Kepiye Cara Nambah Mode Tenaga Kurang Kanggo Pusat Kontrol ing iPhone? Ndandani!

How Do I Add Low Power Mode Control Center An Iphone

IPhone sampeyan wiwit entek umur batere lan sampeyan pengin cepet ngaktifake Mode Daya Rendah. Nalika Apple ngenalake Pusat Kontrol sing bisa disesuaikan, mula gampang banjur aktifake utawa mateni Mode Daya Ngisor kanthi mung geser lan tutul. Ing artikel iki, aku bakal nuduhake sampeyan cara nambah Mode Daya Rendah menyang Pusat Kontrol ing iPhone dadi sampeyan bisa nggunakake luwih sithik wektu kanggo nguripake lan luwih akeh ngirit wektu batere iPhone!



Cara Nambah Mode Tenaga Kurang Kanggo Pusat Kontrol ing iPhone

  1. Bukak ing Setelan app
  2. Tutul Pusat Kontrol.
  3. Tutul Ngatur Kontrol , sing bakal nggawa sampeyan menyang menu kustomisasi.
  4. Gulung mudhun menyang Mode Daya Rendah lan tutul plus ijo cilik ing sisih kiwa.
  5. Mode Daya Rendah saiki bakal ditampilake ing sangisore Kalebu , tegese wis ditambahake menyang Pusat Kontrol.

Cara Nguripake Mode Daya Rendah Ing Pusat Kontrol

Saiki sampeyan wis nambahake Mode Daya Rendah menyang Pusat Kontrol, ayo guneman babagan cara ngaktifake. Kanggo mbukak Pusat Kontrol, gunakake driji kanggo geser munggah saka ngisor sisih ngisor tampilan iPhone. Banjur, tutul tombol sing isine lambang batere. Sampeyan bakal ngerti Mode Daya Low aktif nalika tombol dadi putih.



Nambahake Mode Daya Cekak menyang Pusat Kontrol nyuda sawetara langkah sing dibutuhake supaya sampeyan bisa nguripake Mode Daya Rendah. Iki minangka proses rong langkah saka Pusat Kontrol, nalika menyang Setelan -> Batere lan tutul saklar ing jejere Mode Daya Rendah butuh telung langkah.



Napa Ikon Batreku Dadi Kuning Sawise Nguripake Mode Daya Cendhek?

Aja kaget yen lambang batere dadi kuning sawise nguripake Mode Daya Rendah! Iki normal banget. Priksa artikel liyane kanggo sinau kenapa Mode Daya Rendah nguripake Ikon batere iPhone kuning !

Nylametake Urip Batere Saka Pusat Kontrol

Sampeyan wis nambahake Mode Daya Rendah menyang Pusat Kontrol lan saiki ngreksa umur batere mung geser banjur tunyuk. Muga-muga sampeyan bakal nuduhake artikel iki ing media sosial, utawa mriksa artikel kustomisasi Pusat Kontrol liyane. Matur nuwun kanggo maca!

Paling apik,
David L.