Apa Aku Wiwiti maneh iPad Tanpa Tombol Daya? Ya! Mangkene Kepiye.

Can I Restart An Ipad Without Power Button

Sampeyan pengin urip maneh iPad, nanging tombol daya ora bisa digunakake. Tombol sing rusak bisa uga repot, nanging untunge sampeyan bisa miwiti maneh iPad nganggo assistiveTouch. Ing artikel iki, aku bakal nuduhake sampeyan carane miwiti maneh iPad tanpa nggunakake tombol daya .



Yen iOS 10 diinstal ing iPad

Miwiti maneh iPad tanpa tombol daya njupuk rong langkah yen mbukak iOS 10. Kaping pisanan, sampeyan kudu mateni iPad, banjur sambungake menyang sumber daya nggunakake kabel Lightning sampeyan.



Aja kuwatir: yen iPhone dipateni, nanging tombol daya rusak, sampeyan bisa urip maneh kanthi terus dadi sumber listrik kayata port USB ing komputer, pangisi daya tembok, utawa pangisi daya mobil!

Pisanan, Uripake assistiveTouch

Kita bakal nggunakake assistiveTouch kanggo miwiti maneh iPad tanpa tombol daya. AssistiveTouch nggawe nambah tombol Ngarep virtual kanggo iPad, sing gampang digunakake nalika tombol fisik ing iPad macet, macet, utawa rusak banget.



Kanggo nambah tombol Home Virtual assistiveTouch menyang iPad, bukak app Setelan, banjur tutul Umum -> Aksesibilitas -> assistiveTouch . Tutul tombol ing jejere assistiveTouch kanggo nguripake - tombol bakal dadi ijo lan tombol Ngarep virtual bakal katon ing tampilan iPhone.

Cara Wiwiti maneh iPad Mlaku iOS 10

Kanggo miwiti maneh iPad tanpa tombol daya ing iOS 10, tutul tombol virtual assistiveTouch sing bakal mbukak menu assistiveTouch. Tutul ing Piranti tombol, banjur penet terus tombol Layar Kunci tombol kaya biasane ing tombol daya fisik ing iPad.



Sawise sawetara detik, sampeyan bakal weruh lambang daya abang lan tembung 'geser nganti mateni' katon cedhak sisih ndhuwur tampilan iPad. Geser lambang daya abang saka kiwa menyang tengen kanggo mateni iPad.

Saiki, kanggo nguripake maneh, jupuk kabel Lightning banjur sambungake karo sumber listrik kaya biasane nalika ngisi daya iPad. Sawise sawetara detik utawa menit, logo Apple bakal katon ing tengah tampilan iPad.

Yen iOS 11 diinstal ing iPad

Kemampuan kanggo miwiti maneh iPad tanpa tombol daya ditambahake menyang assistiveTouch nalika iOS 11 dirilis. Kanthi versi iOS sing luwih dhisik (10 utawa luwih lawas), sampeyan biasane kudu mateni iPad nggunakake assistiveTouch, banjur pasang maneh dadi sumber daya. Proses iki rada angel, mula Apple nambah tombol restart menyang assistiveTouch.

Kanggo nganyari iOS 11, bukak app Setelan banjur tutul Umum -> Nganyari Piranti Lunak . Yen nganyari iOS 11 kasedhiya, tutul Download lan Instal . Proses nganyari bisa rampung sawetara wektu, dadi sabar!

Cathetan: iOS 11 saiki ing mode beta, tegese durung kasedhiya kanggo kabeh pangguna iPad. Kabeh pangguna iPad bakal bisa ndownload lan nginstal iOS 11 ing musim gugur 2017.

batere iphone 6 dadi panas

Cara Wiwiti maneh iPad Tanpa Tombol Daya

  1. Tutul tombol Ngarep virtual assistiveTouch.
  2. Tutul Piranti (goleki lambang iPad ).
  3. Tutul Luwih-luwih (goleki lambang telung titik ).
  4. Tutul Wiwiti maneh (goleki segi telu ing njero bunder putih ).
  5. Tutul Wiwiti maneh nalika ndeleng tandha sing takon, 'Apa sampeyan yakin pengin urip maneh iPad?'
  6. IPad sampeyan bakal dipateni, banjur urip maneh udakara telung puluh detik mengko.

Aku Kuwasa!

Sampeyan wis sukses urip maneh iPad tanpa tombol daya nggunakake assistiveTouch! Masalah iki pancen mumetake, mula kita ngajak sampeyan nuduhake artikel iki ing media sosial kanggo nylametake kanca lan kulawarga kanthi lara sirah sing padha. Bebas bae kanggo menehi komentar ing ngisor iki yen sampeyan duwe pitakon liyane babagan iPhone iPad utawa, lan kaya biasane, matur nuwun wis maca!