Pensil Apple Kula Ora Bakal Masangake karo iPad! Iki solusine!

Mi Apple Pencil No Se Empareja Con Mi Ipad

Apple Pencil wis nambah kemampuan iPad kanthi macem-macem cara. Iku luwih gampang tinimbang sadurunge nulis cathetan kanthi tangan utawa nggambar karya seni sing nyengsemake. Nalika Pensil Apple ora bakal dipasangake karo iPad, sampeyan bisa uga ora entuk akeh sing nggawe iPad apik. Ing artikel iki, aku bakal nerangake karo sampeyan apa sing kudu ditindakake nalika Apple Pencil ora bakal masangake karo iPad .



Cara Masang Pensil Apple Kanthi iPad

Yen iki pisanan nggunakake Apple Pencil, sampeyan bisa uga ora ngerti cara masangake Apple Pencil karo iPad. Cara kanggo nindakake iki beda-beda gumantung karo generasi Apple Pencil sing sampeyan duwe.



Pasang Pensil Apple generasi kaping pisanan karo iPad sampeyan

  1. Copot tutup saka Pensil Apple.
  2. Pasang konektor Lightning Apple Pencil menyang port sing ngisi daya iPad.

Pasang Apple Pencil generasi kaping pindho karo iPad sampeyan

Sambungake Pensil Apple menyang konektor magnetik ing sisih iPad ing ngisor tombol volume.

Priksa manawa piranti sampeyan kompatibel

Ana rong generasi Apple Pencil lan kalorone ora kompatibel karo kabeh model iPad. Priksa manawa Pensil Apple kompatibel karo iPad.



iPads kompatibel karo Apple Pencil generasi kaping pisanan

  • iPad Pro (9,7 lan 10,5 inci)
  • iPad Pro 12.9-inci (Generasi 1 lan 2)
  • iPad (generasi kaping 6, 7 lan 8)
  • iPad Mini (generasi kaping 5)
  • iPad Air (generasi kaping 3)

iPads kompatibel karo Apple Pencil generasi kaping loro

  • IPad Pro 11 inci (generasi kaping pisanan lan luwih anyar)
  • iPad Pro 12.9-inci (generasi kaping 3 lan luwih anyar)
  • iPad Air (generasi kaping 4 lan luwih anyar)

Pateni Bluetooth lan urip maneh

IPad nggunakake Bluetooth kanggo dipasangake karo Apple Pencil. Kadhangkala, masalah panyambungan cilik bisa nyegah Apple Pencil lan iPad ora bisa dipasangake. Kadhangkala mateni Bluetooth lan urip maneh kanthi cepet bisa ngatasi masalah.

Bukak Setelan banjur tunyuk Bluetooth . Tutul tombol ing jejere Bluetooth kanggo mateni. Ngenteni sawetara detik, banjur tutul saklar maneh kanggo nguripake Bluetooth maneh. Sampeyan bakal ngerti manawa Bluetooth urip nalika ngalih ijo.



Wiwiti maneh iPad

Mirip karo mateni Bluetooth lan urip maneh, urip maneh iPad bisa ndandani masalah piranti lunak cilik sing bisa dialami. Kabeh program sing mlaku ing iPad bakal ditutup kanthi alami lan diwiwiti maneh.

Wiwiti maneh iPad nganggo tombol ngarep

Pencet terus tombol daya nganti katon geser kanggo mateni ing layar. Geser lambang daya abang lan putih saka kiwa nengen kanggo mateni iPad. Ngenteni sawetara detik kanggo iPad sampeyan mati kabeh. Banjur pencet terus tombol daya maneh kanggo miwiti maneh iPad. Ngeculake tombol daya nalika logo Apple katon ing sisih tengah layar.

Wiwiti maneh iPad tanpa tombol ngarep

Sanalika, penet terus tombol ndhuwur lan tombol volume apa wae nganti katon geser kanggo mateni . Geser lambang daya saka kiwa menyang tengen kanggo mateni iPad. Ngenteni sawetara detik, banjur penet terus tombol ndhuwur maneh nganti logo Apple katon ing layar.

Ngisi Pensil Apple

Pensil Apple bisa uga ora dipasangake karo iPad amarga ora duwe batere. Coba ngisi Pensil Apple kanggo ngatasi masalah kasebut.

cara nggawe app store bali ing iphone

Cara ngisi daya Pensil Apple generasi kaping pisanan

Copot tutup saka Apple Pencil kanggo mbukak konektor Lightning. Pasang konektor Lightning menyang port daya iPad kanggo ngisi Pensil Apple.

Cara ngisi daya Pensil Apple generasi kaping pindho

Sambungake Pensil Apple menyang konektor magnetik ing sisih iPad ing ngisor tombol volume.

Tutup aplikasi sing digunakake

Aplikasi IPad ora sampurna. Kadhangkala dheweke gagal, sing bisa nyebabake macem-macem masalah ing iPad. Gangguan aplikasi bisa uga supaya Apple Pencil ora bisa dipasangake karo iPad, luwih-luwih yen sampeyan nyoba masangake piranti sawise mbukak app.

iPads kanthi tombol ngarep

Pencet tombol Ngarep kaping pindho kanggo mbukak launcher app. Gesek app munggah lan mateni ndhuwur layar kanggo nutup. Ora bakal angel nutup aplikasi liyane ing iPad, yen salah sawijining gagal.

iPad tanpa tombol ngarep

Gesek munggah saka sisih ngisor menyang tengah layar lan tahan driji ing kana sadetik. Nalika launcher app mbukak, geser app munggah lan mateni sisih ndhuwur layar.

Lali Pensil Apple minangka piranti Bluetooth

IPad nyimpen informasi babagan carane masangake karo Apple Pencil nalika nyambungake piranti kaping pisanan. Yen bagean proses kasebut wis diowahi, iki bisa nyegah Apple Pencil supaya ora masangake karo iPad. Lali Pensil Apple minangka piranti Bluetooth bakal menehi wiwitan lan iPad nalika sampeyan nyambung maneh.

Bukak Setelan ing iPad banjur tutul Bluetooth. Tutul tombol Info (goleki i biru) ing sisih tengen Pensil Apple, banjur tutul Lali piranti iki . Tutul Lali piranti kanggo konfirmasi keputusan sampeyan. Banjur coba pasangkan Apple Pencil karo iPad maneh.

Ngresiki port daya iPad

Solusi iki mung kanggo pangguna Apple Pencil generasi kapisan. Yen sampeyan duwe Pensil Apple generasi kaping pindho, pindhah menyang langkah sabanjure.

Pensil lan iPad Apple sampeyan kudu bisa nggawe sambungan sing resik nalika dipasangake liwat port Lightning. Port Kilat sing reged utawa clogged bisa nyegah Pensil Apple ora bisa dipasangake karo iPad. Sampeyan bakal gumun amarga gampang lint, rereget, lan lebu liyane sing bisa macet ing port pengisian daya!

Gunakake sikat antistatis utawa sikat untu anyar lan gulung lebu sing ana ing plabuhan Kilat iPad. Banjur coba masangake piranti sampeyan maneh.

Reset Setelan Jaringan ing iPad

Ngreset Setelan Jaringan iPad mulihake kabeh setelan Bluetooth, Wi-Fi, Data Seluler, lan VPN menyang standar pabrik. Langkah iki duweni potensi kanggo ngatasi masalah Bluetooth sing luwih jero sing bisa dialami iPad. Sampeyan kudu nyambung maneh kabeh piranti Bluetooth, ketik maneh sandhi Wi-Fi (dadi tulisen!), Lan konfigurasi ulang jaringan pribadi virtual sing ana.

layar iphone 6s ireng

Bukak Setelan banjur tunyuk Umum -> Reset -> Reset Setelan Jaringan . Tutul Reset Setelan Jaringan maneh kanggo negesake keputusan sampeyan.

IPad sampeyan bakal dipateni, ngrampungake reset, lan urip maneh. Coba pasangkan Apple Pencil karo iPad maneh.

Hubungi Dhukungan Teknis Apple

Yen ora ana langkah ing ndhuwur sing ngatasi masalah kasebut, saiki wayahe sesambungan Hubungi Dhukungan Apple . Apple nawakake dhukungan kanthi online, liwat telpon, liwat surat, lan kanthi langsung. Priksa manawa wis janji yen sampeyan arep menyang Apple Store lokal!

Siap, atur, dipasangake!

Sampeyan wis ngatasi masalah karo Apple Pencil lan sampeyan wis nyambung menyang iPad maneh. Priksa manawa nuduhake artikel iki ing media sosial kanggo mulang kanca, kulawarga, lan pandherekipun apa sing kudu ditindakake nalika Apple Pencil ora bakal dipasangake karo iPad. Ninggalake pitakon liyane babagan Apple Pencil utawa iPad ing bagean komentar ing ngisor iki!