Layar iPhone Kula Ireng! Mangkene Alesan Nyatane.

My Iphone Screen Is Black

IPhone sampeyan urip, nanging layar ireng. IPhone sampeyan muni, nanging sampeyan ora bisa njawab telpon. Sampeyan wis nyoba ngreset iPhone, ngeculake batere lan dipasang maneh, lan layar iPhone wis ana isih ireng . Ing artikel iki, aku bakal nerangake kenapa layar iPhone dadi ireng lan apa sing bisa sampeyan lakoni kanggo ndandani.



Napa Layar iPhone Kula Ireng?

Layar ireng biasane disebabake masalah hardware ing iPhone, dadi biasane ora ana perbaikan cepet. Yen diarani, kacilakan piranti lunak bisa nyebabake tampilan iPhone dadi beku lan dadi ireng, mula ayo nyoba ngreset maneh kanggo ndeleng apa sing kedadeyan.



Kanggo nggawe hard reset, penet terus tombol tombol daya (uga dikenal minangka tombol Turu / Wake) lan Tombol omah (tombol bunder ing ngisor tampilan) bebarengan paling ora 10 detik.

Ing iPhone 7 utawa 7 Plus, sampeyan nggawe reset hard kanthi menet terus tombol volume mudhun lan ing tombol daya sekaligus nganti sampeyan ndeleng logo Apple katon ing layar.



Lan yen sampeyan duwe iPhone 8 utawa sing luwih anyar, tindakake hard reset kanthi cepet pencet lan culake tombol volume munggah, banjur pencet lan culake tombol volume mudhun kanthi cepet, banjur penet terus tombol daya (iPhone 8) utawa tombol sisih (iPhone X utawa luwih anyar) nganti logo Apple katon.

Yen logo Apple katon ing layar, bisa uga ora ana masalah karo hardware iPhone - yaiku kacilakan piranti lunak. Priksa artikel liyane ing iPhone beku , sing bakal ngandhani persis apa sing kudu ditindakake kanggo ndandani iPhone. Yen logo Apple ora katon ing layar, terus maca.

Ayo Deleng ing iPhone

Papan Logika iPhone



Tur singkat ing njero iPhone bakal mbantu sampeyan ngerteni kenapa layar ireng. Ana rong perangkat keras sing bakal dibahas: iPhone tampilan lan ing papan logika .

Papan logika minangka otak sing ana ing mburi operasi iPhone, lan saben bagean iPhone sampeyan nyambung. Ing tampilan nuduhake gambar sing dideleng, nanging papan logika ngandhani apa kanggo nampilake

Mbusak Tampilan iPhone

Kabeh tampilan iPhone bisa dicopot, nanging luwih rumit tinimbang sing sampeyan kira! Ana papat komponen utama sing dipasang ing layar iPhone:

  1. Layar LCD, sing nampilake gambar sing dideleng ing iPhone.
  2. Ing digitizer , yaiku bagean saka tampilan sing proses tutul. Iku digitizes driji, sing artine ngowahi tutul driji dadi basa digital sing bisa dingerteni iPhone.
  3. Kamera madhep ngarep.
  4. Tombol Ngarep.

Saben komponen tampilan iPhone duwe pisah konektor sing dipasang ing papan logika iPhone sampeyan. Mula sampeyan bisa uga bisa gesek ing layar nganggo driji, sanajan layar ireng. Digitizer wis digunakake, nanging LCD ora.

Tongkat ireng nutul konektor data tampilan

Akeh kasus, layar iPhone sampeyan ireng amarga kabel sing nyambung LCD menyang papan logika wis ilang. Kabel iki diarani konektor data tampilan Nalika konektor data tampilan dadi uwal saka papan logika, iPhone bisa didandani kanthi masang maneh.

Ana kasus liyane sing ndandani ora gampang, lan nalika LCD dhewe rusak. Yen kedadeyan kasebut, ora dadi masalah yen LCD disambungake menyang papan logika utawa ora - wis rusak lan kudu diganti.

Kepiye Aku Ngerti Apa Tampilanku Dislodged utawa Broken?

Aku ragu-ragu nulis iki amarga ora ateges aturan sing angel lan cepet, nanging aku duwe ngerteni pola ing pengalamanku karo iPhone. Ora ana jaminan, nanging aturane yaiku:

iphone 5 tombol ora bisa digunakake
  • Yen tampilan iPhone mandheg sawise sampeyan nyelehake , layar sampeyan bisa uga ireng amarga kabel LCD (konektor data tampilan) wis ilang saka papan logika.
  • Yen tampilan iPhone mandheg sawise dadi udan, layar sampeyan bisa uga ireng amarga LCD rusak lan kudu diganti.

Cara Ndandani Layar iPhone Ireng

Cara sing sampeyan pilih kanggo nerusake bisa uga gumantung yen kabel LCD iPhone sampeyan wis uwal saka papan logika utawa yen LCD rusak. Sampeyan bisa nggunakake aturane saka ndhuwur kanggo ngramal pendhidhikan.

Yen kabel LCD wis ilang, Genius Bar ing Toko Apple bisa uga ndandani kanthi gratis, sanajan iPhone sampeyan ora duwe garansi. Iku amarga perbaikane cukup gampang: Bakal mbukak iPhone lan sambungake kabel digitizer menyang papan logika. Yen sampeyan arep mbukak rute iki, janjian karo Bar Genius sadurunge teka - yen ora, sampeyan bisa ngadeg sawetara nalika.

Yen LCD rusak, crita liyane. Sampeyan bisa larang banget kanggo ndandani tampilan iPhone, luwih-luwih yen sampeyan liwat Apple. Yen sampeyan lagi golek alternatif sing paling murah lan murah, luwih becik aku saranake Pulsa , layanan ndandani wong sing bakal teka, ndandani iPhone ing papan kasebut, lan menehi garansi seumur hidup.

Yen luwih seneng iPhone anyar tinimbang ndandani sing saiki, priksa UpPhone alat bandhing telpon . Sampeyan bisa mbandhingake rega saben smartphone ing saben operator nirkabel. Operator kepengin banget sampeyan pindhah menyang jaringan, dadi sampeyan bisa uga entuk iPhone anyar kanthi biaya sing padha karo ndandani sing saiki.

Ndandani iPhone Sampeyan Biasane Ora Idea Apik

Sekrup sing bentuke kaya lintang (pentalobe) tetep nutup iPhone sampeyan

iPhone ora sengaja dibukak dening pangguna. Coba deleng loro sekrup ing jejere port daya iPhone - bentuke kaya lintang! Yen dikandhani, ing kana yaiku pandhuan ndandani sing apik banget yen sampeyan ngrasakake petualangan. Aku njupuk gambar ing artikel iki saka pandhuan ndandani iFixit.com sing diarani Panggantos Majelis Panel Depan iPhone 6 . Mangkene kutipan ringkes artikel kasebut sing bisa dingerteni:

“Nalika nggabungake telpon maneh, kabel data tampilan bisa mateni konektor. Iki bisa nyebabake garis putih utawa layar kosong nalika urip maneh telpon. Yen kedadeyan, cukup sambungake kabel lan siklus daya telpon. ” Sumber: iFixit.com

Yen sampeyan yakin yen kabel LCD iPhone (kabel data tampilan) sampeyan wis ngilangi papan logika, sampeyan luwih cerdas kanthi teknologi, lan menyang Apple Store dudu pilihan, nyambung maneh kabel data tampilan menyang papan logika ora sing angel, yen sampeyan duwe alat sing pas.

Ngganti tampilan yaiku banget Komplek amarga jumlah komponen sing ana gandhengane. Ayo kula jelas: Aku aja nyaranake sampeyan nyoba ndandani masalah iki dhewe, amarga gampang banget ngilangi apa wae lan 'bata' iPhone.

Sampeyan ngerti apa sing kudu ditindakake

Umume pamaca ora bakal bisa ndandani layar iPhone mung kanthi maca artikel iki, amarga layar iPhone ireng biasane ora disebabake masalah software. Kabeh bisa digunakake nganti layar iPhone dadi ireng. Saiki sampeyan ora bisa nggunakake iPhone babar pisan, nanging sampeyan uga nggunakake nindakake ngerti mengko apa. Aku kasengsem ngrungokake babagan carane ndandani iPhone ing bagean komentar ing ngisor iki, lan pengalaman sing bisa ditawakake mesthi bakal mbantu para pamiarsa liyane sing duwe masalah sing padha.

Matur nuwun kanggo maca lan kabeh paling,
David P.
Kabeh Gambar iPhone ing artikel iki dening Walter galan lan dilisensi miturut CC BY-NC-SA .