AirDrop Ora Bisa Digunakake Ing iPhone (Utawa Mac)! Mangkene Fix.

Airdrop Isn T Working My Iphone

Minangka panulis teknologi, aku nggunakake AirDrop kabeh wektu. Meh saben dina, aku nggunakake AirDrop kanggo mindhah gambar saka iPhone menyang Mac kanggo artikel lan 99% wektu, kerjane tanpa cacat. Kadhangkala, Nanging, AirDrop nolak bisa digunakake ing iPhone. Ing artikel iki, aku bakal nuduhake sampeyan cara nggunakake AirDrop ing iPhone lan Mac lan mbukak sampeyan liwat carane ndandani AirDrop nalika ora aktif .

Yen sampeyan wis ngerti cara nggunakake AirDrop nanging isih nemoni masalah ngirim lan nampa file utawa ndeleng pangguna AirDrop liyane, aja nganti pethuk menyang bagean kanthi judhul “Tulung! AirDrop Kula Ora Bisa digunakake! '



AirDrop ing iPhone, iPads, lan iPods: Masalah sing padha, Solusi sing padha

Masalah AirDrop ana gandhengane karo piranti lunak, lan iPhone, iPads, lan iPod kabeh mbukak sistem operasi sing padha: iOS. Yen sampeyan duwe masalah karo AirDrop ing iPad utawa iPod, cukup ganti piranti iPhone karo iPhone nalika maca artikel iki. Solusine pancen padha. Tip: Ing jagad teknologi, iPhone, iPads, lan iPod kabeh diarani piranti iOS .



Ing iPhone, gunakake driji kanggo gesek munggah saka sisih ngisor layar kanggo mbukak Pusat Kontrol . Ing sisih ngisor layar, sampeyan bakal bisa ndeleng tombol sing diwenehi label AirDrop . Tutul tombol iki lan iPhone bakal takon apa sampeyan pengin bisa ditemokake dening kabeh wong, utawa mung karo wong-wong sing ana kontak - pilih opsi sing cocog kanggo sampeyan. IPhone sampeyan bakal kanthi otomatis nguripake Wi-Fi lan Bluetooth lan bisa ditemokake liwat AirDrop.



kok wetengku saya obah

Apa tegese 'Ditemokake' ing AirDrop?

Ing AirDrop, nalika nggawe iPhone bisa ditemokake , sampeyan milih sapa sing bisa nggunakake AirDrop kanggo ngirim file kanggo sampeyan Yen sampeyan mung bakal ngirim file bolak-balik karo kanca (utawa sampeyan dhewe), pilih Kontak Mung . Yen sampeyan bakal nuduhake gambar lan file liyane, pilih Kabeh wong .

Umume aku milih kontak karo aku. Bisa ditemokake dening kabeh wong iku trep, nanging kabeh wong sing ana iPhone utawa Mac sampeyan bakal bisa ndeleng jeneng piranti sampeyan lan bisa njaluk ngirim file menyang sampeyan. Minangka wong sing saben dinane numpak sepur kutha, iki bisa ditindakake cukup ngganggu

Cara Nguripake AirDrop Ing Mac

  1. Klik ing Sing Golek lambang ing sisih kiwa dock Mac kanggo mbukak jendela Finder anyar. Deleng ing sisih kiwa jendhela banjur klik ing AirDrop tombol
  2. Yen Bluetooth lan Wi-Fi (utawa salah sijine) ora diaktifake ing Mac, bakal ana tombol sing bisa diwaca Uripake Wi-Fi lan Bluetooth ing tengah jendela Finder. Klik ing tombol iki.
  3. Deleng ing sisih ngisor jendhela banjur klik ing Ngidini aku bisa ditemokake dening tombol Sampeyan bakal dijaluk milih apa sampeyan pengin ditemokake dening kabeh wong utawa mung kontak nalika nggunakake AirDrop.

Ngirim lan Nampa File ing iPhone

Sampeyan bisa nggawe konten AirDrop saka aplikasi iPhone, iPad, lan iPod sing paling akeh sing nuduhake tombol nuduhake iOS standar (gambar ing ndhuwur). Akeh asli Aplikasi iOS kaya Foto, Safari, lan Cathetan duwe tombol iki lan kompatibel karo AirDrop. Ing conto iki, aku bakal mbukak foto menyang AirDrop saka iPhone menyang Mac. Tip: Aplikasi sing wis diinstal ing iPhone asring diarani aplikasi asli .

File AirDropping Saka iPhone

  1. Bukak ing Foto app ing iPhone banjur pilih foto sing pengin AirDrop kanthi nutul.
  2. Tutul ing Nuduhake tombol ing pojok sisih kiwa ngisor layar lan sampeyan bakal weruh dhaptar piranti AirDrop cedhak sampeyan. Nerusake nutul ing piranti sing pengin dikirim foto sampeyan, ngenteni sing nampa nampa transfer, lan potret sampeyan langsung dikirim.

Nampa File ing iPhone

Nalika sampeyan ngirim file kanggo iPhone, sampeyan bakal entuk kabar pop-up kanthi pratinjau file sing lagi dikirim. Kanggo nampa file, cukup tunyuk Nampa tombol ing pojok tengen ngisor jendela kabar.

Ing iPhone lan piranti iOS liyane, file sing ditampa disimpen ing aplikasi sing padha sing ngirim file kasebut. Contone, nalika nggunakake AirDrop kanggo nuduhake situs web, URL (utawa alamat situs web) mbukak ing Safari. Nalika ngirim foto, disimpen ing app Foto.

iTunes lagi siyap mulihake piranti lunak ing iphone iki

Ngirim lan Nampa File ing Mac Sampeyan

Ing Mac, sampeyan bisa nggunakake AirDrop kanggo ngirim file apa wae menyang Mac liyane lan didhukung filetypes (kaya foto, video, lan PDF) menyang piranti iOS. Proses AirDrop rada beda ing Mac tinimbang iPhone, nanging miturut pendapatku, gampang banget digunakake.

Cara Nggunakake AirDrop Kanggo Kirim File Saka Mac Sampeyan

  1. Klik ing Sing Golek lambang ing sisih kiwa kiwa dok Mac kanggo mbukak jendela Finder anyar. Banjur, klik AirDrop ing sidebar kiwa.
  2. Deleng menyang tengah layar lan sampeyan bakal bisa ndeleng kabeh piranti AirDrop sing bisa ditemokake ing cedhak sampeyan. Nalika ndeleng piranti sing pengin dikirim file, gunakake mouse utawa trackpad kanggo nyeret file ing ndhuwur piranti, banjur lepas. Sawise panampa nyetujoni transfer ing iPhone, iPad, utawa Mac, banjur bakal langsung dikirim.

Ngirim File menyang Mac lawas

Yen sampeyan duwe Mac sing dirilis ing taun 2012 utawa mengko, banjur nyoba ngirim file menyang Mac sing wis digawe sadurunge 2012, sampeyan kudu telusuran kanthi kapisah kanggo Mac lawas. Kanggo nindakake iki, klik ing Ora weruh sapa sing digoleki? tombol ing sisih ngisor menu AirDrop. Banjur, klik ing Telusuri Mac lawas tombol ing jendela pop-up lan Mac lawas bakal katon.

Nampa File ing Mac Sampeyan

Nalika ana sing AirDrops file menyang Mac, sampeyan bakal entuk kabar kanthi pratinjau file sing dikirim lan jeneng pangirim. Klik ing pratinjau lan jendela Finder bakal katon karo pesen sing takon sampeyan pengin nampa transfer kasebut. Kanggo nampa, klik ing Nampa tombol ing jendela Finder. File kasebut bakal disimpen ing folder Downloads.

Pitulung! AirDrop Kula Ora Bisa digunakake!

Kaya sing wis dakkandhakake sadurunge, AirDrop bisa duwe masalah kadang-kadang. Masalah sing paling umum yaiku:

  • AirDrop ora bakal ngirim utawa nampa saka piranti liyane
  • AirDrop ora bisa nemokake (utawa nemokake ) piranti liyane

Umume, sawetara cara ngatasi masalah bisa ngatasi masalah kasebut lan nggawe sampeyan bisa mlaku kanthi cepet. Aku bakal ngeterake proses pemecahan AirDrop kaya biasane ing ngisor iki.

apa sing dilambangake kardinal abang

Miwiti Kanthi Dhasar: Wiwiti maneh Bluetooth lan Wi-Fi

Titik wiwitan sing apik yaiku mateni Bluetooth lan Wi-Fi lan urip maneh, banjur coba transfer maneh. Ing pengalamanku, iki mbenerake masalah AirDrop luwih asring tinimbang ora. Yen sampeyan ora yakin babagan carane nindakake iki, sampeyan kudu nutupi:

Wiwiti maneh Bluetooth lan Wi-Fi ing iPhone

  1. Gesek munggah saka sisih ngisor layar kanggo njupuk Pusat Kontrol menu
  2. Sampeyan bakal bisa ndeleng tombol Wi-Fi lan Bluetooth ing sisih ndhuwur menu iki. Tutul saben tombol kasebut sapisan kanggo mateni Bluetooth lan Wi-Fi banjur maneh kanggo nguripake maneh.

Wiwiti maneh Bluetooth lan Wi-Fi ing Mac Sampeyan

  1. Deleng ing pojok sisih tengen ndhuwur layar (mung ing sisih kiwa jam) lan sampeyan bakal weruh Bluetooth lan Wi-Fi lambang
  2. Klik ing lambang Wi-Fi kanggo mbukak menu molor lan pilih Pateni Wi-Fi . Ngenteni sawetara detik, klik lambang Wi-Fi maneh banjur pilih Uripake Wi-Fi . Sabanjure, kita bakal nindakake perkara sing padha karo Bluetooth:
  3. Klik ing lambang Bluetooth kanggo mbukak menu molor lan pilih Pateni Bluetooth . Ngenteni sawetara detik, klik lambang Bluetooth maneh banjur pilih Nguripake Bluetooth .
  4. Coba AirDropping file maneh.

Ganti Setelan Temuk Sampeyan

Kaya sing wis dibahas sadurunge ing artikel iki, nalika nggunakake AirDrop kanggo ngirim utawa nompo file, sampeyan bisa ngidini Mac utawa iPhone ditemokake (utawa katon) dening kabeh wong nganggo piranti Apple utawa mung karo kontak sampeyan. Yen sampeyan tetep nyimpen piranti ing Kontak Mung mode lan iPhone utawa Mac sampeyan ora katon ing piranti, coba coba ganti sementara piranti supaya bisa katon Kabeh wong . Kanggo ngganti setelan sing bisa ditemokake, waca ing 'Ngirim File Nggunakake AirDrop' bagean saka artikel iki.

carane ndandani masalah batere iphone

Yen ganti dadi Kabeh wong ngatasi masalah, priksa manawa informasi kontak wong liya wis salah dilebokake ing piranti sampeyan lan informasi kontak sampeyan wis diketik kanthi bener.

Mesthekake Hotspot Pribadi Wis Pateni

Priksa manawa Hotspot Pribadi ora aktif.

Sayange, AirDrop ora bisa digunakake nalika Hotspot Pribadi diaktifake ing iPhone. Kanggo mriksa yen Hotspot Pribadi diaktifake, tindakake langkah-langkah iki:

  1. Bukak ing Setelan app ing iPhone banjur tutul Hotspot Pribadi tombol ing sisih ndhuwur layar.
  2. Sampeyan bakal bisa ndeleng opsi sing diwenehi label - sampeyan ngira - Hotspot Pribadi ing tengah layar. Priksa manawa tombol urip / mati ing sisih tengen pilihan iki disetel menyang posisi mati.

Yen Kabeh Liyane Gagal, Coba DFU Pulihake

Yen kabeh cara gagal, bisa uga ana kesalahan ing setelan hardware Bluetooth utawa Wi-Fi ing iPhone. Ing jalur iki, aku nyaranake nyoba mulihake DFU. DFU (utawa nganyari firmware piranti) mulihake mbusak kabeh saka iPhone, kalebu kabeh setelan hardware lan piranti lunak, lan ateges apik banget kaya sing anyar.

Yen sampeyan arep mbukak rute iki, tututi pandhuan mulihake DFU . Priksa manawa nggawe serep data sadurunge diwiwiti, amarga DFU mulihake mbusak kabeh konten saka iPhone.

AirDrop Kaya Panas!

Lan sampeyan duwe: AirDrop bisa digunakake maneh ing iPhone, iPad, lan Mac - Muga-muga pandhuan iki mbantu sampeyan! Aku yakin manawa AirDrop minangka salah sawijining fitur sing paling larang regane ing iPhone lan aku nemokake panggunaan anyar saben dina. Aku pengin ngerti langkah pemecahan masalah endi sing mbenerake sambungan AirDrop lan cara nggunakake AirDrop ing rutinitas saben dina ing bagean komentar ing ngisor iki.