Apa iPhone X Waterproof? Mangkene Bebener!

Pakar Apple mangsuli pitakon, 'Apa iPhone X anti banyu?' lan nerangake cara nemtokake resistensi banyu iPhone kanthi ndeleng kode IP.

Waca Liyane

Kepiye cara mblokir telpon 'Scam'? Iki solusi nyata!

Pakar ponsel nerangake cara mblokir telpon 'Scam' ing iPhone utawa Android supaya ora usah diganggu maneh karo scammer.

Waca Liyane

Kepiye entuk lisensi kanggo ngurus wong tuwa?

Kepiye entuk lisensi kanggo ngurus wong tuwa?. Dheweke seneng nyambut gawe karo wong sing luwih tuwa lan duwe pengalaman akeh nyedhiyakake kekancan lan pitulungan. Apa sampeyan kerja ing omah kulawarga

Waca Liyane

Napa iPhone Kula Ngomong Rekomendasi Keamanan Ing Wi-Fi? Ndandani!

Pakar Apple nerangake sebabe sampeyan ndeleng Rekomendasi Keamanan ing setelan Wi-Fi ing iPhone, iPad, utawa iPod, lan sejatine babagan jaringan sing mbukak lan tertutup.

Waca Liyane

Kepiye Nambah Stopwatch Kanggo Pusat Kontrol Ing iPhone? Ndandani!

Ahli Apple nuduhake sampeyan carane nambah stopwatch menyang Pusat Kontrol ing iPhone sing mbukak iOS 11 nggunakake pandhuan kanthi langkah demi langkah.

Waca Liyane

IPhone ujar 'Sandi salah' nalika nyoba nyambung menyang Wi-Fi Mangkene solusi!

Yen iPhone sampeyan ujar 'Sandi salah' kanggo ngetik WiFi lan sampeyan ora ngerti carane nyambung, kita bisa mbantu ngatasi masalah iki lan nyambungake telpon.

Waca Liyane

Kepiye cara nuduhake sandhi WiFi ing iPhone iPad utawa? Cara sing gampang!

Ahli Apple bakal nuduhake sampeyan cara nuduhake sandhi WiFi ing iPhone iPad utawa nggunakake iOS 11 utawa sawetara iOS anyar.

Waca Liyane

Venus Ing Virgo: Makna, Signifikansi lan Kepribadian

Venus ing Virgo Pria & Wanita Makna. Venus ngatur rasa, rasa estetika lan urutan prioritas ing urip iki. Ayo analisa Venus ing Virgo, Venus sing beda lan beda

Waca Liyane

'Anyari Nomer Telpon Apple ID' Ing iPhone? Apa tegese tenan!

Pakar Apple nerangake sebabe 'Anyari Nomer Telpon Apple ID' ing iPhone & nuduhake sampeyan cara nganyari nomer telpon lan nolak kabar kasebut.

Waca Liyane

Werna Rambut Paling Apik Yen Sampeyan Nduwe Rosacea - minimalake abang ing praupane

Werna rambut kanggo nyuda abang ing praupane. Werna rambut paling apik kanggo rosacea, warna kulit abang. Werna rambut endi sing bisa nambah utawa dadi luwih elek? Apa warna sing kudu aku hindari?

Waca Liyane

IPhone Kula Teles. Aku Kepiye? Aja Gunakake Beras!

Mantan karyawan Apple kanthi pengalaman nggarap atusan iPhone nerangake apa sing kudu ditindakake kanggo nylametake, ndandani, utawa ngganti iPhone sing teles.

Waca Liyane

Sampeyan tresna uripku

Sampeyan tresna uripku. Yen aku bisa nggawe kabeh wong seneng nganggo frase katresnan, aku ora bakal mandheg nulis utawa nerbitake.

Waca Liyane

'ID Wajah Wis Diaktifake' Ing iPhone? Mangkene The Real Fix!

Pakar Apple nerangake sebabe 'Face ID Wis Disable' ing iPhone lan nggunakake pandhuan langkah-langkah kanggo nuduhake sampeyan carane ngatasi masalah kasebut.

Waca Liyane

Apa tegese 'Medhot Wi-Fi Cedhak Nganti Besuk'? Bebener!

Pakar Apple nerangake sebabe 'Medhot sambungan Wi-Fi Cedhak Nganti Besok' muncul ing iPhone lan apa tegese sampeyan.

Waca Liyane

Cara Nutup Kabeh Tab Safari Ing iPhone: Trabasan Cepet!

Pakar Apple nuduhake sampeyan cara nutup kabeh tab Safari ing iPhone sekaligus. Trik iPhone sing didhelikake iki mung mbutuhake sawetara detik kanggo sinau!

Waca Liyane

Mateni Bisa Nggawe Pungkasan Ora Duga ing iPhone? Apa Bener?

Pakar Apple nerangake apa sing bakal ditemokake ing bagean 'Kesehatan Baterai' anyar ing aplikasi Setelan lan ayo ngerti manawa ora mateni Manajemen Kinerja bakal nyebabake penutupan iPhone sing ora dikarepake.

Waca Liyane

Napa iPhone Kula Terus Medhot saka WiFi? Mangkene Bebener!

Pakar Apple nggunakake pandhuan pemecahan langkah demi langkah kanggo nerangake apa sing kudu ditindakake nalika iPhone terus nyambung saka WiFi.

Waca Liyane

Impen Babagan Makna Dering Keterlibatan

Ngalamun dering tegese tegese. Apa tegese ngimpi cincin pertunangan? Rings luwih saka mung ornamen: minangka indeks status sosial

Waca Liyane

Cara Nggawe iPhone Ing Mode DFU, Cara Apple

Mantan teknologi Apple nerangake cara Apple kanggo nyelehake iPhone ing mode DFU, nerangake apa firmware kasebut, lan cara ndandani iPhone sing sampeyan kira wis mati.

Waca Liyane

Apa Nutup Aplikasi iPhone Idea Ala? Ora, Lan Mangkene Sebab.

Mantan teknologi Apple nerangake sebabe nutup aplikasi iPhone sampeyan bisa nylametake urip batere lan conto ing donya nyata. Kajaba iku, kesalahan wong sing ujar ora.

Waca Liyane

Speaker iPad Ora Bisa digunakake? Mangkene The Real Fix!

Pakar Apple nerangake apa sing kudu ditindakake nalika speaker iPad ora aktif lan nggunakake pandhuan langkah demi langkah kanggo nuduhake sampeyan carane ngatasi masalah kasebut utawa ndandani piranti.

Waca Liyane

Apa 'Pembaruan Setelan Pengangkut' Ing iPhone? Mangkene Bebener!

Pakar Apple nerangake apa 'Pembaruan Setelan Carriers' ing iPhone lan nuduhake sampeyan cara mriksa manawa kasedhiya saiki.

Waca Liyane

Kepiye Ngganti ID Apple Ing iPhone? Ndandani!

Mantan teknologi Apple nerangake cara ngganti ID Apple ing iPhone, iPad, lan Mac, lan apa sing kudu ditindakake yen alamat email wis digunakake.

Waca Liyane