IPhone Kula Ora Bakal Pateni! Mangkene The Real Fix.

My Iphone Won T Turn Off

IPhone sampeyan ora bakal dipateni lan sampeyan ora yakin sebabe kedadeyan kasebut. Mungkin sampeyan nyoba nyopot sambungan saka njaba kanggo sawetara menit, utawa sampeyan nyoba ngirit akeh batere. Ing artikel iki, aku bakal nerangake kenapa iPhone sampeyan ora bakal dipateni lan carane ngatasi masalah mati daya kanggo kabecikan.

Napa iPhone Kula Ora Pateni?

Biasane, iPhone sampeyan ora bakal dipateni amarga ana masalah karo piranti lunak ing iPhone utawa layar utawa tombol daya ora bisa digunakake kanthi bener.



wahyu 3:20 tegese

Punapa mawon, pandhuan sing migunani iki bakal mbantu sampeyan cara ndandani iPhone sing ora bakal dipateni . Pungkasane, sampeyan bakal ngerti kepiye bisa ngubengi layar iPhone sing ora responsif , cara mateni iPhone yen tombol daya ora bisa digunakake, lan pilihan ndandani yen sampeyan butuh pitulung profesional.



1. Coba Pateni iPhone

Kaping pisanan. Kanggo mateni iPhone, penet terus Turu / Tangi tombol (sing diarani umum minangka tombol daya). Yen sampeyan duwe iPhone tanpa tombol Ngarep, pencet terus tombol sisih lan tombol volume kanthi bebarengan.



Ngeculake tombol utawa tombol nalika geser kanggo mateni katon ing layar. Iku isyarat sampeyan kanggo nutul ikon daya abang banjur geser nganggo driji saka kiwa menyang sisih tengen layar. Apike, iPhone bakal dipateni nalika nindakake. Yen ora, lan sampeyan lagi nggaru, terus maca.

Jinis Pro: Yen sampeyan ndeleng tembung 'geser kanggo mateni' ing layar, nanging layar sampeyan ora bakal nanggapi, coba sawetara trik saka artikelku babagan apa sing kudu ditindakake nalika Layar tutul iPhone ora bisa digunakake .

2. Hard Reset iPhone

Langkah sabanjure yaiku ngreset hard. Kanggo nindakake iki, tahan terus Tombol turu / Wake (tombol daya) lan Ngarep tombol winastan. Pencet terus tombol loro iki nganti logo Apple katon ing tampilan iPhone sampeyan. Sampeyan bisa uga kudu pencet rong tombol nganti 20 detik, dadi sabar!



Nindakake reset hard ing iPhone 7 utawa 7 Plus rada beda. Kanggo ngreset hard iPhone 7 utawa 7 Plus, penet terus tombol daya lan ing tombol volume mudhun sekaligus nganti logo Apple katon ing layar.

Yen sampeyan duwe iPhone 8 utawa sing luwih anyar, penet lan culake tombol volume munggah, banjur pencet lan culake tombol volume mudhun, banjur penet terus tombol sisih nganti layar ireng lan logo Apple katon.

Reset hard bisa mbantu miwiti maneh piranti lunak sing bisa uga ora bener. Aku pengin negesake manawa iki dudu cara sing bener kanggo mateni iPhone saben wektu. Yen pilihan mateni normal bisa digunakake, gunakake. Reset hard bisa ngganggu piranti lunak lan nyatane nyebabake luwih akeh masalah yen sampeyan nindakake tanpa sebab.

3. Uripake assistiveTouch Lan Pateni iPhone Nggunakake Tombol Daya Piranti Lunak

Yen tombol daya ing iPhone ora bisa digunakake, sampeyan ora bisa nindakake langkah 1 utawa 2. Untunge, sampeyan bisa mateni iPhone nggunakake piranti lunak sing wis digawe ing aplikasi Setelan.

Kepiye Cara Mateni iPhone Yen Tombol Daya Ora Bisa digunakake?

AssistiveTouch minangka fitur sing ngidini sampeyan ngontrol iPhone kabeh saka layar. Iki gampang yen sampeyan nemoni masalah karo tombol iPhone utawa kanthi fisik ora bisa digunakake.

Kanggo ngakses assistiveTouch, bukak Setelan -> Aksesibilitas -> assistiveTouch.

Tutul tombol ing sisih tengen pilihan assistiveTouch kanggo ngaktifake fitur banjur nguripake ijo dadi ijo. Kothak abu-abu sing padhang kudu katon kanthi bunderan sing luwih cerah ing sisih tengah. Iki menu AssistiveTouch sampeyan. Tutul kothak kanggo mbukak.

Kanggo mateni iPhone nganggo AssistiveTouch, pilih Piranti banjur tutul terus lambang Kunci layar. Iki bakal nggawa sampeyan menyang layar sing ujar 'geser nganti mati.' Seret lambang daya abang saka kiwa menyang tengen kanggo mateni iPhone

Kepiye Cara Nguripake iPhone Yen Tombol Daya Ora Bisa Digunakake?

Kanggo ngaktifake iPhone maneh yen listrik ora aktif, pasang dadi daya. Logo Apple bakal ditampilake ing layar lan sampeyan bisa nggunakake iPhone kaya biasane.

4. Pulihake iPhone

Kadhangkala, masalah piranti lunak utawa perangkat kukuh ora gampang diatasi. Yen sampeyan wis nyoba cara ngreset alus lan iPhone isih ora dipateni, mula nyoba nggunakake iTunes (PC lan Mac sing nganggo macOS 10.14 utawa luwih lawas) utawa Finder (Mac sing nganggo macOS 10.15 utawa luwih anyar) kanggo ngreset piranti lunak iPhone .

Mulihake Nggunakake iTunes

Pasang iPhone menyang komputer sing wis diinstal iTunes. Pilih iPhone nalika pop munggah. Pisanan, klik Gawe serep Saiki kanggo nggawe serep iPhone menyang komputer, banjur pilih Pulihake Gawe Serep . Iki bakal nggawa sampeyan menyang dhaptar serep sing bisa dipilih. Pilih salah siji sing wis digawe.

Tindakake pituduh iTunes kanggo mulihake iPhone menyang konfigurasi sadurunge. Yen wis rampung, copot iPhone lan coba. Sampeyan saiki kudu bisa mateni iPhone.

Mulihake Nggunakake Finder

Sambungake iPhone menyang Mac nggunakake kabel Lightning banjur bukak Finder. Klik ing iPhone ing sangisore Lokasi ing sisih kiwa Finder. Klik Pulihake Gawe Serep banjur pilih serep sing lagi digawe nalika dhaptar serep katon ing layar. Tindakake pituduh kanggo mulihake iPhone.

Yen sampeyan duwe masalah mulihake iPhone, coba nindakake mulihake DFU . Pandhuan bakal nuduhake sampeyan carane nggawe iPhone menyang mode DFU lan cara paling apik kanggo mulihake.

5. Temokake Solusi (Utawa Bisa Diatasi)

Yen sampeyan wis nyoba ngreset alus lan mulihake iPhone nganggo iTunes lan iPhone isih ora dipateni, ana sing luwih serius bisa uga salah karo iPhone.

Yen sampeyan pengin mateni iPhone supaya bisu, sampeyan bisa mateni swara ing iPhone kanthi saklar Dering / Meneng ing sisih kiwa ndhuwur telpon. Kanthi mangkono, sampeyan ora bakal krungu tandha.

Utawa yen sampeyan pengin mandheg entuk email, telpon, lan teks kabeh - sanajan mung ing layar - sampeyan bisa nguripake Mode Pesawat. Iki minangka pilihan pertama ing sisih ndhuwur kaca ing Setelan. Elinga yen sampeyan ora bakal entuk telpon utawa pesen sing mlebu utawa bisa telpon metu karo iPhone ing Mode Pesawat. Sampeyan kudu mateni Mode Pesawat maneh supaya bisa ngirim utawa nampa panggilan utawa pesen.

6. Ndandani iPhone

Kadhangkala, komponen fisik (diarani hardware) iPhone bisa mandheg dienggo. Yen kedadeyan kasebut, ngganti iPhone utawa ndandani minangka pilihan sing apik.

Yen iPhone sampeyan wis dijamin, Apple (utawa perusahaan liyane kayata toko utawa panyedhiya layanan seluler yen sampeyan tuku garansi) bisa menehi ganti iPhone kanggo sampeyan. Dadi, sampeyan kudu mriksa dhisik iki.

Kanggo iPhone sing tombol bejat sing ora dijamin karo garansi, nggunakake layanan ndandani minangka salah sawijining cara kanggo njaga iPhone lan ngganti hardware sing rusak. Apple nawakake perbaikan kanthi biaya lan uga pihak katelu, kalebu toko perbaikan lokal lan layanan online ngirim. Ndandani iPhone bisa regane luwih murah tinimbang tuku sing anyar. Priksa artikel babagan nemokake Ndandani iPhone cedhak aku lan online kanggo tips liyane babagan milih opsi ndandani sing paling apik.

IPhone Sampeyan dipateni maneh!

Sampeyan wis ngatasi masalah lan iPhone dipateni maneh. Priksa manawa nuduhake artikel iki ing media sosial kanggo mulang kanca lan pandhereke apa sing kudu ditindakake nalika iPhone uga ora bakal dipateni. Ninggalake komentar ing ngisor iki yen sampeyan duwe pitakon liyane babagan iPhone!