Data Seluler iPhone Ora Bisa digunakake? Mangkene The Real Fix!

Iphone Cellular Data Not Working

Data Seluler ora aktif ing iPhone lan sampeyan ora yakin sebabe. Data Seluler ngidini sampeyan browsing web, ngirim iMessages, lan liya-liyane sanajan iPhone sampeyan ora nyambung karo Wi-Fi. Ing artikel iki, aku bakal nuduhake sampeyan apa sing kudu ditindakake nalika Data Seluler iPhone ora bisa digunakake supaya sampeyan bisa ngatasi masalah kasebut kanthi becik !



Pateni Mode Pesawat

Kaping pisanan, ayo priksa manawa mode Pesawat dipateni. Nalika Mode Pesawat diuripake, Data Seluler dipateni kanthi otomatis.



Kanggo mateni Mode Pesawat, bukak app Setelan banjur pateni tombol ing jejere Mode Pesawat. Sampeyan bakal ngerti Mode Pesawat ora aktif nalika ngalih putih lan dipanggonke ing sisih kiwa.



batere iphone 6 saya cepet

Sampeyan uga bisa mateni Mode Pesawat kanthi mbukak Pusat Kontrol banjur nutul tombol Mode Pesawat. Sampeyan bakal ngerti Mode Pesawat ora aktif nalika tombol abu-abu lan putih, ora oranye lan putih.

Uripake Data Seluler

Saiki manawa Mode Pesawat ora aktif, coba priksa manawa data seluler wis urip. Menyang Setelan -> Selular lan nguripake tombol ing jejere Data Seluler ing sisih ndhuwur layar. Sampeyan bakal ngerti Data Seluler nalika ngalih ijo.



Yen Data Seluler wis diaktifake, coba ngalihake mateni banjur urip maneh. Iki bakal menehi Data Seluler minangka wiwitan, saupama ora bisa digunakake amarga kesalahan piranti lunak cilik.

Wiwiti maneh iPhone

Yen Data Seluler iPhone ora bisa digunakake sanajan wis diuripake ing aplikasi Setelan, coba urip maneh iPhone. Sampeyan bisa uga piranti lunak iPhone utawa aplikasi tartamtu nabrak, supaya Data Seluler ora bisa digunakake.

Kanggo mateni iPhone 8 utawa luwih dhisik, penet terus tombol daya nganti 'geser kanggo mateni' katon cedhak sisih ndhuwur layar. Yen sampeyan duwe iPhone X, pencet terus tombol volume uga tombol sisih nganti 'geser kanggo mateni' katon.

dering iphone 4s ora bisa digunakake

Banjur, geser lambang daya abang lan putih saka kiwa menyang tengen kanggo mateni iPhone. Ngenteni sawetara detik, banjur penet terus tombol daya (iPhone 8 utawa luwih dhisik) utawa tombol sisih (iPhone X) nganti logo Apple sumunar ing sisih tengah layar.

Priksa Pembaruan Setelan Pengangkut

Langkah sabanjure yen Data Seluler iPhone ora digunakake yaiku mriksa a nganyari setelan operator . Apple lan operator nirkabel ngeculake nganyari supaya bisa mbantu iPhone nyambung menyang jaringan operator nirkabel kanthi luwih irit.

Biasane yen nganyari setelan operator kasedhiya, sampeyan bakal nampa pop-up ing iPhone sing nyebutake 'Pembaruan Setelan Pengangkut'. Kapan pop-up kasebut ditampilake ing iPhone, tansah tutul Anyari .

Nganyari Setelan Carriers Ing iPhone

Sampeyan uga bisa mriksa nganyari setelan operator kanthi manual kanthi mbukak Setelan -> Umum -> Babagan . Yen nganyari setelan operator kasedhiya, bakal muncul pop-up ing tampilan sampeyan sajrone 15 detik. Yen ora ana pop-up sing ditampilake, bisa uga ora ana update setelan operator sing kasedhiya, mula ayo pindhah menyang langkah sabanjure.

Ngeculake lan Pasang maneh Kertu SIM Sampeyan

Kertu SIM iPhone sampeyan minangka teknologi sing nyimpen nomer telpon, ngidini sampeyan nyambung menyang jaringan operator nirkabel, lan liya-liyane. Nalika Data Seluler iPhone ora aktif, kadang mbusak lan masang maneh kertu SIM sampeyan bisa menehi wiwitan lan kesempatan kaping pindho kanggo nyambung menyang jaringan operator nirkabel kanthi bener.

Nyopot kertu SIM bisa uga angel amarga tray kertu SIM ing sisih iPhone sampeyan cilik banget. Priksa metu kita pandhuan kanggo nyopot kertu SIM kanggo mesthekake yen sampeyan nindakake kanthi bener!

Reset Setelan Jaringan

Yen Data Seluler isih ora aktif ing iPhone sawise masang kertu SIM maneh, saiki luwih becik mutusake masalah masalah piranti lunak sing luwih penting. Yen sampeyan ngreset setelan jaringan, kabeh setelan Wi-Fi, Bluetooth, Cellular, lan VPN dipulihake menyang gawan pabrik. Sawise ngreset setelan jaringan, sampeyan bakal ngubungake iPhone karo jaringan seluler operator kaping pisanan.

Kanggo ngreset setelan jaringan, bukak Setelan -> Umum -> Reset -> Reset Setelan Jaringan . Banjur, tutul Reset Setelan Jaringan nalika pop-up konfirmasi katon.

kenapa telpon ora nyambung menyang wifi

cara ngreset setelan jaringan ing iphone

Sawise nutul setelan jaringan, iPhone bakal urip maneh. Nalika iPhone urip maneh, setelan jaringan wis disetel maneh!

DFU Pulihake iPhone

Yen ngreset setelan jaringan ora ngatasi masalah Data Seluler iPhone, langkah-langkah pemecahan piranti lunak pungkasan yaiku nindakake mulihake DFU . Mulihake DFU bakal mbusak, banjur muat maneh kabeh kode ing iPhone lan pulihake kabeh menyang default pabrik. Sadurunge nindakake pamulihan DFU, disaranake nyimpen cadangan data ing iPhone supaya ora ilang informasi penting.

ora bisa ngrungokake ing iphone 7 kajaba ing speaker

Hubungi operator nirkabel sampeyan

Yen sampeyan wis entuk sejauh iki lan Data Seluler iPhone ora bisa digunakake, saiki wayahe kontak operator nirkabel sampeyan. Sampeyan bisa uga data seluler ora bisa digunakake amarga operator nirkabel sampeyan njaga pangopènan ing menara sel.

Ing ngisor iki nomer telpon sawetara operator nirkabel utama AS:

  • AT&T : 1- (800) -331-0500
  • Sprint : 1- (888) -211-4727
  • T-Mobile : 1- (877) -746-0909
  • Verizon : 1- (800) -922-0204

Yen ana nomer sing pengin ditambahake ing dhaptar iki, tinggalake komentar ing ngisor iki!

Data Seluler: Makarya maneh!

Data Seluler digunakake maneh lan sampeyan bisa terus browsing web lan ngirim teks nggunakake data nirkabel! Sabanjure Data Seluler iPhone ora bisa digunakake, sampeyan bakal ngerti persis ing endi solusi kasebut. Matur nuwun kanggo maca!

Kabeh sing paling apik,
David L.