor, banjur bukak Analytics . Pateni tombol ing jejere Share iPhone Analytics lan Share iCloud Analytics kanggo mungkasi iPhone ngirim data menyang Apple babagan cara nggunakake iPhone kanthi otomatis.

4. Tutup Aplikasi Sampeyan

Sawise saben dina utawa rong dina, luwih becik sampeyan nutup aplikasi sampeyan. Ing jagad sing sampurna, sampeyan ora bakal kudu nindakake iki lan umume karyawan Apple ora bakal ujar kaya ngono. Nanging jagad iPhone yaiku ora sampurna - yen wis, sampeyan ora bakal maca artikel iki.

Apa Aplikasi Ora Tutup Nalika Aku Bali menyang Layar Ngarep?

Ora, dheweke ora. Dheweke mestine bakal mlebu a dilereni mode lan tetep ngemot ing memori supaya nalika sampeyan mbukak maneh, sampeyan bakal njupuk ing endi sing sampeyan mandheg. Kita ora manggon ing iPhone Utopia: Kasunyatan manawa aplikasi duwe kewan omo.

Akeh masalah pembuangan batere nalika ana aplikasi mestine kanggo nutup, nanging ora. Nanging, aplikasi kasebut nabrak ing latar mburi lan batere iPhone bisa ilang tanpa sampeyan ngerti.

Aplikasi sing nabrak uga bisa nyebabake iPhone dadi panas. Yen sampeyan kelakon, priksa artikelku sing diarani Napa iPhone Kula Dadi Panas? kanggo ngerteni sebabe lan ndandani dadi apik.

iphone 6 nggoleki sinyal

Cara Nutup Aplikasi Sampeyan

Klik kaping pindho ing Tombol Ngarep lan sampeyan bakal bisa ndeleng iPhone app ngalih . Pengalih app ngidini sampeyan ndeleng kabeh aplikasi sing disimpen ing memori iPhone. Kanggo nelusuri dhaptar, geser ngiwa utawa nengen nganggo driji. Aku yakin sampeyan bakal kaget pira app sing mbukak!

Kanggo nutup app, gunakake driji kanggo nggeser ing app banjur push ing sisih ndhuwur layar. Saiki sampeyan wis tenan nutup aplikasi lan ora bisa ngeculake batere ing mburi. Nutup aplikasi sampeyan ora nate mbusak data utawa nyebabake efek samping sing negatif - mung bisa mbantu sampeyan entuk umur batere sing luwih apik.


Kepiye Aku Ngerti Yen Aplikasi Wis nabrak iPhone? Kabeh Katon Apik!

Yen sampeyan pengin bukti, bukak Setelan -> Privasi -> Analytics -> Data Analytics . Ora kudune ana prekara sing ala yen ana dhaptar ing kene, nanging yen sampeyan ndeleng akeh entri kanggo aplikasi sing padha utawa aplikasi sing ana ing ngisor iki LatestCrash , sampeyan bisa uga duwe masalah karo aplikasi kasebut.

Kontroversi Penutupan Aplikasi

Bubar, aku wis ndeleng artikel sing ujar manawa nutup aplikasi sampeyan sejatine mbebayani kanggo urip batere iPhone. Artikelku diarani Apa Nutup Aplikasi iPhone Idea Ala? Ora, Lan Mangkene Sebab. nerangake loro-lorone crita, lan kenapa aplikasi sampeyan pancen nutup tenan yaiku ide sing apik nalika ndeleng gambar gedhe.

5. Kabar: Mung Gunakake Sing Sampeyan Butuhake

Kabar: OK utawa Aja Ngidini?

Kita kabeh wis ndeleng pitakon sadurunge mbukak aplikasi kaping pisanan: ' App Pengin Kirim Notifikasi Push ”, lan kita milih OK utawa Aja Ngidini . Sawetara wong sadhar carane penting kudu ati-ati karo aplikasi sing sampeyan OK.

Nalika sampeyan ngidini app ngirim Push Notification, sampeyan menehi ijin aplikasi kasebut supaya terus mlaku ing latar mburi, supaya yen ana prekara sing sampeyan preduli (kayata nampa pesen teks utawa tim favorit sampeyan sing menang game), aplikasi kasebut bisa ngirim tandha supaya ngerti.

Kabar apik, nanging nindakake nguripake urip batere. Kita kudu dikabari nalika nampa pesen teks, nanging penting kita kanggo milih aplikasi liyane sing diidini ngirim kabar.

Setelan -> Notifikasi

Cara Ndandani Notifikasi

Menyang Setelan -> Notifikasi lan sampeyan bakal bisa ndeleng dhaptar kabeh aplikasi sampeyan. Ing ngisor jeneng saben app, sampeyan bakal bisa ndeleng Pateni utawa jinis kabar sing diidini ngirim aplikasi sampeyan: Badge, Swara, utawa Spanduk . Nglirwakake app sing ujar Pateni banjur goleki dhaptar. Nalika lunga, takon dhewe pitakon iki: 'Apa aku kudu nampa tandha saka aplikasi iki nalika ora mbukak?'

cara mateni iphone kanthi otomatis

Yen wangsulane ya, tinggalake kabeh sing wis ana. Pancen ora diijini sawetara app ngabari sampeyan. Yen wangsulane ora, luwih becik dipateni notifikasi kanggo aplikasi kasebut.

Kanggo mateni kabar, tutul jeneng aplikasi banjur pateni tombol ing jejere Ngidini Kabar . Uga ana opsi liyane ing kene, nanging ora mengaruhi umur batere iPhone. Mung penting yen kabar ora aktif utawa ora aktif.


6. Pateni Widget sing Ora Sampeyan Gunakake

Widget minangka 'aplikasi mini' cilik sing terus mlaku ing latar mburi iPhone kanggo menehi sampeyan akses gampang menyang informasi paling anyar saka aplikasi favorit sampeyan. Suwe-suwe, sampeyan bakal ngirit umure batere kanthi mateni widget sing ora digunakake. Yen sampeyan ora bisa nggunakake, OK kanggo mateni kabeh.

Kanggo ngakses widget, tutul tombol Ngarep kanggo mbukak layar Ngarep iPhone lan geser saka kiwa nengen nganti tekan widget. Banjur, gulung mudhun banjur tutul bunder kasebut Sunting tombol Ing kene sampeyan bakal weruh dhaptar widget sing bisa ditambahake utawa dicopot ing iPhone. Kanggo mbusak widget, tutul tombol minus abang ing sisih kiwa.

7. Pateni Telpon Sawise Seminggu (Cara Kanan)

Iki minangka tips sing penting, nanging penting: Pateni lan urip maneh iPhone sepisan seminggu bisa ngrampungake masalah urip batere sing didhelikake sing saya suwe saya suwe. Apple ora bakal nate ngandhani yen amarga ing iPhone Utopia, ora bakal.

Ing kasunyatan, mateni iPhone bisa ngrampungake masalah karo aplikasi sing ambruk utawa masalah teknis liyane sing bisa kedadeyan nalika sembarang komputer wis suwe.

Tembung bebaya: Aja tahan tombol daya lan tombol ngarep sekaligus kanggo mateni iPhone. Iki diarani 'hard reset', lan mung kudu digunakake yen pancen perlu. Kayane mateni komputer desktop kanthi narik colokan saka tembok.

Cara Pateni iPhone (The Bener Cara)

Kanggo mateni iPhone, penet terus tombol daya nganti 'geser nganti mati'. Gesek lambang daya bunder ing layar nganggo driji banjur enteni nalika iPhone mati. Biasane proses kasebut mbutuhake sawetara detik. Sabanjure, uripake iPhone kanthi menet terus tombol daya nganti sampeyan ndeleng logo Apple katon.

8. Refresh Aplikasi Latar mburi

Refresh Aplikasi Latar mburi

Aplikasi tartamtu ing iPhone sampeyan diijini nggunakake Wi-Fi utawa sambungan data seluler kanggo ndownload konten anyar sanajan sampeyan ora nggunakake. Sampeyan bisa ngirit umure batere (lan sawetara rencana data) kanthi matesi jumlah aplikasi sing diidini nggunakake fitur iki sing diarani Apple Refresh Background App.

Cara Ndandani Refresh Aplikasi Latar Belakang

Menyang Setelan -> Umum -> Refresh Aplikasi Latar mburi . Ing sisih ndhuwur, sampeyan bakal weruh saklar pilihan sing mateni Refresh Aplikasi Latar mburi. Aku ora nyaranake sampeyan nindakake iki, amarga Refresh Aplikasi Latar mburi bisa dadi bab sing apik kanggo aplikasi tartamtu. Yen sampeyan kaya aku, sampeyan bakal bisa mateni meh kabeh aplikasi ing dhaptar.

Nalika nggulung saben app, takon dhewe pitakon iki: 'Apa aku pengin aplikasi iki bisa ndownload informasi anyar sanajan aku wis ora nggunakake? ” Yen jawabane ya, tinggalake Refresh Aplikasi Latar mburi sing aktif. Yen ora, mateni lan sampeyan bakal ngirit luwih akeh batere saben-saben.

9. Supaya iPhone Keren

Miturut Apple, iPhone, iPad, lan iPod dirancang supaya bisa digunakake saka 32 derajat nganti 95 derajat fahrenheit (0 derajat nganti 35 derajat celsius). Sing ora mesthi dicritakake yaiku nyedhiyakake iPhone menyang suhu sing paling dhuwur 95 derajat fahrenheit bisa ngrusak batere sampeyan kanthi permanen.

Yen dina sing panas lan mlaku-mlaku, aja kuwatir - sampeyan bakal ora apa-apa. Sing diomongake ing kene yaiku kakehan panas banget. Moral crita: Kaya asu sampeyan, aja ninggalake iPhone ing mobil panas. (Nanging yen sampeyan kudu milih, simpen segawon).

Apa Cuaca Kadhemen bisa ngrusak Baterai iPhone Kula?

Suhu sing sithik ora bakal ngrusak batere iPhone, nanging ana sawetara ora kelakon: Semakin adhem, level batere luwih cepet mudhun. Yen suhu cukup sithik, iPhone bisa uga mandheg kabeh, nanging yen dadi panas maneh, level iPhone lan batere kudu normal maneh.

10. Pesthekake Kunci-Kunci Otomatis Wis Diuripake

Salah sawijining cara cepet kanggo nyegah batere batere baterei iPhone yaiku kanthi manawa kunci otomatis diuripake. Bukak app Setelan banjur tutul Tampilan & Padhang -> Kunci Otomatis . Banjur, pilih opsi liyane saka Never! Iki jumlah wektu sampeyan bisa ninggalake iPhone sadurunge tampilan dipateni lan mlebu mode turu.

11. Pateni Efek Visual sing Ora Prelu

iPhone apik banget, wiwit saka hardware nganti piranti lunak. Kita ngerti ide dhasar kanggo nggawe komponen perangkat keras, nanging apa sing ngidini piranti lunak nampilake gambar sing apik banget? Ing njero iPhone sampeyan, piranti keras cilik sing dipasang ing papan logika sing diarani Unit Pangolah Grafis (utawa GPU) menehi kekuwatan kanggo nampilake efek visual sing apik ing iPhone.

Masalah karo GPU yaiku supaya dheweke keluwen banget. Fancier efek visual, batere luwih cepet. Kanthi nyuda galur ing GPU iPhone, kita bisa nambah urip batere kanthi signifikan. Wiwit iOS 12 diluncurake, sampeyan bisa ngrampungake kabeh tips sing dakkarepake ing sawetara tips kanthi ngganti siji setelan ing papan sing ora bisa dipikirake.

kepiye cara ngaktifake id apelku?

Menyang Setelan -> Aksesibilitas -> Gerak -> Kurangi Gerak banjur tutul saklar kanggo nguripake.

Kajaba efek wallpaper paralaks ing layar ngarep, sampeyan bisa uga ora bakal weruh sembarang beda lan sampeyan bakal ngirit umur batere.

12. Nguripake Pengisian Baterai sing Dioptimalake

Ngisi daya batere sing dioptimalake supaya iPhone sinau babagan kabiasaan ngisi daya kanggo nyuda tuwa baterai. Disaranake nguripake setelan iki supaya sampeyan bisa entuk bathi iPhone kanthi luwih suwe.

Bukak Setelan banjur tunyuk Batere -> Kesehatan Batere . Banjur, uripake tombol ing jejere Ngisi daya Ngisi batere.

13. DFU Mulihake & Mulihake Saka iCloud, Ora iTunes

Ing wektu iki, sampeyan wis ngenteni sedina utawa rong dina lan batere isih durung apik. Wayahe mulihake iPhone sampeyan . Disaranake nindakake mulihake DFU . Sawise mulihake, disaranake mulihake cadangan iCloud yen sampeyan bisa.

Ayo jelas: Ya, sampeyan kudu nggunakake iTunes kanggo mulihake iPhone - ora ana cara liya. Kita ngomong babagan cara sampeyan nggawe data ing iPhone sawise wis dibalekake menyang setelan pabrik.

Sawetara wong bingung babagan persis nalika aman nyopot iPhone saka komputer. Sanalika sampeyan ndeleng layar 'Hello' ing iPhone utawa 'Setel iPhone' ing iTunes, pancen aman kanggo nyopot iPhone.

Sabanjure, gunakake menu ing telpon kanggo nyambung menyang Wi-Fi lan mulihake saka cadangan iCloud. Yen sampeyan ngalami masalah gawe serep iCloud lan utamane yen sampeyan kehabisan panyimpenan, priksa artikelku babagan kabeh carane ndandani serep iCloud.

Apa Gawe Serep iCloud lan Serep iTunes Sejatine padha?

Ya, serep iCloud lan serep iTunes nindakake ngemot ateges konten sing padha. Alesanku nyaranake nggunakake iCloud yaiku njupuk komputer lan masalah sing bisa ilang.

15. Sampeyan bisa uga duwe masalah Hardware (Nanging Bisa Ora Batere)

Ing wiwitan artikel iki, aku nyebutake manawa akeh masalah sing ana gandhengane karo umur batere iPhone asale saka piranti lunak, lan pancen bener. Ana sawetara kedadeyane masalah hardware bisa nyebabake masalah, nanging ing meh kabeh kasus masalah ora nganggo batere.

Tetes lan tumpahan bisa nyebabake kerusakan komponen internal sing melu ngisi daya utawa njaga biaya ing iPhone. Batere dhewe dirancang supaya cukup tahan banting, amarga yen ditusuk bisa njeblug kanthi harfiah.

Tes Baterai Toko Apple

Nalika nggawa iPhone menyang Apple Store kanggo dilayani, Apple techs mbukak diagnostik cepet sing mbukak informasi babagan kesehatan iPhone kanthi sakabehe. Salah sawijining diagnostik yaiku tes batere, lan lulus / gagal. Sajrone wektu ing Apple, aku yakin aku weruh total rong iPhone nganggo batre sing ora lulus tes kasebut - lan aku weruh akeh saka iPhone.

Yen iPhone ngliwati tes batere, lan ana kemungkinan 99%, Apple bakal ora ganti batere sanajan sampeyan wis garansi. Yen sampeyan durung njupuk langkah-langkah sing wis dakkandharake ing artikel iki, dheweke bakal dikirimi mulih kanggo nuruti. Yen sampeyan duwe apa sing wis dakkandhakake, sampeyan bisa ujar, 'Aku wis nyoba, lan iku ora bisa sukses.'

Yen Sampeyan Pancen Pengin Ngganti Batere

Yen sampeyan lagi temenan sampeyan duwe masalah batere lan sampeyan nggoleki layanan panggantos batere sing luwih murah tinimbang Apple, saranake Pulsa , layanan ndandani sing bakal teka ing omah utawa kantor lan ngganti batere nalika ngenteni, udakara 30 menit.

Ing Kesimpulan

Muga-muga sampeyan wis seneng maca lan sinau saka artikel iki. Nulis iku minangka asil saka katresnan, lan aku matur nuwun kanggo saben wong sing maca lan nyampekake menyang kanca. Yen sampeyan pengin, tinggalake komentar ing ngisor iki - aku seneng ngrungokake saka sampeyan.

Kabeh sing paling apik,
David Payette