Cara Nggawe Serep iPhone menyang iCloud Ing iOS 12: Pandhuan Cepet!

How Backup Iphone Icloud Ios 12

Sampeyan pengin nyimpen serep kabeh informasi ing iPhone, nanging sampeyan ora yakin kepiye carane. Tanpa nggawe cadangan, sampeyan bisa uga bakal kelangan kabeh informasi ing iPhone. Ing artikel iki, aku bakal nuduhake sampeyan cara nggawe serep iPhone menyang iCloud ing iOS 12 !



Cara Nggawe Serep iPhone menyang iCloud Ing iOS 12

Kanggo nggawe serep iPhone menyang iCloud ing iOS 12, coba bukak Setelan banjur tutul jeneng sampeyan ing sisih ndhuwur layar. Banjur, tutul iCloud .



iphone 6s kanthi acak dipateni

Sabanjure, gulung mudhun banjur tutul Gawe serep iCloud . Priksa manawa ngalih ing jejere Gawe serep iCloud wis diuripake



Pungkasan, tutul Gawe serep Saiki .



Aku Ora Nduwe Panyimpenan Cukup Kanggo Gawe Serep Kanggo iCloud!

Yen iPhone ora duwe cukup ruang panyimpenan iCloud kanggo nggawe serep menyang iCloud, sampeyan duwe rong pilihan:

iphone saya ora ngidini aku nguripake wifi
  • Tuku papan panyimpenan iCloud tambahan.
  • Gawe papan panyimpenan kanthi mbusak sawetara barang sing wis digawe serep menyang iCloud.

Yen sampeyan mikir tuku ruang panyimpenan iCloud ekstra, waca artikel babagan cara ngubengi mbayar serep iCloud . Sampeyan isih bisa nggawe serep iPhone menyang iCloud ing iOS 12 tanpa nggunakake repes!

Yen luwih becik mbusak sawetara papan panyimpenan iCloud, sampeyan bisa mbukak kanthi mbukak Setelan -> Jeneng Sampeyan -> iCloud -> Atur Panyimpenan .

atur panyimpenan icloud ing iphone

Banjur, tutul item sing pengin diilangi saka panyimpenan iCloud. Pungkasan, tutul Pateni banjur Hapus .

kok menang ora kerja imessage

Cathetan: Yen sampeyan milih mbusak Pesen utawa Foto, sampeyan bakal duwe 30 dina kanggo ngganti pikiran. Sawise iku, kabeh potret lan pesen sing disimpen ing iCloud bakal dibusak permanen.

Sawise sampeyan ngresiki papan panyimpenan sing cukup, bali menyang Setelan -> Jeneng Sampeyan -> iCloud -> Gawe Serep iCloud banjur tutul Gawe serep Saiki .

pusat kontrol iOS 10 ora bisa digunakake

Gawe serep lan siyap lunga!

Sampeyan wis bisa nggawe serep iPhone kanthi sukses, dadi ana kabeh perusahaan data sing disimpen yen ana darurat. Priksa manawa sampeyan nuduhake artikel iki ing sosial kanggo mbantu kulawarga lan kanca-kanca nggawe serep iPhone menyang iCloud ing iOS 12! Yen sampeyan duwe pitakon liyane babagan iCloud utawa iPhone, tinggalake ing ngisor iki.

Matur nuwun kanggo maca,
David L.

Cathetan: iOS 12 saiki lagi mbukak fase beta umum. Nganyari iOS iki bakal diluncurake menyang publik ing musim gugur 2018.