iPhone Ora Nggawe Telpon? Mangkene Napa & Ndandani!

Iphone Not Making Calls

IPhone sampeyan ora bakal nelpon lan sampeyan ora ngerti sebabe. Ora preduli nomer utawa kontak sampeyan nyoba nelpon, ora ana kedadeyan apa-apa. Ing artikel iki, aku bakal nerangake apa sing kudu ditindakake nalika iPhone ora nelpon !



Napa iPhone Kula Ora Bakal Nelpon?

Sadurunge mlebu pandhuan pemecahan masalah, aku pengin ngilangi sawetara kesalahpahaman babagan sebabe sawetara iPhone ora nelpon telpon. Akeh wong sing mikir yen iPhone wis rusak yen ora bakal telpon.



Nanging, sejatine iPhone sampeyan piranti lunak , dudu perangkat kerase, miwiti telpon. Malah kesalahan piranti lunak cilik bisa uga nyegah sampeyan nelpon kulawarga lan kanca-kanca! Langkah-langkah pertama ing pandhuan pemecahan masalah bakal mbantu sampeyan diagnosa lan ndandani masalah piranti lunak potensial sing dialami iPhone.

Apa iPhone Sampeyan Ngomong 'Ora Ana Layanan'?

Kita uga ora bisa ngilangi kemungkinan ana masalah karo layanan sel sampeyan. Coba deleng ing sisih kiwa ndhuwur layar iPhone. Apa ditulis 'Ora Ana Layanan'?



Yen iPhone sampeyan ujar 'Ora Ana Layanan', bisa dadi alesan kenapa telpon ora digawe. Priksa artikel liyane kanggo sinau babagan ndandani masalah 'Ora Ana Layanan' ing iPhone .

Yen iPhone duwe layanan lan ora bakal nelpon, tututi dhaptar langkah-langkah pemecahan masalah ing ngisor iki!

Wiwiti maneh iPhone

Pisanan, ayo ngilangi masalah piranti lunak cilik kanthi miwiti maneh iPhone. Pateni iPhone ngidini program supaya mati kanthi alami lan miwiti maneh nalika urip maneh iPhone.



Proses urip maneh iPhone gumantung karo model sing sampeyan duwe:

  • iPhone 8 lan model sadurunge : Pencet terus tombol daya nganti sampeyan ndeleng geser kanggo mateni katon ing tampilan. Gesek lambang daya saka kiwa nengen kanggo mateni iPhone. Ngenteni sawetara detik, banjur pencet terus tombol daya maneh kanggo nguripake iPhone.
  • iPhone X lan model sing luwih anyar : Sanalika pencet terus tombol volume lan tombol sisih nganti geser kanggo mateni katon ing tampilan. Banjur, gesek lambang daya ngiwa nengen kanggo mateni iPhone. Kanggo nguripake iPhone maneh, penet terus tombol sisih nganti katon logo Apple.

geser kanggo mateni iphone x

Priksa Pembaruan Setelan Pengangkut

Apple lan operator nirkabel sampeyan sok-sok ngeculake nganyari setelan operator . Nganyari iki umume nambah kemampuan iPhone kanggo nyambung lan tetep nyambung menyang jaringan seluler operator.

Umume, sampeyan bakal ngerti nganyari setelan operator kasedhiya amarga pop-up bakal katon ing iPhone sampeyan Nganyari Setelan Carriers .

Nganyari Setelan Carriers Ing iPhone

Sampeyan uga bisa mriksa nganyari setelan operator kanthi manual kanthi mbukak Setelan -> Umum -> Babagan . Pop-up biasane bakal katon sajrone sepuluh detik yen nganyari setelan operator anyar kasedhiya.

carane ngaktifake efek ing imessage

Anyari iPhone

Sawise mriksa nganyari setelan operator, bukak Setelan -> Umum -> Nganyari Piranti Lunak kanggo ndeleng manawa nganyari iOS anyar kasedhiya. Apple rutin ngeculake pembaruan iki kanggo nambah kinerja iPhone, ndandani bug, lan muter fitur anyar.

Tutul Download lan Instal yen nganyari piranti lunak anyar kasedhiya. Priksa manawa mriksa artikel liyane yen sampeyan duwe masalah nganyari iPhone !

nganyari iphone menyang ios 12

Diagnosis Masalah Kartu SIM

Kertu SIM minangka bagean cilik saka teknologi sing nyambung iPhone menyang jaringan operator nirkabel. Yen kertu SIM wis ilang utawa rusak, iPhone bisa uga ora bisa nyambung menyang jaringan operator, sing bakal nyegah sampeyan telpon ing iPhone. Priksa artikel liyane kanggo sinau carane ndandani masalah kertu SIM !

Reset Setelan Jaringan

Ngreset setelan jaringan iPhone bakal mulihake kabeh setelan Seluler, Wi-Fi, Bluetooth, lan VPN menyang standar pabrik. Kanthi mulihake setelan iki menyang standar pabrik, kita bisa uga bisa ngatasi masalah piranti lunak kanthi mbusak saka iPhone.

Sampeyan bakal kelangan sandhi Wi-Fi sing disimpen, piranti Bluetooth, lan konfigurasi VPN nalika ngreset setelan jaringan iPhone. Sampeyan kudu nyetel maneh setelan iki sawise ngreset rampung.

Kanggo ngreset setelan jaringan ing iPhone, bukak Setelan -> Umum -> Reset banjur tutul Reset Setelan Jaringan . Banjur, tutul Reset Setelan Jaringan nalika tandha konfirmasi ditampilake ing layar. IPhone sampeyan bakal ngreset lan urip maneh yen wis rampung.

ngreset banjur ngreset setelan jaringan iphone

DFU Pulihake iPhone

Langkah pungkasan sing bisa ditindakake kanggo ngilangi masalah piranti lunak yaiku mulihake DFU. Mulihake DFU mbusak kabeh kode ing iPhone lan mulihake standar pabrik. Disaranake banget nyimpen serep iPhone sadurunge dilebokake ing mode DFU! Priksa artikel liyane nalika sampeyan siyap lebokake iPhone ing mode DFU lan mulihake.

Hubungi operator nirkabel sampeyan

Saiki wayahe kontak karo operator nirkabel yen iPhone isih ora bakal telpon. Sanajan sinyal katon apik, bisa uga ana masalah karo rencana ponsel sampeyan.

Disaranake ngubungi operator nirkabel sadurunge Apple. Yen sampeyan menyang Apple Store lan ngandhani manawa iPhone sampeyan ora nelpon, mesthine bakal menehi saran supaya sampeyan ngobrol karo operator nirkabel dhisik!

Ing ngisor iki nomer telpon dhukungan pelanggan saka papat operator nirkabel utama:

  • AT&T : 1- (800) -331-0500
  • Sprint : 1- (888) -211-4727
  • T-Mobile : 1- (800) -866-2453
  • Verizon : 1- (800) -922-0204

Yen operator sampeyan ora kadhaptar ing ndhuwur, telusuran Google kanthi cepet kanggo nomer dhukungan pelanggan supaya sampeyan arah ing arah sing bener.

Kunjungi Toko Apple

Yen sampeyan wis ngubungi operator nirkabel lan ora bisa nulungi sampeyan, perjalanan sabanjure kudu menyang Apple Store. Jadwal janjian lan njaluk teknologi Apple utawa Genius priksa iPhone. Ing kasus langka, iPhone bisa uga mandheg nelpon amarga kerusakan salah sawijining antena.

iphone 7 layar ireng

Telpon Telpon!

IPhone sampeyan telpon maneh lan sampeyan bisa njaluk kontak karo wong-wong penting ing urip sampeyan. Mbesuk yen iPhone sampeyan ora nelpon, sampeyan bakal ngerti carane ngatasi masalah! Ninggalake pitakon utawa komentar liyane babagan iPhone ing ngisor iki.

Matur nuwun kanggo maca,
David L.