Nganyari Setelan ID Apple Ing iPhone? Tegese & Apa Sing Bakal ditindakake!

Update Apple Id Settings Iphone

IPhone sampeyan ujar 'Anyari Setelan ID Apple' lan sampeyan pengin ngilangi notifikasi kasebut. Ora preduli apa sing sampeyan lakoni, sampeyan bisa uga ora katon '1' abang lan bunder kasebut ilang. Aku bakal nulungi sampeyan nganyari setelan ID Apple ing iPhone lan nuduhake sampeyan carane ngatasi masalah yen pesen iki ora bakal ilang .



Napa iPhone Kula Ngomong 'Nganyari Setelan ID Apple'?

IPhone sampeyan ujar 'Anyari Setelan ID Apple' amarga sampeyan kudu mlebu maneh menyang ID Apple kanggo nggunakake layanan akun tartamtu. Nganyari setelan ID Apple bakal ngidini sampeyan nggunakake layanan kasebut. Umume, iki tegese sampeyan kudu ngetik maneh sandhi ID Apple ing iPhone!



Apa sing Bakal Dilakukan Nalika Ngomong 'Anyari Setelan ID Apple' Ing iPhone

Bukak app Setelan banjur tutul Anyari Setelan ID Apple . Banjur, tutul Terusake ing layar sabanjure. Ketik sandhi ID Apple nalika pop-up ditampilake ing layar.



cara mbusak tab ing iphone

Umume, kabar 'Anyari Setelan ID Apple' bakal ilang sawise sampeyan ngetik sandhi ID Apple. Nanging, ing kasus sing jarang, kabar kasebut ora bakal ilang, lan sampeyan uga bakal nampa pop-up sing ujar yen ana kesalahan. Terus maca kanggo sinau babagan carane ngatasi masalah iki!

Apa 'Anyari Setelan ID Apple' Macet?

Sayange, sampeyan bisa uga nemokake artikel iki amarga pesen Anyari Setelan ID Apple macet ing taun 2020. Yen pesen kabar pesky iki macet ing iPhone, bisa uga amarga ID Apple sampeyan ora bisa diverifikasi. Pracayaa - sampeyan ora mung siji-sijine sing ngatasi masalah iki!

Akeh anggota kita iPhone mbantu grup Facebook masalah iki dadi perhatian kita, mula kita pengin nulis artikel iki kanggo sampeyan. Tindakake langkah-langkah ing ngisor iki kanggo diagnosa lan ndandani alasan nyata kenapa notifikasi Pangaturan ID Apple sing Apik ora bakal ilang!



Mesthekake Sampeyan Wis Mlebu menyang Apple ID Kanan

Bisa uga ID Apple sampeyan ora bisa diverifikasi amarga sampeyan wis mlebu menyang akun Apple ID sing beda lan mulane ngetik sandhi sing salah. Bukak app Setelan banjur tutul jeneng sampeyan ing sisih ndhuwur layar kanggo nggawe manawa sampeyan wis mlebu menyang Apple ID sing bener. Sampeyan bakal bisa ndeleng ID Apple sing saiki sampeyan mlebu ing tengah layar.

telpon ora dikenali dening iTunes

Priksa artikel kita yen sampeyan butuh pitulung ngganti ID Apple sampeyan !

Mlebu lan Bali menyang ID Apple Sampeyan

Yen sampeyan wis mlebu menyang ID Apple sing bener, coba mlebu banjur baleni maneh. Bali menyang Setelan -> Apple ID banjur gulung mudhun nganti mudhun Mlebu . Ketik sandhi ID Apple banjur tutul Pateni .

metu saka apel sampeyan ing app setelan

Sabanjure, tutul Mlebu ing pojok sisih tengen ndhuwur layar. Yen sampeyan pengin nyimpen salinan Apple News utawa setelan liyane, uripake tombol ing sisih tengen fitur ing ngisor iki Simpen Salin Saka. Konfirmasi keputusan sampeyan kanthi nutul Mlebu nalika pop-up katon.

iphone se alarm ora bisa digunakake

Saiki sampeyan wis metu, tutul Mlebu menyang iPhone cedhak sisih ndhuwur aplikasi Setelan. Ketik email lan sandhi ID Apple, banjur tutul Mlebu ing pojok sisih tengen ndhuwur layar kanggo mlebu maneh menyang iCloud. Yen sampeyan dijaluk nggabungake data karo iCloud, aku nyaranake nutul gabungan, supaya sampeyan ora kelangan informasi penting.

Sugeng - sampeyan wis mlebu maneh ing iCloud! Yen nganyari ID ID Apple isih nuduhake munggah, pindhah menyang langkah pungkasan.

Priksa Layanan iCloud

Bisa uga kabar iki macet amarga layanan iCloud dipateni sementara kanggo pangopènan rutin utawa nganyari sistem. Yen kedadeyan kasebut, sampeyan bisa uga ora mlebu log menyang Apple ID minangka pencegahan keamanan. Sampeyan bisa mriksa status sistem Apple ing situs web!

iphone 6 wheel terus muter

Setelan ID Apple: Nganti Saiki!

Setelan ID Apple sampeyan wis anyar lan kabar sing ngganggu saiki wis ilang. Mbesuk yen nganyari Update ID Apple ing iPhone, sampeyan bakal ngerti persis apa sing kudu ditindakake! Yen sampeyan duwe pitakon liyane babagan ID Apple, aja nganti menehi komentar ing ngisor iki.

Matur nuwun kanggo maca,
David L.