IPhone Kula Ora Bakal Muter. Mangkene The Real Fix!

My Iphone Won T Rotate

Sampeyan ngowahi iPhone miring, nanging layar ora bakal muter. Masalah sing frustasi, nanging aja padha kuatir: Solusine mung geser banjur tutul. Ing artikel iki, aku bakal nerangake kenapa iPhone sampeyan ora bakal muter lan carane ngatasi masalah.

Napa iPhone Kula Ora Bakal Muter?

IPhone sampeyan ora bakal muter amarga Orientasi Potret wis diuripake. Kunci Orientasi Potret ngunci tampilan iPhone ing posisi mujur, sing diarani mode potret.



Kepiye Aku Ngerti Yen Kunci Orientasi Potret Wis Diuripake?

Sawetara nganyari iOS lawas digunakake kanggo nampilake lambang kunci cilik ing pojok sisih ndhuwur layar kanggo nuduhake manawa Kunci Orientasi Potret wis diuripake. Nanging, nganyari iPhone lan iOS anyar ora nuduhake rincian iki maneh saka layar ngarep.



Nanging, sampeyan kudu mbukak Pusat Kontrol kanggo ngawasi lan nyetel Kunci Orientasi Potret sampeyan. Maca terus kanggo sinau persis babagan cara nindakake iki!



napa iwak minangka simbol kekristenan

Kepiye Cara Mateni Kunci Orientasi Potret ing iPhone?

Kanggo mateni Kunci Orientasi Potret, geser munggah saka sisih ngisor tampilan kanggo mbukak Pusat Kontrol. Tutul tombol nganggo kunci ing njero bunderan panah kanggo nguripake utawa mateni Kunci Orientasi Potret.

wit kauripan tegese Injil

Yen sampeyan nggunakake iPhone X utawa luwih anyar, proses kanggo mbukak Control Center beda banget. Gesek mudhun saka pojok tengen ndhuwur layar. Sampeyan kudu ndeleng sawetara tombol ing kene. Tutul tombol sing katon kaya kunci sing diubengi panah kanggo ngaktifake utawa mateni Kunci Orientasi Potret.



Mode Potret vs. Mode Lanskap

Kaya kertas printer sampeyan, tampilan iPhone duwe loro orientasi: Potret lan lanskap. Nalika iPhone ditahan terus, ing mode potret. Yen wis ana ing sisihane, ing mode lanskap.

iPhone Ing Mode Potret

iPhone Ing Mode Lanskap

ora ana kertu SIM kesalahan iphone

Mode Lanskap Mung Dianggo ing Aplikasi Mesthi

Nalika aplikasi digawe, pangembang duwe pilihan kanggo milih manawa aplikasi bakal bisa digunakake ing mode potret, mode lanskap, utawa kalorone. Aplikasi Setelan, contone, mung bisa digunakake ing mode potret. Aplikasi Pesen lan Safari bisa digunakake ing mode potret lan lanskap, lan akeh game mung bisa digunakake ing mode lanskap.

Yen Kunci Orientasi Potret dipateni lan aplikasi ora muter, bisa uga ora ndhukung mode lanskap. Nanging, aku wis ndeleng kasus ing endi aplikasi ora bakal muter amarga nabrak. Yen sampeyan mikir bisa uga kedadeyan, tutup app sampeyan , bukak aplikasi masalah banjur coba maneh. Aku uga wis nulis artikel kenapa sampeyan wis krungu, nutup aplikasi sampeyan pancen apike .

Kapan Aku Kudu Nggunakake Kunci Orientasi Potret?

Aku nggunakake Potret Orientasi Potret nalika Aku diputer uga. Contone, Nalika nggunakake iPhone ing amben, layar cenderung muter nalika ora dikarepake. Kunci Orientasi Potret njaga tampilan iPhone ing arah sing bener nalika aku siyap.

iphone saya terus dipateni lan urip maneh

Aku uga wis migunani nalika nuduhake gambar menyang kanca-kanca. Amarga aku nggumunake dheweke karo foto petualanganku, dheweke asring lara lan njaluk ngapura - amarga layar puteran, mesthine. Kanthi Kunci Orientasi Potret wis diuripake, aku bisa nglipur nganti pirang-pirang jam.

Aku Nggawe Rotasi Apik

Apa sampeyan lagi nonton film,