Bar Status iPhone Ilang? Mangkene Napa & Ndandani!

Iphone Status Bar Missing

Bar status ing sisih ndhuwur iPhone ilang lan sampeyan ora ngerti tujuane lunga! Saiki sampeyan ora bisa ndeleng sepira layanan sampeyan, jam pinten, utawa pinten umur batere ing iPhone sampeyan. Ing artikel iki, Aku bakal nerangake sebabe garis status iPhone ilang lan nuduhake sampeyan carane ngatasi masalah iki kanthi becik !

Inspirasi kanggo artikel iki asale saka pitakon sing ditakoni dening Jamaica K.L., anggota kita Klompok Facebook sing luwih saka 11.000 wong njaluk bantuan iPhone . Yen sampeyan durung dadi anggota, aku ngajak sampeyan gabung!



Napa Bar Status iPhone Kula Ilang?

Bar status iPhone sampeyan ilang amarga kesalahan piranti lunak cilik nyebabake ilang. Langkah-langkah ing ngisor iki bakal mbukak sawetara langkah-langkah pemecahan masalah piranti lunak sing bakal mbantu sampeyan ngatasi masalah kasebut.



Cara Ndandani Bar Status iPhone sing Ilang

99% wektu, urip maneh iPhone bakal ngatasi masalah iki . Ing iPhone 8 utawa luwih dhisik, penet terus tombol daya nganti tembung 'geser kanggo mateni' katon ing layar. Banjur, gesek lambang daya saka kiwa menyang tengen kanggo mateni iPhone. Ngenteni udakara 15 detik, banjur penet terus tombol daya maneh lan culake nalika logo Apple katon.



Yen sampeyan duwe iPhone X utawa sing luwih anyar, penet terus tombol sisih lan tombol volume apa wae nganti slide daya lan 'geser kanggo mateni' katon ing layar. Geser lambang daya kasebut saka kiwa menyang tengen layar kanggo mateni iPhone. Ngenteni udakara 15 detik, banjur penet terus tombol sisih kanggo nguripake iPhone X.

Bar Status iPhone Saya Terus Ilang!

Kadhangkala bar status sampeyan bakal terus ilang bola-bali, sing bisa dadi indikator masalah piranti lunak sing luwih jero. Aja kudu miwiti maneh iPhone saben-saben ilang, tututi rong langkah ing ngisor iki kanggo ngilangi masalah iki kanthi becik!

Priksa Update Piranti Lunak

Sampeyan bisa uga yen status bar iPhone tetep ilang amarga ana masalah yen versi iOS sing aktif ing iPhone sampeyan. Gangguan lunak kaya iki biasane ditrapake ing nganyari piranti lunak sabanjure, mula luwih becik aku golek update iOS kanthi mbukak Setelan -> Umum -> Nganyari Piranti Lunak .



Yen nganyari kasedhiya, tutul Download & Instal . Yen sampeyan duwe masalah, priksa artikel iki babagan apa sing kudu ditindakake nalika iPhone ora bakal nganyari .

Nindakake Mulihake DFU

Ayo kula jelas - sampeyan meh mesthi ora kudu nindakake langkah iki. Nanging, yen garis status iPhone tetep ilang lan sampeyan ngalami akeh masalah piranti lunak liyane sekaligus, sampeyan bisa uga pengin mulihake DFU.

Jinis mulihake iki mbusak lan muat maneh kabeh kode ing iPhone, menehi wiwitan sing seger lan ndandani bug perangkat lunak sing angel. Priksa artikel babagan carane nindakake mulihake DFU ing iPhone !

Bar Status: Ditemokake!

Sampeyan wis ngatasi masalah karo garis status iPhone lan ditampilake ing ndhuwur layar maneh! Yen bates status iPhone ilang, sampeyan bakal ngerti cara ngatasi masalah kasebut. Aja nganti lali takon pitakon liyane sing gegandhengan karo iPhone ing bagean komentar ing ngisor iki, lan aja lali mriksa priksa Forum Dhukungan Ponsel !