IPhone Kula Ora Bakal Ngisi daya! Mangkene The Real Fix.

My Iphone Won T Charge

Yen iPhone ora ngisi daya, dadi masalah gedhe. Aku mantan karyawan Apple, lan sajrone aku ing Apple Store, ndandani masalah ngisi iPhone minangka bagean gedhe saka pakaryan saben dinane. Warta sing apik yaiku mayoritas masalah ngisi daya iPhone bisa didandani ing omah . Ing artikel iki, aku bakal nuduhake sampeyan cara ndandani iPhone sing ora bakal diisi daya , langkah demi langkah.



Daftar Isi



  1. Hard Reset iPhone
  2. Priksa Kabel Kilat Sampeyan Kanggo Rusak
  3. Coba Pangisi daya iPhone sing Beda
  4. Sikat Gunk Saka Pelabuhan Pengisian iPhone
  5. Sijine iPhone Sampeyan menyang Mode DFU Lan Mulihake
  6. Ndandani iPhone

Ngerti Iki Sadurunge Miwiti

Salah sawijining pitakon umum sing ditampa Apple tech nalika iPhone ora ngisi daya yaiku: 'Yen iPhone ora ngisi daya, apa aku butuh batere anyar?'

Sanajan sampeyan maca ing akeh situs web, wangsulan kanggo pitakon iki ora! Ana akeh informasi salah ing kana, lan iki minangka salah sawijining sebab utama aku pengin nulis artikel iki.



telponku ora bakal telpon

Minangka mantan teknologi Apple kanthi pengalaman nggarap atusan iPhone sing ora dikenani biaya, aku bisa menehi pitutur marang kowe ngganti batere minangka tumindak sing salah .

Kasunyatane biasane, iPhone sampeyan piranti lunak - dudu hardware - sing ngalangi iPhone supaya ora ngisi daya. Yen iPhone ora ngisi daya, 99% wektu, batere bakal bathi nul efek!

Piranti lunak iPhone mutusake nalika ngisi daya iPhone



Lan, yen ana yaiku masalah hardware, umume kemungkinan masalah kasebut ana ing port pengisian daya dhewe - nanging kita durung ana.

Yen luwih seneng nonton tinimbang maca, video YouTube bakal mbantu sampeyan ngrampungake.

Cara Ndandani iPhone sing Ora Bakal Diisi

1. Hard Reset iPhone

Kadhangkala, solusine gampang banget kaya ngreset ulang iPhone. Iki minangka perkara pertama sing bakal ditindakake Apple tech ing Apple Store, lan gampang ditindakake ing omah. Mangkene carane:

Cara Hard Reset iPhone

TelponCara Hard Reset
Model iPhone 6S, 6S Plus, SE, lan lawasPencet terus tombol daya lan ing Tombol omah bebarengan nganti logo Apple katon ing layar, lan banjur ngeculake.
iPhone 7 lan 7 PlusPencet terus tombol daya lan ing tombol volume mudhun bebarengan nganti logo Apple katon ing layar, lan banjur ngeculake.
iPhone 8, 8 Plus, X, XS, XS Max, lan XRAna telung langkah: 1. Pencet cepet lan culake tombol volume munggah . 2. Pencet cepet lan culake tombol volume mudhun . 3. Pencet terus tombol daya (diarani 'tombol sisih' ing iPhone X) nganti logo Apple katon ing layar, lan banjur ngeculake.

Tip teknologi Apple: Kesalahan nomer # 1 nalika nyoba ngreset ulang iPhone yaiku dheweke ora nahan tombol nganti cukup suwe. Nanging ing iPhone 8 lan X, priksa manawa sampeyan pencet rong tombol pisanan kanthi cepet lan nahan tombol daya nganti suwe. Kadhangkala proses kasebut bisa mbutuhake wektu 20 detik utawa luwih!

kenapa layar iphoneku surup

Yen ora bisa digunakake, aja padha sumelang! Kita bakal nyelehake perbaikan perangkat keras ing langkah sabanjure.

2. Priksa Kabel Kilat Sampeyan Kanggo Rusak

Coba deleng banget ing rong ujung kabel USB sing digunakake kanggo ngisi daya iPhone. Apple bledhek kabel gampang fraying, utamane ing pungkasan sing nyambung menyang iPhone. Yen sampeyan ndeleng pratandha busana sing katon, bisa uga saiki kabel anyar.

Kepiye carane bisa ngerti manawa kabel kilat saya dadi sebab kenapa iPhone ora ngisi daya?

Yen ora ana kerusakan ing njaba kabel, coba colokake iPhone menyang port USB ing komputer kanggo ngisi daya tinimbang nggunakake adaptor tembok sing ana ing iPhone. Yen sampeyan wis ngisi daya iPhone nggunakake komputer, coba gunakake adaptor tembok. Yen bisa digunakake ing sak panggonan lan ora ing papan liyane, kabel sampeyan ora masalah.

Iki bisa uga katon jelas, nanging kadang cara paling apik kanggo nemtokake manawa sampeyan duwe 'kabel ala' yaiku coba ngisi daya iPhone nganggo kabel kanca . Yen iPhone sampeyan tiba-tiba urip maneh sawise sampeyan nyambung, sampeyan wis ngerti sebabe iPhone sampeyan ora bakal ngisi daya - kabel sing salah.

Aja lali babar pisan iPhone sampeyan!

Yen iPhone isih dijamin, kabel USB (lan kabeh sing ana ing kothak iPhone) bakal ditutup! Apple bakal ngganti kabel kilat sampeyan kanthi gratis, yen wis bentuke apik.

Sampeyan bisa nyiyapake bali ing situs web dhukungan Apple utawa nelpon Apple Store lokal kanggo nggawe janji karo Genius Bar. Yen sampeyan arep menyang Apple Store, luwih becik sampeyan kudu janji ing Genius Bar sadurunge mlebu. Kanthi cara kasebut, sampeyan ora kudu ngenteni jajaran - paling ora suwe.

Kabel pihak katelu bisa ngisi masalah ngisi daya iPhone

Salah sawijining sebab umum kenapa iPhone ora ngisi daya yaiku kabel pangisi daya iPhone pihak katelu sing murah sing dituku ing stasiun bensin. Ya, kabel Apple larang, nanging miturut pengalamanku, knockoff $ 5 ora bakal tahan kaya kasunyatane. Ing kana yaiku sing apik ing kana - sampeyan mung kudu ngerti sing milih.

Kabel sing bermutu, larang regane larang nindakake ana!

Yen sampeyan nggoleki Kabel pangisi daya iPhone sing ganti kualitas dhuwur sing luwih awet tinimbang Apple, deleng favorit ing Amazon. Iki dudu kabel stasiun bensin sing murah sing bakal mecah seminggu. Aku seneng kabel Lightning 6 kaki amarga cukup suwe aku bisa nggunakake iPhone ing amben.

3. Coba Pangisi daya iPhone sing Beda

Apa sampeyan ngisi daya iPhone kanthi nyolok ing tembok, nggunakake pangisi daya mobil, ing dock speaker, ing laptop, utawa cara liyane? Ana akeh cara sing beda kanggo ngisi daya iPhone.

iphone 6 plus batre saya cepet

Elinga manawa piranti lunak iPhone sampeyan sing nyebutake 'Ya' utawa 'Ora' kanggo ngisi daya nalika iPhone sampeyan nyambung menyang aksesori. Yen piranti lunak ndeteksi fluktuasi listrik, piranti kasebut bakal nyegah iPhone ora diisi daya minangka langkah protèktif.

Kepiye aku bisa ngerti manawa pangisi daya dadi sababe iPhone ora ngisi daya?

Kita bakal nindakake perkara sing padha nalika mriksa kabel Kilat sampeyan. Cara paling gampang kanggo ngerteni manawa pangisi daya sampeyan ora becik yaiku nyoba liyane. Priksa manawa sampeyan nyoba luwih saka siji amarga pangisi daya bisa uga gampang banget.

Yen iPhone ora ngisi daya nganggo adaptor tembok, coba pasang menyang port USB ing komputer. Yen ora ngisi daya ing komputer, coba colok menyang tembok - utawa coba port USB liyane ing komputer. Yen iPhone diisi nganggo siji adaptor lan ora nganggo liyane, pangisi daya sampeyan dadi masalah.

Ana pangisi daya cepet berkualitas tinggi, nanging sampeyan kudu ngati-ati

Yen sampeyan butuh pangisi daya anyar, priksa pangisi daya sing disaranake nggunakake link sing padha kaya ing ndhuwur (kanggo kabel). Amperage maksimum sing disetujoni Apple kanggo pangisi daya iPhone yaiku 2,1 amp. Beda karo akeh pangisi daya pihak katelu sing bisa ngrusak iPhone, piranti kasebut bakal ngisi iPhone kanthi cepet lan aman.

(Pangisi daya iPad 2.1A lan Apple ujar manawa ora apa-apa kanggo iPhone.)

Petunjuk: Yen sampeyan nyoba ngisi daya nggunakake keyboard Apple utawa hub USB, coba pasang iPhone langsung menyang salah sawijining port USB komputer. Kabeh piranti sing dipasang ing hub USB (lan keyboard) nuduhake sumber daya winates. Aku dhewe wis ndeleng masalah ngisi daya iPhone kedadeyan amarga ora cukup daya kanggo ngubengi.

4. Sikat Gunk Saka Port Ngisi daya iPhone

Gunakake senter banjur priksa cedhak port pengisian daya ing sisih ngisor iPhone. Yen sampeyan ndeleng lebu utawa gunk ing kana, bisa uga nyegah kabel kilat nggawe sambungan padhet menyang iPhone. Ana akeh konektor ing kana (kabel kilat duwe 9), lan yen sing salah diblokir, iPhone sampeyan ora bakal ngisi daya kabeh.

Yen sampeyan nemokake lint, gunk, utawa lebu liyane ing port pangisi daya iPhone, saiki wayahe nyingkirake. Sampeyan mbutuhake prekara sing ora bakal ngisi daya listrik utawa ngrusak elektronik ing sisih ngisor iPhone. Iki trik:

Nyapu sikat untu (sing durung nate sampeyan gunakake) banjur sikat port sing diisi iPhone kanthi alon-alon. Nalika aku ana ing Apple, kita nggunakake sikat anti-statis sing apik kanggo nindakake iki (sing bisa ditindakake ing Amazon), nanging sikat untu uga bisa digunakake.

Nanggulangi karusakan cair

Salah sawijining sebab sing paling umum kenapa iPhone ora ngisi daya yaiku kerusakan cair. Kerusakan cair bisa nyingkirake koneksi ing port pengisian daya iPhone amarga ana macem-macem masalah karo iPhone. Sanajan sampeyan wis garing plabuhan lan ngresiki bedhil, kadang karusakane wis rampung.

5. Sijine iPhone menyang Mode DFU Lan Mulihake

Sanajan iPhone ora ngisi daya, mulihake DFU isih bisa digunakake! Sampeyan wis ngilangi kemungkinan a sederhana masalah piranti lunak lan ndeleng kabel USB, pangisi daya, lan iPhone sampeyan dhewe, mula saiki wayahe usaha pungkasan - mulihake DFU. Mulihake DFU minangka jinis mulihake khusus (nalika sampeyan mulihake iPhone, sampeyan wis mbusak kabeh sing ana lan mulihake menyang setelan pabrik) sing bisa ngatasi masalah piranti lunak sing abot - yen padha ana.

Priksa artikel babagan carane DFU mulihake iPhone kanggo sinau babagan cara nyelehake iPhone menyang mode DFU, lan salibake driji sadurunge nyoba. Nalika aku kerja ing Apple, iki sing pertama sing dak coba, sanajan nalika telpon katon rusak. Ana kasempatan cilik yen mulihake DFU bakal urip maneh iPhone sing ora fungsi.

Yen ora bisa digunakake, bali menyang kene kanggo sinau babagan sawetara pilihan perbaikan sing bisa sampeyan ora ngerteni.

6. Ndandani iPhone

Yen sampeyan menyang Apple Store kanggo ndandani iPhone lan wis ana kerusakan cair utawa fisik ing telpon, siji-sijine opsi sing bisa ditawakake yaiku ngganti kabeh iPhone. Yen sampeyan ora duwe AppleCare +, iki bisa larang banget. Yen sampeyan duwe gambar, video, utawa informasi pribadi liyane ing iPhone lan iPhone sampeyan ora bakal dikenani biaya, Apple bakal ujar manawa dheweke ora ana ing salawas-lawase. Untunge, ana pilihan liyane:

Pilihan Ndandani Liyane

Yen sampeyan kudu ndandani iPhone saiki, Pulsa minangka layanan ndandani sing apik, terjangkau, ing wong. Dheweke bakal ketemu karo sampeyan ing omah utawa lokasi sing sampeyan pilih mung udakara 60 menit.

Puls nawakake garansi seumur hidup kanggo bagean lan tenaga kerja, lan sampeyan mung mbayar sawise ngrampungake. Dheweke uga nawakake pilihan kanggo ndandani port pengisian daya iPhone lan komponen liyane sing luwih cilik sing Apple ora bakal tutul. Ana kasempatan yen sampeyan bisa mulihake data lan ngirit dhuwit uga!

Transparansi lengkap: Kita nampa biaya rujukan yen sampeyan milih ndandani iPhone nganggo Puls. Mangkene, aku pancen percaya yen dheweke minangka pilihan sing paling apik lan gampang kanggo akeh wong.

Ngisi daya iPhone maneh!

Muga-muga iPhone sampeyan wis urip maneh lan sampeyan bakal bali menyang daya sing kebak. Aku seneng ngrungokake babagan sampeyan babagan pengalaman ngrampungake masalah ngisi daya iPhone, lan aku mrene kanggo mbantu.

kok app ora diunduh

Kabeh sing paling apik,
David P.