Napa Batre iPhone Kula Kuning? Mangkene Fix.

Why Is My Iphone Battery Yellow

IPhone bisa digunakake kanthi sampurna, nanging lambang batere ing iPhone dumadakan dadi kuning lan sampeyan ora ngerti sebabe. Aja kuwatir: Baterai iPhone sampeyan ora salah. Ing artikel iki, aku bakal nerangake kenapa batere iPhone sampeyan kuning lan cara ngoper maneh dadi normal.



Mode Tenaga Kurang Ora Ndandani

Mode Daya Kurang dudu masalah masalah batere iPhone - iku band-aid . Artikelku diarani Napa Baterai iPhone Kula Cepet Banget? nerangake kepiye carane permanen ndandani masalah batere kanthi ngganti sawetara setelan ing iPhone. Yen sampeyan lelungan sawetara dina lan ora mesthi akses menyang pangisi daya, Amazon adol sawetara

Mode Daya Kurang kanthi otomatis dipateni nalika sampeyan ngisi daya batere iPhone liwat 80%.

Napa Batre iPhone Kula Kuning?

Batere iPhone sampeyan kuning amarga Mode Daya Kurang wis diuripake Kanggo ngganti maneh dadi normal, bukak Setelan -> Batere banjur tunyuk tombol ing jejere Mode Daya Kurang . Mode Daya Kurang dipateni kanthi otomatis nalika level batere tekan 80%.



Nambahake Mode Tenaga Kurang Kanggo Pusat Kontrol

Yen iPhone mbukak iOS 11 utawa luwih anyar, sampeyan bisa nambah tombol lan toggle Mode Daya Cilik utawa dipateni ing Pusat Kontrol .

Bungkus

Gampang dipikirake yen ana kesalahan ing iPhone yen batere dadi kuning. Pungkasane, tegese kuning ati-ati utawa peringatan ing wilayah liyane ing gesang kita. Elinga mriksa artikelku babagan cara ngirit umur batere iPhone yen sampeyan pengin ngindhari mode daya sedheng.

Sampeyan ora bisa ngerti manawa lambang batere iPhone kuning minangka bagean normal saka iOS, amarga iku fitur anyar lan Apple ora menehi pangarep-arep marang sapa wae. Aku ora bakal kaget yen Apple nambah jendela informasi sing nerangake ngapa batere iPhone pangguna wis dadi kuning menyang versi iOS mbesuk.