Tombol Volume iPad Macet Utawa Ora Bisa? Mangkene The Real Fix!

Ipad Volume Buttons Stuck

Tombol volume ing iPad ora bisa digunakake kanthi bener lan sampeyan ora yakin sebabe. Sampeyan ngalami masalah nalika nyetel volume iPad lan wiwit frustasi. Ing artikel iki, aku bakal nerangake apa sing kudu ditindakake nalika tombol volume iPad macet utawa ora bisa digunakake !

Gunakake Slider Volume ing Aplikasi Setelan

Nalika tombol volume ora bisa digunakake, sampeyan isih bisa nyetel volume iPad ing aplikasi Setelan. Menyang Setelan -> Swara banjur seret geser menyang volume sing dikarepake. Yen sampeyan terus nyeret nengen, iPad saya banter bakal muni.





carane ngumbah minyak klapa

Gunakake assistiveTouch

Sampeyan uga bisa nyetel volume ing iPad nggunakake tombol assistiveTouch. Kanggo nguripake assistiveTouch, bukak Setelan -> Aksesibilitas -> Tutul -> assistiveTouch . Sabanjure, uripake tombol ing jejere assistiveTouch. Yen wis rampung, tombol virtual bakal katon ing layar iPad.



Sawise tombol katon, tutul banjur tutul Piranti . Ing kene, sampeyan bakal bisa ndeleng pilihan kanggo ngowahi volume munggah utawa mudhun.

kenapa kamera ngarepku kabur

Ngatasi Masalah Nyata

Slider volume ing Setelan lan assistiveTouch minangka perbaikan sementara kanggo masalah sing bisa uga wis dirampungake kanthi permanen. Sadurunge bisa ngatasi masalah, sampeyan luwih dhisik kudu milih jinis tombol volume sing lagi ditangani. Ana rong masalah unik:



  1. Tombol volume rampung macet, dadi ora bisa dipencet.
  2. Tombol volume ora macet, nanging nalika sampeyan menet, ora ana kedadeyan.

Amarga ana macem-macem masalah karo macem-macem perbaikan, aku bakal mbahas siji-siji. Aku bakal miwiti karo skenario 1, dadi yen skenario 2 nggambarake masalah iPad, sampeyan bisa mudhun sethithik.

Tombol Volume iPad Macet!

Sayange, yen tombol volume iPad macet, ora akeh sing bisa ditindakake amarga masalahe ora ana gandhengane karo piranti lunak. Siji bab sing nyaranake aku yaiku njupuk kasus iPad. Kerep kaping, kasus murah digawe saka karet bisa senggol tombol volume iPad lan tombol daya .

Yen tombol volume isih macet sawise sampeyan ngeculake, sampeyan bisa uga kudu ndandani iPad. Liwati bagean 'Ndandani iPad' kanggo sinau babagan pilihan perbaikan paling apik!

apa tegese ngimpi meteng

Nalika Aku Pencet Tombol Volume, Ora Ana Apa-Apa!

Yen ora ana kedadeyan yen sampeyan menet tombol volume iPad, mula bisa uga ora kudu didandani. Sampeyan bisa uga yen iPad ngalami masalah piranti lunak.

Kaping pisanan, coba nyoba reset iPad kanthi cepet, sing bakal meksa iPad mateni lan urip maneh kanthi cepet. Yen tombol volume ora bisa digunakake amarga crash piranti lunak, iki bakal ngatasi masalah.

Kanggo ngreset iPad kanthi hard, penet terus tombol Ngarep lan tombol daya kanthi bebarengan nganti layar dadi ireng lan logo Apple katon ing layar. Rilis tombol loro kasebut pas logo Apple katon.

kenapa hpku ora muni yen ana sing telpon

Kadhangkala sampeyan kudu terus tombol daya lan tombol Ngarep kanggo 25 - 30 detik , dadi sabar lan terus terus!

Yen tombol volume isih ora aktif sawise iPad urip maneh, pindhah menyang langkah pemecahan masalah piranti lunak pungkasan: mulihake DFU.

Sijine iPad ing Mode DFU

DFU tegese Pembaruan Firmware Piranti lan minangka jinis mulihake paling jero sing bisa ditindakake ing iPad. Sampeyan kudu mulihake DFU, dudu mulihake biasa amarga mulihake DFU nganyari firmware - kode sing tanggung jawab kanggo ngontrol perangkat keras iPad. Priksa video kita ing YouTube kanggo sinau carane nyelehake iPad ing mode DFU lan mulihake!

Ndandani iPad

Yen mulihake DFU durung ndandani utawa iPad, utawa yen tombol volume isih macet, sampeyan kudu ndandani iPad. Yen sampeyan ngrencanakake njupuk iPad menyang Apple Store lokal, disaranake gawe jadwal janjian luwih dhisik supaya ora ngenteni ngenteni. Uga nyaranake Pulsa , layanan ndandani sing dikarepake miturut pihak katelu. Dheweke ngirim teknisi sing anyar kanggo nemoni sampeyan ing omah, papan kerja, utawa warung kopi lokal.

Nggawe Volume!

Tombol volume iPad sampeyan bisa digunakake maneh, utawa sampeyan duwe pilihan ndandani sing bisa diatasi sanalika bisa. Yen sampeyan isih duwe pitakon babagan apa sing kudu ditindakake nalika tombol volume iPad macet utawa ora bisa digunakake, wenehana takon ing bagean komentar ing ngisor iki!

Matur nuwun kanggo maca,
David L.