Napa Kothak Confetti sing Werna-warni Ing Aplikasi Pesen Ing iPhone Aku?

Why Are Colorful Confetti Boxes Messages App My Iphone

Sampeyan mbukak pesen teks lan kothak kothak warna wiwit tiba ing kabeh layar. (Yen sampeyan ora nganggep 'Confetti!' Nalika sapisan ndeleng - uga aku uga.) Ing artikel iki, aku bakal nerangake ngapa kothak confetti warna katon ing aplikasi Pesen ing iPhone lan carane ngirim iMessages kanthi confetti ing iPhone, iPad, utawa iPod.



jam apel ora bakal meksa urip maneh

Apa Kothak Werna Ing Pesen Ing iPhone?

Kothak persegi panjang warna ing aplikasi Pesen ing iPhone yaiku Confetti , salah sawijining efek iMessage anyar sing dirilis Apple karo iOS 10.



Napa Ana Confetti ing Aplikasi Pesen ing iPhone?

iOS 10, nganyari piranti lunak anyar Apple sing dirilis karo iPhone 7, ngemot akeh pangowahan ing aplikasi Pesen. Salah siji sing paling penting yaiku kemampuan ngirim iMessages kanthi efek. Yen sampeyan ndeleng Confetti, sampeyan mung nampa iMessage kanthi efek Confetti.

wifi ora bakal urip

Sampeyan uga bakal weruh Confetti nalika ana sing ujar 'selamat' ing aplikasi Pesen ing iPhone.



Kepiye Aku Ngirim Confetti ing Aplikasi Pesen ing iPhone?

  1. Bukak app Pesen banjur ketik pesen sampeyan.
  2. Pencet terus panah kirim biru nganti ing Kirim nganggo efek menu katon.
  3. Tutul Layar ing sangisore Kirim nganggo efek ing sisih ndhuwur layar.
  4. Gunakake driji kanggo nggeser saka tengen menyang kiwa nganti sampeyan ndeleng efek Confetti ditampilake.
  5. Tutul panah kirim biru ing sisih tengen teks kanggo ngirim iMessage kanthi confetti.

Pesen Confetti: Ora dibutuhake Pembersihan!

Saiki sampeyan ngerti cara ngirim pesen kanthi confetti ing iPhone, iPad, lan iPod, kabeh pesen sing sampeyan kirim bisa dadi pesta - lan sampeyan ora kudu milih kabeh kertas cilik kasebut metu saka lantai. Apik, resik resik saka Apple. Aja bebas ninggalake pitakon utawa komentar ing ngisor iki, lan matur nuwun wis maca!