Apa 'Pembaruan Setelan Pengangkut' Ing iPhone? Mangkene Bebener!

What Is Carrier Settings Update An Iphone

Sampeyan nguripake iPhone lan langsung ndeleng pop-up sing maos, 'Pembaruan Setelan Pengangkut'. OK, setelan anyar kasedhiya - nanging apa tegese pesen iki, lan apa sampeyan kudu nganyari? Ing artikel iki, aku bakal nerangake ngapa ditulis 'Pembaruan Setelan Pengangkut' ing iPhone sampeyan , apa nganyari setelan operator ing iPhone , lan nuduhake sampeyan carane mriksa nganyari setelan operator mbesuk.



Apa 'Pembaruan Setelan Pengangkut'?

Nalika ndeleng tandha sing nyebutake “Pembaruan Setelan Pengangkut” ing iPhone, tegese Apple utawa operator nirkabel (Verizon, T-Mobile, AT&T, lsp) wis nganyari update karo setelan operator anyar sing bakal mbantu nambah kemampuan kanggo nyambung menyang jaringan operator nirkabel.



nyimpen app ora bakal mbukak

Contone, yen sampeyan ana ing AT&T, sampeyan bisa uga ndeleng pesen sing nyebutake 'Pembaruan operator AT&T' utawa 'Pembaruan operator ATT'.

Apa Penting Nganyari Setelan Carriers Ing iPhone?

Nalika operator nirkabel nganyari teknologi, iPhone uga kudu nganyari supaya bisa nyambung karo teknologi anyar kasebut. Yen sampeyan ora nganyari update operator, iPhone bisa uga ora bisa nyambung karo kabeh sing ditawakake operator nirkabel. Dadi, penting banget kanggo nggawe manawa sampeyan nganyari update operator kanggo iPhone ing taun 2020 lan instal setelan operator anyar kasebut.



Kajaba iku, nganyari setelan operator ing iPhone uga bisa ngenalake fitur-fitur anyar kayata nelpon Wi-Fi utawa voice-over-LTE, utawa ndandani bug bug lan gangguan sing nyebabake masalah akeh pangguna iPhone.

Kepiye Aku Ngerti Yen Update Setelan Operator Kasedhiya?

Yen nganyari setelan operator kasedhiya, biasane sampeyan bakal nampa pop-up saben dina ing iPhone sing ujar, “Pembaruan Setelan Pengangkut: Setelan anyar kasedhiya. Apa sampeyan pengin nganyari saiki? ”

Nanging kepiye yen sampeyan pengin mriksa nganyari setelan operator kanthi manual? Ora ana tombol 'Priksa Pembaruan Carriers' ing iPhone. Nanging, ana cara liya kanggo mriksa:



Kanggo mriksa nganyari setelan operator ing iPhone, bukak Setelan app banjur tutul Umum -> Babagan. Yen ana update setelan operator sing kasedhiya ing iPhone, pop-up bakal katon ing layar sing takon sampeyan pengin nganyari. Yen liwat 15-30 detik lan ora ana pop-up sing ditampilake ing iPhone, tegese bisa uga ora ana update setelan operator anyar kanggo iPhone ing taun 2020.

Kepiye Cara Nganyari Setelan Operator Ing iPhone?

Kanggo nganyari setelan operator ing iPhone, tutul Nganyari nalika tandha katon ing layar. Ora kaya nganyari utawa ngreset liyane, iPhone ora bakal urip maneh sawise setelan operator dianyari.

Kepiye Priksa Yen Setelan Carriers iPhone Wis Saiki

Yen sampeyan ora yakin manawa setelan operator wis nganyari, apa iki:

  1. Pateni iPhone lan urip maneh kanthi menet tombol daya nganti geser kanggo mateni katon ing layar iPhone. Banjur, gesek lambang daya abang saka kiwa menyang tengen kanggo mateni iPhone.
  2. Ngenteni udakara 30 detik, lan uripake iPhone kanthi menet terus tombol daya nganti logo Apple katon langsung ing tengah tampilan iPhone.
  3. Banjur, bukak Setelan app banjur tutul Umum -> Babagan . Yen tandha ora pop-up ing layar sing nyebutake nganyari setelan operator kasedhiya ing iPhone, tegese setelan operator wis dianyari.

Setelan Operator: Dianyari!

Setelan operator sampeyan dianyari lan mbesuk sampeyan bakal ngerti apa tegese nalika iPhone nyebutake 'Pembaruan Setelan Pembawa'. Aku seneng ngrungokake saka sampeyan ing bagean komentar ing ngisor iki, lan aja lali tindakake Payette Forward ing platform media sosial kanggo konten iPhone paling apik ing internet!