IPhone ora bakal mandheg kedher! Iki solusi utama.

Mi Iphone No Deja De Vibrar

IPhone sampeyan terus kedher lan sampeyan ora ngerti sebabe. Kadhangkala kedher kanthi acak tanpa sebab! Ing artikel iki, aku bakal nerangake karo sampeyan apa sing kudu ditindakake nalika iPhone ora bakal mandheg kedher .

Wiwiti maneh iPhone

Babagan pisanan sing ditindakake nalika iPhone ora bakal mandheg yaiku mateni lan urip maneh. Miwiti maneh iPhone minangka solusi umum kanggo masalah piranti lunak cilik.



Yen sampeyan duwe iPhone 8 utawa luwih anyar, penet terus tombol daya nganti 'geser nganti mateni' katon ing layar. Yen duwe iPhone X, penet terus tombol sisih lan tombol volume apa wae. Geser lambang daya saka kiwa menyang tengen liwat 'slide to power off' kanggo mateni iPhone.





ngapa iphone 6ku ora dikenani biaya

Ngenteni udakara 30 detik kanggo mesthekake yen iPhone wis rampung mati, banjur penet terus tombol daya (iPhone 8 utawa model sadurunge) utawa tombol sisih (iPhone X) kanggo nguripake maneh.

Apa iPhone sampeyan beku lan kedher?

Yen iPhone sampeyan ora bakal mandheg kedher Y wis beku, sampeyan kudu meksa miwiti maneh iPhone tinimbang ora mateni kanthi cara biasa. Kekuwatan restart meksa iPhone supaya mati lan aktif kanthi cepet, sing bisa ngatasi masalah piranti lunak cilik, kayata nalika iPhone beku.

Kanggo meksa urip maneh a iPhone SE utawa versi sadurunge , penet terus tombol Daya lan tombol Ngarep sekaligus nganti layar dipateni lan logo Apple katon. Ing iPhone 7 , sekaligus pencet terus tombol volume mudhun lan tombol daya. Ing iPhone 8, 8 Plus lan X , penet lan culake tombol volume munggah, banjur tombol volume mudhun, banjur penet terus tombol sisih.



telpon iphone pindhah menyang voicemail

Tutup kabeh Aplikasi iPhone sing mbukak

Aplikasi bisa uga ora aktif utawa ngirim kabar ing latar mburi ing iPhone, dadi terus kedher. Kanthi nutup kabeh aplikasi ing iPhone, sampeyan bisa ngatasi masalah piranti lunak sing bisa ditindakake.

Sadurunge nutup aplikasi ing iPhone, sampeyan kudu mbukak pamilih aplikasi. Kanggo nindakake iki, penet kaping pindho tombol Ngarep (iPhone 8 utawa sing luwih anyar) utawa geser munggah saka sisih ngisor menyang tengah layar (iPhone X). Saiki sampeyan wis ana ing pamilih app, tutup aplikasi kanthi ngusap munggah lan ora ana wektu layar.

Priksa Update Piranti Lunak

Yen sampeyan mbukak versi iOS sing ketinggalan jaman, bisa dadi sebab kenapa iPhone ora bakal mandheg kedher. Kanggo mriksa nganyari piranti lunak, bukak Setelan> Umum> Nganyari Piranti Lunak . Yen nganyari piranti lunak kasedhiya, tutul Download lan instal . Yen ora ana update piranti lunak sing kasedhiya, mesthine manawa iPhone sampeyan dianyari.

layar iphone 6 plus pecah

Pateni kabeh geter ing iPhone

Apa sampeyan ngerti manawa ana cara kanggo mateni kabeh getaran ing iPhone? Yen sampeyan menyang Setelan> Aksesibilitas> Tutul , sampeyan bisa mateni kabeh geter selawase kanthi mateni tombol ing jejere Geter .

Mateni kabeh geter ora bakal ngatasi sebab nyata kenapa iPhone ora mandheg kedher. Masalahe bisa uga reoccur yen sampeyan nguripake geter maneh. Iki padha karo nyelehake band-aid ing potongan sing pancen butuh jahitan!

Kanggo ngatasi masalah sing luwih jero sing bisa nyebabake iPhone tetep geter, terusake langkah sabanjure: mulihake DFU.

Sijine iPhone sampeyan ing mode DFU

Mulihake DFU minangka jinis mulihake paling jero sing bisa ditindakake ing iPhone. Nalika sampeyan nyelehake iPhone menyang mode DFU lan pulihake, kabeh kode ing iPhone sampeyan bakal dihapus lan ditambah maneh, sing duweni potensi bisa ngatasi masalah piranti lunak sing jero banget. Priksa pandhuan langkah demi langkah kanggo sinau carane nyelehake iPhone ing mode DFU lan pulihake !

Pilihan ndandani

Yen iPhone isih ora mandheg kedher sawise dilebokake ing mode DFU lan dipulihake, masalah kasebut bisa uga ana masalah hardware. Motor geter, komponen fisik sing nggawe iPhone kedher, bisa uga ora aktif.

Yen sampeyan duwe rencana AppleCare + kanggo iPhone, janjian ing Apple Store kanggo teknisi Apple mbantu sampeyan. Uga nyaranake Pulsa , perusahaan ndandani sing dikarepake sing bakal ngirim teknisi sing duwe pengalaman menyang lokasi sampeyan.

Tetep Geter

Sampeyan wis ngatasi masalah lan iPhone ora kedher maneh! Mbesuk yen iPhone ora mandheg kedher, sampeyan bakal ngerti carane ngatasi masalah kasebut. Yen sampeyan duwe pitakon liyane babagan iPhone, wenehi komentar ing ngisor iki.

imessages nuduhake metu saka urutan

Matur nuwun
David L.