Cara Nguripake Pembaruan Otomatis ing iPhone: Ndandani Sing Nyata!

Pakar Apple nuduhake sampeyan cara ngaktifake nganyari otomatis ing iPhone supaya sampeyan ora bakal kejawab nganyari iOS penting liyane!

Waca Liyane

Cara Transfer Gambar Saka iPhone Kanggo Komputer: Cara Paling Apik!

Sinau babagan cara mindhah gambar saka iPhone menyang komputer supaya sampeyan bisa nggawe serep gambar menyang PC utawa Mac utawa ndeleng gambar ing layar amba.

Waca Liyane

Pusat Kontrol Ora Bisa Digunakake iPhone? Mangkene Fix!

Pakar Apple nerangake sebabe Pusat Kontrol ora bisa digunakake ing iPhone lan nuduhake sampeyan carane ngatasi masalah iki nggunakake pandhuan langkah demi langkah.

Waca Liyane

Kepiye Nambah Memo Swara Kanggo Ngontrol Pusat ing iPhone? Ndandani!

Pakar Apple nuduhake sampeyan cara nambah Memo Suara menyang Pusat Kontrol ing iPhone supaya sampeyan bisa kanthi cepet ngrekam pikirane lan ngakses mengko.

Waca Liyane

Makna sunnat Sapi Ing Alkitab

Makna sunnat sapi ing Kitab Suci.

Waca Liyane

Tegese wit-witan urip

Wit urip sing tegese Wit Urip umume nuduhake sesambungan kabeh perkara ing jagad iki. Iki nglambangake kebersamaan

Waca Liyane

Apa isine gula bir sampeyan?

Apa bir duwe gula? Ngetung karbohidrat ing bir wis dadi bagean normal lan penting ing wayah wengi sing nyenengake. Nanging sampeyan uga kudu

Waca Liyane

Speaker iPhoneku ora apik! Iki solusine!

Pakar Apple nerangake sebabe speaker iPhone sampeyan semrawut lan nuduhake sampeyan carane ngatasi masalah kanthi nggunakake pandhuan kanthi langkah-langkah.

Waca Liyane

Kabel iPhoneku Panas! Apa Kabel Kilat Panas Bisa Nggawe Kerusakan?

Tilas teknologi Apple nerangake sebabe kabel USB iPhone sampeyan dadi panas banget lan nerangake manawa kabel kilat sing panas bisa ngrusak iPhone sampeyan.

Waca Liyane

Kode Kupon GreenGeeks 2021 | Watch Watch kanggo Penawaran Code Promo Palsu!

Aja buang-buang wektu ing situs web kode promo kanthi atusan kesepakatan sing kadaluwarsa utawa palsu. Kode kupon GreenGeeks kita bisa digunakake ing Maret 2021 - sampeyan bakal ngirit luwih saka 50%!

Waca Liyane

iPhone macet ing Logo Apple? Mangkene The Real Fix.

Mantan teknologi Apple nerangake sebabe iPhone sampeyan macet ing logo Apple, persis cara ndandani, lan cara supaya ora kedadeyan maneh.

Waca Liyane

Tombol Daya iPhone Aku Macet! Aku kudu piye?

Ahli Apple mbandhingake pilihan ndandani kanggo tombol daya iPhone sing rusak lan nuduhake sampeyan cara nggunakake assistiveTouch yen tombol daya iPhone macet.

Waca Liyane

Cara Pateni Waca Resi ing Mac Kanthi telung Langkah Gampang!

Ahli Apple nuduhake sampeyan carane mateni kuitansi maca ing Mac kanthi telung langkah gampang! Yen dipateni, wong ora bakal ngerti yen sampeyan wis maca iMessage!

Waca Liyane

ID Apple Minta Dijaluk? Mangkene Fix!

Pakar nerangake kenapa iPhone sampeyan ujar 'Apple ID Mlebu Minta Pinta' lan nuduhake apa sing kudu ditindakake nalika notifikasi katon.

Waca Liyane

iPhone vs. Android: Sing Luwih Apik ing April 2021?

Para ahli telpon ngrampungake debat iPhone vs Android, menehi komentar babagan pro lan kontra, lan mbantu sampeyan milih sing paling cocog kanggo sampeyan ing taun 2021!

Waca Liyane

Layar iPhoneku Wis Glitching. Mangkene Fix!

Pakar Apple nerangake sebabe layar iPhone sampeyan nggawe kesalahan lan nggunakake pandhuan pemecahan langkah demi langkah kanggo nuduhake sampeyan carane ndandani!

Waca Liyane

Impen sing padha utawa ngipi elek: Saiki?

Wong rampung ing patang tahap sing beda sajrone turu. Ing tahap kaping pisanan, sampeyan turu kanthi sithik, lan ing tahap kaping papat, sampeyan turu kanthi nyenyet yen elektronik

Waca Liyane

Cara Nutup Kabeh Tab Safari Ing iPhone: Trabasan Cepet!

Pakar Apple nuduhake sampeyan cara nutup kabeh tab Safari ing iPhone sekaligus. Trik iPhone sing didhelikake iki mung mbutuhake sawetara detik kanggo sinau!

Waca Liyane

Kerusakan Cairan ing iPhone: Pandhuan Ultimate Cara Ndandani Kerusakan Cairan

Mantan teknisi Apple lan ahli liyane nerangake apa sing kudu ditindakake nalika iPhone ngalami kerusakan banyu, cara ndandani iPhone sing teles, lan ngrusak mitos umum.

Waca Liyane

KEPENTINGAN SPIRITUAL FLOOR MÉRESHING

Gandum threshing ing jaman Alkitab. Ing lantai iki disebutake ing pirang-pirang panggonan ing Kitab Suci. Yaiku papan gandum sing dipisahake karo gandum

Waca Liyane