IPhone Kula Ngandika 'Aksesori Iki Bisa Ora Didhukung.' Mangkene Fix!

My Iphone Says This Accessory May Not Be Supported

Sampeyan masang iPhone kanggo ngisi daya, nanging ana sing ora aktif. Mandheg ngisi daya lan pop-up sing menarik ditampilake ing layar - iPhone sampeyan ujar “Aksesori iki bisa uga ora didhukung. 'Ing artikel iki, aku bakal nerangake sebabe sampeyan ndeleng pesen iki ing iPhone lan nuduhake apa sing bisa ditindakake kanggo ngatasi masalah kasebut.



ora ana layanan ing iphone 6 anyar

Napa iPhone Kula Ngomong 'Aksesori Iki Bisa Ora Didhukung'?

IPhone sampeyan ujar 'Aksesori iki bisa uga ora didhukung' amarga ana kesalahan nalika nyoba plug aksesoris menyang port Lightning iPhone. Macem-macem macem-macem perkara sing bisa nyebabake masalah:



  1. Aksesoris sampeyan ora disertifikasi MFi.
  2. Piranti lunak iPhone sampeyan ora aktif.
  3. Aksesoris sampeyan reged, rusak, utawa rusak kabeh.
  4. Port iPhone Lightning sampeyan reged, rusak, utawa rusak kabeh.
  5. Pangisi daya sampeyan reget, rusak, utawa rusak kabeh.

Langkah-langkah ing ngisor iki bakal mbantu sampeyan diagnosa lan ndandani sebab nyata iPhone sampeyan ujar 'Aksesori iki bisa uga ora didhukung.'



Coba Sambungake Piranti maneh

Babagan sing pisanan ditindakake nalika iPhone ujar 'Aksesori iki bisa uga ora didhukung' yaiku coba sambungake maneh. Tutul ing Nyingkirake tombol banjur tarik aksesoris sampeyan metu saka port Kilat iPhone. Pasang maneh kanggo ndeleng manawa pop-up padha katon.

Apa Aksesoris MFi-Disertifikasi Sampeyan?

Umume, pop-up 'Aksesori iki bisa uga ora didhukung' katon ora suwe sawise sampeyan plug iPhone menyang sumber daya kanggo ngisi daya. Ing kasus paling umum, kabel pengisian daya sing sampeyan coba ngisi iPhone ora disertifikasi MFi, tegese ora digawe cocog karo standar desain Apple.

Kabel pengisian daya sing bisa sampeyan tuku ing pom bensin utawa toko dolar lokal meh ora sertifikasi MFi amarga digawe kanthi murah. Ing sawetara kasus, kabel iki uga bisa nyebabake kerusakan ing iPhone kanthi overheating iku .



Yen bisa, isi iPhone nganggo kabel sing kasedhiya. Yen kabel pengisian daya sing kasedhiya ing iPhone ora bisa digunakake, sampeyan bisa ngganti kabel sing anyar ing Apple Store lokal, anggere iPhone sampeyan dijamin karo rencana AppleCare.

Wiwiti maneh iPhone

IPhone sampeyan bisa uga ujar 'Aksesori iki bisa uga ora didhukung' amarga kesalahan piranti lunak cilik. Nalika sampeyan masang aksesori menyang port Kilat iPhone, iPhone sampeyan piranti lunak nemtokake manawa nyambung utawa ora nyambung menyang aksesoris.

Coba urip maneh iPhone, sing kadang bisa ngatasi masalah software suntingan. Yen sampeyan duwe iPhone 8 utawa luwih anyar, penet terus tombol daya , banjur geser lambang daya ngiwa-nengen ing layar. Prosese padha karo iPhone X, XS, lan XR, kajaba sampeyan penet terus tombol Sisih lan tombol volume apa wae nganti geser kanggo mateni katon.

geser kanggo mateni iphone x

Ngenteni 15-30 detik, banjur urip maneh iPhone kanthi menet terus tombol daya (iPhone 8 lan luwih anyar) utawa tombol Sisih (iPhone X lan sing luwih anyar). Sawise iPhone urip maneh, coba sambungake karo aksesori maneh.

Yen bisa digunakake, mula kesalahan piranti lunak nyebabake masalah! Yen sampeyan isih ndeleng pop-up ing iPhone, pindhah menyang langkah sabanjure.

Priksa Aksesoris Sampeyan

Saiki sampeyan wis ngilangi kemungkinan kabel sing diisi daya sing dudu sertifikasi MFi lan masalah piranti lunak suntingan, saiki wayahe mriksa aksesoris. Umume, aksesoris sing nyoba digunakake nalika ndeleng 'Aksesori iki bisa uga ora didhukung.' pop-up minangka kabel sing ngisi daya.

Nanging, piranti utawa aksesori apa wae sing dipasang ing port Kilat iPhone bisa nyebabake tandha katon. Coba waca mburi konektor Lightning (bagean aksesoris sing dipasang ing port Lightning iPhone) aksesoris sing nyoba digunakake.

Apa ana perubahan warna utawa fraying? Yen mangkono, aksesori sampeyan bisa uga nemoni masalah nalika nyambung menyang iPhone. Iki kedadeyan anyar kanggo aku, amarga ana sawetara kerusakan ing kabel pengisian daya sing nyebabake iPhone nampa 'Aksesori iki bisa uga ora didhukung.' pop-up, sanajan aku entuk kabel saka Apple.

Paparan banyu uga bisa ngrusak konektor Kilat aksesoris sampeyan, dadi yen sampeyan bubar nyiram omben-omben ing aksesori sampeyan, mula bisa uga ora bisa digunakake.

Yen kabel pangisi daya minangka aksesoris sing nyebabake masalah, deleng maneh mburi USB. Apa ana rereget, lint, utawa lebu liyane sing macet ing mburi USB? Yen mangkono, ngresiki nganggo sikat anti-statis utawa sikat untu sing ora digunakake. Yen sampeyan ora duwe sikat anti-statis, sampeyan bisa nemokake paket gedhe enem ing Amazon.

Coba Waca Nang Port Kilat Sampeyan

Yen aksesoris wis apik, priksa ing njero port Kilat ing iPhone. Gunk, rereget, utawa lebu apa wae sing bisa nyegah iPhone nggawe sambungan sing resik karo aksesoris sampeyan. Yen kabar 'Aksesori iki bisa uga ora didhukung' macet ing layar utawa ora bakal dipecat, iki asring dadi masalah.

Entuk senter lan priksa kanthi cetha ing port Kilat iPhone. Yen sampeyan ndeleng barang sing dudu kagungane ing plabuhan Kilat, coba bersihake.

Kepiye Cara Ngresiki Pelabuhan Ngisi iPhone?

Nyekel lan sikat anti-statis utawa sikat untu anyar lan gulung apa wae sing ngalangi port Kilat iPhone sampeyan. Sampeyan bisa uga kaget amarga akeh sing metu!

Sawise sampeyan ngresiki, coba pasang aksesoris sampeyan maneh. Pindhah menyang langkah sabanjure yen iPhone isih ujar 'Aksesori iki bisa uga ora didhukung.'

Priksa Charger iPhone

Yen iPhone sampeyan ujar 'Aksesori iki bisa uga ora didhukung' nalika nyoba ngisi daya, bisa uga ana masalah karo pangisi daya iPhone, dudu kabel Kilat. Priksa kanthi cetha ing njero port USB ing pangisi daya iPhone. Kaya langkah sadurunge, gunakake sikat anti-statis utawa sikat untu anyar kanggo ngresiki gunk, lint, utawa lebu liyane.

Priksa manawa sampeyan uga nyoba ngisi iPhone nganggo macem-macem pangisi daya. Yen iPhone mung duwe masalah ngisi daya karo siji pangisi daya, bisa uga pangisi daya nyebabake sampeyan.

Yen sampeyan terus ndeleng pop-up 'Aksesori iki bisa uga ora didhukung' tanpa preduli pangisi daya sing digunakake, mula pangisi daya ora dadi masalah.

Nganyari iOS Ing iPhone

Sawetara aksesoris (utamane sing digawe dening Apple) mbutuhake versi iOS sing diinstal ing iPhone sadurunge bisa nyambung. Menyang Setelan -> Umum -> Nganyari Piranti Lunak banjur tutul Download lan Instal yen nganyari piranti lunak kasedhiya. Priksa artikel kita yen sampeyan duwe masalah nganyari iPhone .

nganyari iphone menyang ios 12

Sadurunge bisa nginstal pembaruan, priksa manawa iPhone wis diisi daya utawa paling ora 50% umur batere. Nalika instalasi diwiwiti, iPhone bakal dipateni lan garis status bakal katon ing layar. Yen bar wis kebak, nganyari wis rampung lan iPhone bakal urip maneh mengko wae.

Nindakake Mulihake DFU Ing iPhone

Sanajan ora mungkin, ana kemungkinan cilik amarga masalah piranti lunak sing luwih jero nyebabake iPhone sampeyan ngucapake 'Aksesori iki bisa uga ora didhukung.' Kanthi nindakake pamulihan DFU, kita bisa ngilangi masalah piranti lunak jero iki kanthi mbusak saka iPhone.

kenapa telpon tetep ora nyambung saka wifi

Yen sampeyan nindakake pamulihan DFU, kabeh kode ing iPhone sampeyan bakal dibusak lan dimuat maneh ing iPhone. Kanggo ngambah langkah lengkap, waca pandhuan kanggo nindakake pamulihan DFU ing iPhone !

Pilihan Diposaken

Yen iPhone isih ujar 'Aksesori iki bisa uga ora didhukung' sawise sampeyan ngetutake kabeh langkah ing ndhuwur, sampeyan bisa uga kudu ngganti aksesoris utawa ndandani iPhone. Kaya sing dakkandhakake sadurunge ing artikel iki, sampeyan bisa entuk kabel pangisi daya lan pangisi daya tembok sing kasedhiya karo iPhone yen iPhone sampeyan ditutupi dening AppleCare.

Bisa uga port iPhone Lightning sampeyan rusak utawa rusak lan kudu didandani. Yen iPhone sampeyan dijamin dening AppleCare, gawe jadwal janjian ing Apple Store cedhak sampeyan lan coba tilik teknologi. Kita uga nyaranake layanan ndandani sing dikarepake diarani Puls , sing ngirim teknisi sing disertifikasi kanggo sampeyan sing bakal ndandani iPhone ing papan kasebut.

Kita kene yen butuh dhukungan

Aksesori sampeyan digunakake lan iPhone bisa digunakake maneh kanthi normal. Sampeyan bakal ngerti persis apa sing bakal ditindakake nalika iPhone ngucapake 'Aksesori iki bisa uga ora didhukung.' Bebas wae kanggo ninggalake pitakon liyane ing bagean komentar ing ngisor iki!

Matur nuwun kanggo maca,
David L.