IPhone Kula Ora Bakal Gawe Serep Kanggo iCloud! Mangkene The Real Fix.

My Iphone Won T Backup Icloud

Saben esuk, sampeyan tangi ngerti yen iPhone durung digawe serep karo iCloud sajrone pirang-pirang minggu utawa pirang-pirang minggu, lan sampeyan ora ngerti apa sing kudu ditindakake. Utawa, sampeyan nyoba nggawe cadangan iPhone kanthi manual, nanging sampeyan terus pesen kesalahan. Sadurunge sampeyan bengok-bengok 'iPhone ora bakal nggawe serep menyang iCloud!' ing kucing, sampeyan kudu ngerti manawa iki masalah sing umum banget ing iPhone lan ndandani gampang. Ing artikel iki, aku bakal nuduhake sampeyan carane ngatasi masalah nalika iPhone ora bakal nggawe serep menyang iCloud .



pamicara iphone 6 ora bisa digunakake

Napa iPhone Kula Gawe Serep Kanggo iCloud?

Ana sawetara alasan manawa iPhone sampeyan ora bisa nggawe cadangan iCloud. Untunge, umume gampang diatasi. Supaya cadangan iCloud bisa digunakake, iPhone sampeyan kudu disambungake menyang Wi-Fi lan kudu ana cukup ruang panyimpenan ing iCloud kanggo nyimpen cadangan - mula bakal diwiwiti. Aku bakal nuduhake sampeyan carane ngatasi rong masalah sing paling umum sing ngganggu serep iCloud: ora ana sambungan Wi-Fi lan ora cukup ruang panyimpenan iCloud.



Cathetan: Supaya serep iCloud bisa digunakake sewengi, 4 prekara kudu kedadeyan: iPhone sampeyan kudu disambungake menyang Wi-Fi, kudu ana papan panyimpenan iCloud sing cukup, iPhone kudu dipasang, lan layar kudu dipateni (tegese iPhone sampeyan wis turu) .

1. Priksa manawa iPhone Sampeyan disambungake menyang Wi-Fi

Serep iCloud mung bisa digunakake liwat sambungan Wi-Fi amarga akeh data sing bisa digawe serep ing siji serep. Yen iPhone ora kasambung karo Wi-Fi, sampeyan bisa nggunakake kabeh paket data nirkabel kanthi sewengi. Sanajan sampeyan duwe data tanpa wates, biasane luwih alon tinimbang Wi-Fi lan cadangan kasebut bisa mbutuhake sawetara dina nganti rampung. Mangkene carane priksa manawa iPhone wis nyambung menyang Wi-Fi:



  1. Mbukak Setelan ing iPhone sampeyan.
  2. Tutul Wi-Fi ing sisih ndhuwur layar.
  3. Tutul jaringan Wi-Fi sing pengin disambungake.
  4. Ketik sandhi jaringan yen dijaluk banjur pencet Gabung tombol ing pojok sisih tengen ndhuwur layar.

Saiki sampeyan wis nyambung menyang jaringan Wi-Fi, coba coba gawe serep iCloud kanthi nindakake cara ing ngisor iki:

  1. Mbukak Setelan .
  2. Tutul jeneng sampeyan ing sisih ndhuwur layar.
  3. Tutul iCloud .
  4. Tutul Gawe serep iCloud . Priksa manawa ngalih ing jejere Serep iCloud wis diaktifake.
  5. Tutul Gawe serep Saiki .



2. Mesthekake Sampeyan Wis Cukup Storage iCloud

Alesan liya gawe serep iCloud sampeyan bisa gagal amarga kurang panyimpenan iCloud sing kasedhiya. Kanggo mriksa panyimpenan iCloud sing kasedhiya, tindakake ing ngisor iki:

iphone kosong lan ora bakal urip
  1. Mbukak Setelan ing iPhone sampeyan.
  2. Tutul jeneng sampeyan ing sisih ndhuwur layar
  3. Tutul iCloud .

Ing sisih ndhuwur menu iki, sampeyan bakal bisa ndeleng status panyimpenan iCloud. Kaya sing sampeyan ngerteni, panyimpenan iCloud saya kebak!

Kanggo ngatur panyimpenan iCloud, tutul Ngatur Panyimpenan . Sampeyan bisa nutul app ing ngisor iki kanggo ngatur panyimpenan iCloud, utawa sampeyan bisa tuku luwih akeh ruang panyimpenan iCloud kanthi nutul Nganyarke .

Sawise sampeyan wis duwe cukup panyimpenan iCloud, coba gawe serep iPhone maneh kanthi tindakake langkah-langkah ing ndhuwur.

Metu lan Bali menyang Akun iCloud Sampeyan

Solusi liyane sing bisa ditindakake nalika iPhone sampeyan ora bakal nggawe serep menyang iCloud yaiku metu lan bali menyang iCloud ing iPhone. Iki bisa ngatasi masalah verifikasi sing bisa nyegah cadangan iCloud supaya ora bisa digunakake.

  1. Mbukak Setelan .
  2. Gulung mudhun banjur tutul Akun & Sandhi .
  3. Gulung menyang sisih ngisor layar banjur tutul Mlebu.
  4. Konfirmasi manawa sampeyan pengin mbusak kabeh setelan lan sampeyan bakal metu lan pangalihan menyang kaca mlebu iCloud.
  5. Ketik jeneng pangguna lan sandhi iCloud banjur tindakake pituduh ing layar. Sawise mlebu maneh, coba gawe serep iPhone maneh.

katon kaya iPhone bricked

Apa Metu Saka iCloud Ngilangi File Secara permanen ing iPhone Kula?

Sawetara pamaca takon babagan pop-up sing ditampilake ing iPhone nalika sampeyan metu saka iCloud. Pesen kasebut ujar manawa sampeyan bakal mbusak (utawa mbusak) data saka iPhone. Aku ngerti tenan babagan kekuwatan sing dirasakake akeh wong nalika ndeleng, nanging ora ana sing kudu kuwatir.

Pikirake iCloud kaya bangunan rekaman sing nyimpen salinan kabeh file ing iPhone sampeyan. Sanajan sampeyan nyopot saka iPhone, kabeh file disimpen ing iCloud Drive supaya disimpen kanthi aman. Yen sampeyan mlebu maneh karo iPhone, kabeh data kanthi otomatis bakal diunduh menyang iPhone. Sampeyan ora bakal kelangan apa-apa ing proses kasebut.

4. Reset Kabeh Setelan

Yen sampeyan isih nemoni masalah nggawe serep iPhone menyang iCloud, saiki wayahe ngreset setelan iPhone. Proses iki ora bakal ngilangi konten apa wae saka telpon sampeyan - mung setelan sistem kayata sandhi jaringan Wi-Fi, setelan Aksesibilitas, lsp

  1. Mbukak Setelan ing iPhone sampeyan.
  2. Tutul umume .
  3. Gulung menyang sisih ngisor menu banjur tunyuk Reset .
  4. Pilih Reset Kabeh Setelan lan konfirmasi manawa sampeyan pengin nerusake. Sawise iPhone diwiwiti maneh, coba coba nggawe serep iCloud liyane. Yen ora nggawe serep, waca.

5. Gawe serep iPhone ing iTunes Utawa Finder

Yen koreksi ing ndhuwur ora bisa digunakake, sampeyan bisa uga kudu mulihake piranti. Nanging, sadurunge nindakake iki, sambungake iPhone menyang komputer lan gawe serep nggunakake iTunes utawa Finder (ing Mac sing mbukak macOS Catalina 10.15 utawa luwih anyar). Kanggo nindakake serep iTunes, tututi langkah-langkah iki:

  1. Sambungake iPhone menyang komputer nggunakake kabel USB sing kasedhiya banjur bukak iTunes.
  2. Klik tombol iPhone ing sisih ndhuwur jendela iTunes.
  3. Deleng menyang sisih tengah layar ing Cadangan Serep. Klik tombol sing diwenehi label Iki
    komputer
    ing judhul Otomatis Gawe Serep. Banjur, klik ing Gawe serep Saiki tombol ing sisih tengen layar kanggo nggawe serep iPhone menyang iTunes.

Kanggo nggawe serep iPhone nggunakake Finder, sambungake menyang kabel Lightning. Banjur, klik iPhone ing ngisor Lokasi .

iTunes menang ora nyelarasake karo iPhone

Ing Gawe serep bagean, klik bunder ing jejere Gawe serep kabeh data ing iPhone menyang Mac iki . Pungkasan, klik Gawe serep Saiki .

6. DFU Pulihake iPhone

Sawise gawe serep rampung, tindakake tutorial babagan cara DFU mulihake iPhone. Mulihake DFU beda karo pamulihan iPhone tradisional amarga mbusak piranti lunak lan setelan perangkat keras iPhone, ngresiki iPhone saka masalah potensial lan kewan omo. Jinis pamulihan iki asring dipandang minangka solusi pungkasan kanggo gangguan piranti lunak iOS.

iPhone Gawe Serep Kanggo iCloud Maneh

Lan sampeyan duwe: Data sampeyan aman amarga iPhone wis nggawe serep iCloud maneh. Priksa manawa nuduhake artikel iki ing media sosial kanggo mulang kanca lan kulawarga apa sing kudu ditindakake nalika iPhone ora bakal nggawe serep menyang iCloud. Yen sampeyan duwe masalah iCloud liyane, ayo ngerti ing bagean komentar ing ngisor iki!