Cara Nggoleki Toko Aplikasi iPhone: Pandhuan Wiwitan!

Pakar Apple nuduhake sampeyan cara nggoleki ing App Store iPhone nggunakake tab Telusuran supaya sampeyan bisa nemokake app sing digoleki kanthi tepat.

Waca Liyane

Apa sing Gunakake Data Ing iPhone? Nggunakake Kakehan? Ndandani!

Mantan pegawe Apple nerangake apa sing nggunakake data ing iPhone, cara mriksa panggunaan data ing iPhone, lan cara ngatasi masalah - supaya bisa apik!

Waca Liyane

Cara Nutup Kabeh Tab Safari Ing iPhone: Trabasan Cepet!

Pakar Apple nuduhake sampeyan cara nutup kabeh tab Safari ing iPhone sekaligus. Trik iPhone sing didhelikake iki mung mbutuhake sawetara detik kanggo sinau!

Waca Liyane

IPhone Kula Ora Bakal Ngisi daya! Mangkene The Real Fix.

Tilas teknologi Apple nerangake sebabe iPhone sampeyan ora bakal ngisi daya, cara ngatasi masalah ngisi daya iPhone, lan kepiye supaya masalah kasebut ora bali.

Waca Liyane

Apple Watch Kula Mung Nuduhake Wektu! Mangkene The Real Fix.

Pakar iPhone nerangake apa sing kudu ditindakake yen Apple Watch mung nuduhake wektu supaya sampeyan bisa ngatasi masalah lan bisa maneh nggawe sing nggawe jam tangan dadi cerdas.

Waca Liyane

Apa iPhone X Waterproof? Mangkene Bebener!

Pakar Apple mangsuli pitakon, 'Apa iPhone X anti banyu?' lan nerangake cara nemtokake resistensi banyu iPhone kanthi ndeleng kode IP.

Waca Liyane

Apa iPhone Bisa Disusupi? Ya! Mangkene Fix!

Apa iPhone bisa diretas? Sanajan luwih aman tinimbang telpon liyane, iPhone bisa dadi korban peretas. Temokake apa sing kudu ditindakake yen iPhone disusupi.

Waca Liyane

Kepiye Ngganti Kecerahan Senter Ing iPhone? Cara sing Gampang!

Pakar Apple nerangake cara ngganti padhange senter ing iPhone, dadi sampeyan bisa milih senter iPhone sing cocog.

Waca Liyane

FaceTime ora bisa digunakake ing iPhone? Iki sebabe lan solusine!

Pakar Apple nerangake kenapa FaceTime ora bisa digunakake ing iPhone, iPad, iPod, utawa Mac, lan cara diagnosa lan ngatasi masalah kasebut.

Waca Liyane

iPhone Nggawe Telpon Acak? Mangkene Fix!

Pakar Apple nerangake sebabe iPhone sampeyan nelpon kanthi acak lan nuduhake sampeyan carane ngatasi masalah kasebut kanthi nggunakake pandhuan langkah demi langkah.

Waca Liyane

IPhone ora bakal diuripake sawise diganti layar! Iki solusine!

Pakar Apple nerangake apa sing kudu ditindakake nalika iPhone ora nguripake sawise ngganti layar lan langkah-langkah apa sing kudu ditindakake.

Waca Liyane

Napa iPhone saya terus nyambung saka WiFi? Iki kasunyatane!

Pakar Apple nggunakake pandhuan pemecahan langkah demi langkah kanggo nerangake apa sing kudu ditindakake nalika iPhone terus nyambung saka WiFi.

Waca Liyane

IPad Kula Ora Bakal Nganyari! Ing kene sampeyan bakal nemokake solusi efektif!

Pakar Apple nerangake sebabe iPad sampeyan ora bakal nganyari lan nuduhake sampeyan carane ngatasi masalah kasebut kanthi pandhuan pemecahan langkah demi langkah.

Waca Liyane

Virus Ndeteksi iPhone? Apa Legit? Mangkene Bebener!

Pakar Apple nerangake apa sing kudu ditindakake yen sampeyan nampa tandha sing ujar yen 'virus dideteksi ing iPhone' lan kenapa sampeyan ora kuwatir yen kedadeyan kasebut.

Waca Liyane

IPhone Kula Ora Bakal Urip Sawise Ngganti Layar! Mangkene Fix.

Pakar Apple ngomong babagan apa sing kudu ditindakake nalika iPhone ora bakal diuripake sawise diganti layar lan langkah-langkah sing kudu sampeyan lakoni.

Waca Liyane

Layar Sentuh iPhone Ora Digunakake! Mangkene Fix.

Pakar Apple nerangake sebabe layar tutul iPhone sampeyan ora bisa digunakake, kenapa ora geser, lan carane ngatasi masalah dadi apik.

Waca Liyane

Napa Batre iPhone Kula Kuning? Mangkene Fix.

Mantan teknologi Apple nerangake sebabe batere iPhone sampeyan kuning, cara ngganti dadi normal, lan kenapa dadi kuning.

Waca Liyane

Cara Nguripake iPhone: Pandhuan Cepet & Gampang!

Pakar Apple nuduhake sampeyan cara ngaktifake iPhone, apa sing kudu ditindakake yen tombol daya iPhone utawa tombol sisih rusak, lan apa sing kudu ditindakake yen iPhone ora urip.

Waca Liyane

Napa iPhone tetep urip maneh? Iki solusine!

Tilas teknisi Apple nerangake sebabe iPhone sampeyan terus diwiwiti maneh lan mbukak langkah-langkah kanggo diagnosa lan ngatasi masalah kasebut.

Waca Liyane

Apa iPhone X iPhone 10? Apa Ngomong 'iPhone X' utawa 'iPhone Ten'!

Pakar Apple nerangake manawa 'iPhone X' diucapake 'iPhone 10' utawa 'iPhone ten', lan kepiye cara nyebutake iPhone X supaya ora bisa ndeleng mata saka geeks ing endi wae.

Waca Liyane

Skype Ora Bisa Nganggo iPhone? Mangkene Fix.

Pakar Apple nerangake sebabe Skype ora bisa digunakake ing iPhone lan nuduhake sampeyan carane ngatasi masalah kasebut kanthi nggunakake pandhuan pemecahan langkah demi langkah.

Waca Liyane

Napa Batre Apple Watch Kula Mati Kanthi Cepet? Mangkene Fix!

Pakar iPhone nerangake sebabe batere Apple Watch cepet banget lan nyaranake akeh tips sing bisa digunakake kanggo nambah umur batere!

Waca Liyane