Kepiye Cara Copot Sandhi iPhone? Mangkene The Real Fix!

Pakar Apple nuduhake sampeyan cara mbusak kode sandhi ing iPhone supaya sampeyan ora kudu ngetik saben-saben sampeyan njupuk telpon.

Waca Liyane

IPhone Kula Ora Bakal Urip Sawise Ngganti Layar! Mangkene Fix.

Pakar Apple ngomong babagan apa sing kudu ditindakake nalika iPhone ora bakal diuripake sawise diganti layar lan langkah-langkah sing kudu sampeyan lakoni.

Waca Liyane

IPhone ora bakal mbusak foto! Iki solusine!

Pakar Apple nerangake sebabe iPhone sampeyan ora bakal mbusak foto lan mulang sampeyan carane ngatasi masalah kasebut kanthi pandhuan langkah demi langkah.

Waca Liyane

IPhone Kula Ngandika 'Aksesori Iki Bisa Ora Didhukung.' Mangkene Fix!

Pakar Apple nerangake sebabe iPhone sampeyan ujar 'Aksesori iki bisa uga ora didukung.' lan nyaranake kabel pengisian daya sing disertifikasi MFi.

Waca Liyane

Kepiye Nambah Timer Kanggo Ngontrol Pusat ing iPhone? Mangkene Fix!

Ahli Apple nuduhake sampeyan carane nambah Timer menyang Pusat Kontrol ing iPhone nggunakake setelan kustomisasi Pusat Kontrol iOS 11 sing anyar.

Waca Liyane

IPhone 7 Aku 'Ora Bisa mulihake Serep' Saka iCloud! Mangkene Fix.

Mantan teknologi Apple nerangake sebabe iPhone 7 anyar sampeyan ujar 'Ora Bisa mulihake Serep' lan ora bakal pulihake saka iCloud, lan cara ngatasi masalah kasebut.

Waca Liyane

Kepiye carane ngetik macem-macem basa ing iPhone? Ndandani Autocorrect!

Pakar iPhone nuduhake sampeyan cara ngetik macem-macem basa sekaligus lan cara nggawe koreksi otomatis nganggo luwih saka siji basa ing iPhone.

Waca Liyane

IPhone saya terus takon sandhi ID Apple! Iki solusi utama.

Pakar Apple nerangake sebabe iPhone sampeyan terus njaluk tembung sandhi ID Apple lan nuduhake sampeyan carane ngatasi masalah kasebut kanthi pandhuan langkah demi langkah.

Waca Liyane

Apa Babagan Keluarga ing iPhone? Kepiye Cara Nggawe Iki? Bebener!

Pakar Apple nerangake apa sing Nuduhake Keluarga iPhone lan nuduhake sampeyan cara nyiyapake kanthi nggunakake pandhuan kanthi langkah demi langkah.

Waca Liyane

Tombol Kekuwatan iPhone Macet! Sing kudu tak lakoni?

Ahli Apple mbandhingake pilihan ndandani kanggo tombol daya iPhone sing rusak lan nuduhake sampeyan cara nggunakake assistiveTouch yen tombol daya iPhone macet.

Waca Liyane

Napa Aku kudu Ngalih menyang AT&T? Saklar Paling Apik Kanggo Promosi AT & T.

Mantan karyawan Apple nerangake sebabe wong pindhah menyang AT&T, ditambah tips saka pacelathon karo karyawan lan ganti promosi AT&T sing apik.

Waca Liyane

Napa batre Androidku cepet banget? Trik kanggo nambah batere telpon / Tablet

Saka teknisi Android: Aku nerangake sebab kenapa batere Nexus, Galaxy, Note utawa telpon / tablet liyane lemes lan aku saranake tips hemat energi kanggo Android lan aplikasi!

Waca Liyane

Napa iPhone Kula Sebut Nggoleki? Iki solusine!

Mantan teknisi Apple nerangake apa sing nggawe iPhone ujar 'telusuran' lan nerangake cara ngatasi masalah kasebut, kanthi langkah demi langkah.

Waca Liyane

Apa Aku Wiwiti maneh iPad Tanpa Tombol Daya? Ya! Mangkene Kepiye.

Pakar Apple nduduhake carane sampeyan bisa nggunakake assistiveTouch kanggo miwiti maneh iPad tanpa tombol daya nggunakake pandhuan langkah demi langkah kanthi sederhana.

Waca Liyane

IMessage mesum ing iPhone? Iki solusine!

Apa sampeyan entuk iMessages sing ora tumoto ing iPhone? Ahli Apple nuduhake sampeyan carane ngatasi masalah ing artikel iki!

Waca Liyane

Napa batre iPhone saya cepet banget? Iki solusi utama!

Dening mantan karyawan Apple, artikel sing dianyari kanggo iOS 13: Sinau sebab nyata kenapa batere iPhone cepet banget lan cara ngatasi masalah iki.

Waca Liyane

Cara Nggawe Serep iPhone menyang iTunes

Ahli Apple nuduhake sampeyan carane nggawe serep iPhone menyang iTunes supaya sampeyan bakal tansah duwe salinan informasi sing disimpen ing iPhone!

Waca Liyane

Apa iOS 12 Bisa Ngukur Kabeh? Ya! Mangkene Kepiye Cara Nindakake.

Pakar Apple nuduhake sampeyan cara ngukur nganggo iPhone sing mbukak iOS 12, nganyari piranti lunak gedhe sabanjure, nggunakake aplikasi Ukur anyar.

Waca Liyane

Napa Ana Balon ing Aplikasi Pesen ing iPhone?

Mantan karyawan Apple nerangake kenapa ana balon ing aplikasi Pesen ing iPhone, iPad, lan iPod, lan cara ngirim balon menyang kanca-kanca.

Waca Liyane

Napa Batre Apple Watch Kula Mati Kanthi Cepet? Mangkene Fix!

Pakar iPhone nerangake sebabe batere Apple Watch cepet banget lan nyaranake akeh tips sing bisa digunakake kanggo nambah umur batere!

Waca Liyane

'ID Apple Sampeyan Wis Dikunci' Ing iPhone? Apa Legit?

Pakar Apple nerangake sebabe sampeyan nampa email sing ujar 'ID Apple Sampeyan Wis Dikunci' lan apa sing kudu ditindakake yen ana sing muncul ing kothak mlebu!

Waca Liyane

Kepiye Cara Mateni Efek Pesen ing iPhone? Mangkene Fix!

Mantan pegawe Apple nuduhake sampeyan cara mateni efek iMessage ing aplikasi Pesen ing iPhone, iPad, utawa iPod, lan nerangake asal-usule kasebut.

Waca Liyane

Ing endi bisa ngganti layar iPhone? Ayo Ndandani Dina Iki!

Pakar Apple nuduhake sampeyan ing ngendi sampeyan bisa ngganti layar iPhone supaya bisa diowahi lan diganti sanalika bisa ditindakake!

Waca Liyane