IPhone Kula Ora Bakal Main Video YouTube! Mangkene Napa & Ndandani.

My Iphone Won T Play Youtube Videos

Sampeyan bakal nonton video YouTube ing iPhone, nanging ora bakal dimuat. Pancen frustasi nalika YouTube ora nggarap iPhone, luwih-luwih yen sampeyan nyoba nuduhake video lucu menyang kanca utawa ngrungokake video musik ing gym. Ing artikel iki, aku bakal nerangake kenapa iPhone sampeyan ora bakal muter video YouTube lan nerangake carane ngatasi masalah dadi apik.



YouTube Ora Bisa Digunakake Ing iPhone: Iki Ndandani!

  1. Coba Urip maneh iPhone

    Sadurunge pindhah luwih adoh, coba mateni iPhone lan urip maneh. Urip maneh iPhone menehi wiwitan sing anyar lan duweni potensi bisa ngatasi masalah piranti lunak cilik, sing bisa dadi sebab kenapa iPhone ora muter video YouTube.



    Kanggo mateni iPhone, penet terus tombol daya (sing uga dikenal minangka Turu / Tangi tombol). Ikon daya abang lan 'Geser kanggo mateni' bakal ditampilake ing tampilan iPhone. Gesek ikon daya abang saka kiwa menyang tengen kanggo mateni iPhone. Ngenteni udakara setengah menit sadurunge urip maneh iPhone, mung kanggo mesthekake yen sampeyan duwe kesempatan kanggo mateni kabeh.

  2. Ganti masalah Aplikasi YouTube

    Yen sampeyan urip maneh iPhone nanging YouTube isih ora aktif, langkah sabanjure yaiku ngatasi masalah potensial sing disebabake aplikasi sing digunakake kanggo nonton YouTube. Ana akeh aplikasi gratis lan mbayar sing bisa digunakake kanggo nonton video YouTube ing iPhone, ora ana sing sampurna. Yen ana kesalahan, sampeyan ora bisa nonton video YouTube favorit.

    Kanggo nemtokake manawa aplikasi YouTube sampeyan sing nyebabake masalah, kita bakal miwiti kanthi nutup lan mbukak maneh. Iki bakal menehi aplikasi 'do-over' yen ana kesalahan nalika dibukak kaping pisanan.



    Kanggo nutup app YouTube, miwiti kanthi pencet kaping pindho tombol Ngarep. Iki bakal mbukak App Switcher, sing ngidini sampeyan ndeleng saben aplikasi sing saiki mbukak ing iPhone. Gesek aplikasi YouTube sampeyan ing layar kanggo nutup.

    Yen iPhone ora duwe tombol Ngarep, aja padha sumelang! Sampeyan isih bisa ngakses saklar app. Cukup mbukak app YouTube (utawa aplikasi liyane). Sawise mbukak, gesek munggah saka sisih ngisor layar lan sampeyan wis siyap! Sampeyan kudu bisa ngoper lan nutup aplikasi kanthi cara sing padha karo iPhone lawas.

    nganyari operator ing & t

  3. Priksa Update: Apa Kasedhiya Update Kanggo Aplikasi YouTube?

    Yen YouTube ora bisa digunakake sawise nutup aplikasi kasebut, priksa manawa sampeyan wis nganyari app YouTube menyang versi paling anyar. Pangembang nganyari app saben wektu kanggo nambah fitur-fitur anyar lan nambahi bug piranti lunak.



    Kanggo ndeleng manawa kasedhiya nganyari kanggo aplikasi YouTube, bukak App Store. Sabanjure, tutul tombol Ikon akun , banjur gulung mudhun menyang Nganyari bagean Yen nganyari kasedhiya, tutul biru Nganyari tombol ing jejere app.

  4. Copot Instal lan instal maneh Aplikasi YouTube Sampeyan

    Yen ana masalah piranti lunak sing luwih rumit karo aplikasi YouTube sing disenengi, sampeyan bisa uga kudu mbusak lan instal maneh app kasebut. Nalika instal app, kabeh piranti lunak lan setelan saka aplikasi kasebut bakal dibusak saka iPhone. Nalika app diinstal maneh, bakal kaya sampeyan ndownload kaping pisanan.

    cara nganyari ap ap ing iphone

    Aja kuwatir - akun YouTube sampeyan ora bakal bisa mbusak nalika instal app. Yen sampeyan nggunakake aplikasi YouTube sing mbayar kayata ProTube, sampeyan bakal bisa instal maneh kanthi gratis yen sampeyan wis mlebu menyang Apple ID sing padha karo sing digunakake nalika tuku app asline.

    Kanggo nyopot instal aplikasi, wiwiti kanthi pencet terus lambang app YouTube sampeyan. Pencet terus nganti menu cilik muncul ing lambang app. Saka kana, tutul Mbusak App , banjur konfirmasi tumindak kanthi nutul Mbusak .

    Kanggo instal maneh app, bukak App Store. Tutul tab Telusuri ing sisih ngisor tampilan iPhone lan ketik jeneng aplikasi YouTube sing disenengi. Tutul Entuk , banjur Instal ing jejere aplikasi YouTube sing disenengi kanggo instal maneh ing iPhone.

    Yen sampeyan instal maneh app lan YouTube isih ora aktif, terus maca kanggo tips liyane!

  5. Ngatasi Masalah Wi-Fi sing Ora Ndhukung YouTube

    Akeh wong nggunakake Wi-Fi kanggo nonton video YouTube ing iPhone, lan umume masalah konektivitas dadi sebab kenapa video YouTube ora muter ing iPhone. Yen ana masalah amarga sambungan iPhone karo Wi-Fi, kita kudu ngerti apa masalah piranti lunak utawa perangkat keras.

    Ayo cepet ngatasi hardware: antena cilik minangka komponen hardware iPhone sing tanggung jawab nyambung menyang Wi-Fi. Antena iki uga mbantu iPhone sampeyan nyambung menyang piranti Bluetooth, dadi yen iPhone sampeyan ngalami masalah Wi-Fi lan Bluetooth sekaligus, bisa uga ana masalah antena kasebut. Nanging, kita ora bisa yakin manawa ana masalah hardware, dadi tindakake langkah-langkah pemecahan masalah piranti lunak ing ngisor iki!

  6. Pateni Wi-Fi banjur Urip maneh

    Pisanan, kita bakal nyoba mateni Wi-Fi lan urip maneh. Kaya mateni lan urip maneh iPhone, mateni lan urip maneh Wi-Fi bisa uga ngatasi bug perangkat lunak cilik sing bisa nyebabake koneksi Wi-Fi sing ala.

    Kanggo mateni lan urip maneh Wi-Fi, bukak app Setelan banjur tutul Wi-Fi. Sabanjure, tutul saklar ing jejere Wi-Fi kanggo mateni Wi-Fi. Sampeyan bakal ngerti Wi-Fi dipateni nalika ganti dadi abu-abu. Ngenteni sawetara detik sadurunge nutul tombol maneh kanggo nguripake Wi-Fi maneh.

    iphone 6 sprint sim sing ora valid

    Yen iPhone isih ora muter video YouTube, coba sambungake menyang jaringan Wi-Fi liyane yen sampeyan bisa. Yen YouTube ora nggarap siji jaringan Wi-Fi nanging muter ing liyane, bisa uga ana masalah jaringan Wi-Fi sing gagal, dudu iPhone sampeyan. Priksa artikel babagan apa sing kudu ditindakake nalika iPhone ora nyambung menyang Wi-Fi kanggo tips liyane!

  7. Priksa Status Server YouTube

    Sadurunge pindhah menyang pemecahan masalah pungkasan, waca cepet status server YouTube. Kadhangkala, servere bakal nabrak utawa nglakoni perawatan rutin, sing bisa nyegah sampeyan nonton video. Priksa ing status server YouTube lan delengen apa lagi aktif lan mlaku. Yen akeh wong liya sing nglaporake masalah, mula server bisa uga ora aktif!

  8. Reset Setelan Jaringan

    Yen sampeyan ngreset setelan jaringan, kabeh setelan Wi-Fi, Bluetooth, lan VPN (Jaringan Pribadi Virtual) bakal terhapus lan disetel maneh. Sampeyan bisa dadi angel kanggo nglacak panyebab nyata masalah piranti lunak, dadi tinimbang nglacak, kita bakal mbusak lan ngreset kabeh setelan jaringan iPhone.

    Elingi: Sadurunge nyetel maneh setelan jaringan iPhone, priksa manawa sampeyan nulis kabeh sandhi Wi-Fi sampeyan! Sampeyan kudu mlebu maneh yen reset wis rampung.

    Kanggo ngreset setelan jaringan, wiwiti mbukak app Setelan. Tutul Umum -> Reset -> Reset Setelan Jaringan. Sampeyan bakal dijaluk ngetik sandhi, banjur konfirmasi manawa sampeyan pengin ngreset setelan jaringan iPhone. IPhone bakal urip maneh sawise ngreset rampung.

YouTube Nggarap iPhone!

YouTube ngupayakake iPhone lan sampeyan bisa nonton video favorit maneh. Priksa manawa nuduhake artikel iki ing media sosial supaya kanca lan kulawarga ngerti apa sing kudu ditindakake nalika iPhone ora muter video YouTube. Matur nuwun kanggo maca artikel iki, lan ninggalake komentar ing ngisor iki yen sampeyan pengin takon babagan pitakon liyane babagan iPhone!