IPhone Kula Says Ora Ana Layanan. Mangkene The Real Fix!

My Iphone Says No Service

Yen iPhone ujar 'Ora Ana Layanan', sampeyan ora bisa nelpon utawa nampa telpon, ngirim pesen teks, utawa nyambung menyang internet kajaba sampeyan nggunakake Wi-Fi. Gampang lali kepiye integral iPhone kita ing urip - nganti ora bisa digunakake. Ing artikel iki, aku bakal nerangake kenapa iPhone sampeyan ujar Ora Ana Layanan lan nuduhake kanthi tepat carane ngatasi masalah kasebut .



Napa iPhone Kula Kandha Ora Ana Layanan?

IPhone sampeyan bisa uga ujar Ora Ana Layanan amarga ana masalah piranti lunak, masalah hardware, utawa masalah karo rencana ponsel sampeyan. Sayange, ora ana solusi siji-sijine kanggo masalah iki, mula aku bakal mbukak langkah-langkah saka langkah-langkah pemecahan masalah sing paling efektif nalika aku kerja ing Apple.



Yen sampeyan ana ing pucuk gunung, sampeyan bisa uga pengin bali menyang masyarakat sadurunge sampeyan terus. Yen ora, ayo mandhegake iPhone supaya ora ngomong apa-apa.

layar iphoneku ora bisa digunakake



1. Priksa Karo Operator Babagan Akun Sampeyan

Operator mbatalake akun pelanggan amarga kabeh alasan. Aku wis krungu kasus sing iPhone pedhot amarga operator curiga kegiatan apus-apus, bayarane pelanggan telat, lan babagan pasangan bojo sing ora seneng tenan ora gelem ngrungokake saka biyen.

Yen ana sebab-sebab kasebut sing cocog karo sampeyan, wenehi operator telpon, mung priksa manawa OK kabeh. IPhone sampeyan bakal ujar Ora Ana Layanan yen akun sampeyan dibatalake, lan iki minangka alasan umum, nanging gampang diabaikan.

Yen sampeyan nemokake masalah Ora Ana Layanan yaiku amarga operator sampeyan, priksa alat perbandingan rencana ponsel kanggo sinau babagan carane ngirit atusan dolar saben taun kanthi ngganti. Yen sampeyan dudu kesalahan operator (lan umume masalah iki ora), saiki wayahe mriksa piranti lunak iPhone.



2. Anyari Setelan Software lan Carriers iPhone

Akeh iPhone wong ujar Ora Ana Layanan sawise Apple ngluncurake iOS 8. Sanajan masalah kasebut wis suwe ditanggulangi, nganyari iOS mesthi ngemot perbaikan bug sing kurang umum sing bisa nyebabake masalah Ora Ana Layanan. Sampeyan bisa nerusake nganggo rong cara:

  • Yen sampeyan bisa nyambung menyang Wi-Fi , sampeyan bisa mriksa manawa nganyari piranti lunak kanggo iPhone kasedhiya kanthi mbukak Setelan -> Umum -> Nganyari Piranti Lunak .
  • Yen nganyari iOS ora kasedhiya, bukak Setelan -> Umum -> Babagan kanggo mriksa a nganyari setelan operator . Ora ana tombol kanggo mriksa pembaruan iki - cukup tinggal ing kaca About 10 detik utawa luwih, lan yen ora ana sing muncul, setelan operator sampeyan saiki.
  • Yen sampeyan ora duwe akses menyang Wi-Fi , sambungake iPhone menyang komputer lan gunakake iTunes utawa Finder (mung ing Mac sing nganggo Catalina 10.15 utawa sing luwih anyar) kanggo mriksa manawa nganyari piranti lunak kasedhiya ing iPhone. Sampeyan bakal kanthi otomatis takon apa sampeyan pengin nganyari iPhone yen kasedhiya. iTunes lan Finder uga mriksa nganyari setelan operator kanthi otomatis, mula yen takon, apike uga nganyari.

nganyari iphone menyang ios 12

Yen iPhone ujar Ora Ana Layanan sawise nganyari piranti lunak, utawa yen piranti lunak wis paling anyar, saiki kudu nyelehake lan ngatasi masalah.

3. Reset Setelan Jaringan

Nyetel setelan jaringan iPhone menyang standar pabrik bisa ngatasi kabeh masalah seluler lan Wi-Fi sing gegandhengan karo iPhone. Iki 'lali' kabeh jaringan Wi-Fi, dadi sampeyan kudu nyambung maneh menyang jaringan lan ketik maneh sandhi Wi-Fi sampeyan. Masalah Ora Ana Layanan bisa ilang sawise iPhone urip maneh.

verizon iphone 6 ora ana layanan

Kanggo Reset Setelan Jaringan, bukak Setelan -> Umum -> Reset -> Reset Setelan Jaringan . Ketik sandhi iPhone, banjur tutul Reset Setelan Jaringan nalika pop-up konfirmasi katon cedhak sisih ngisor tampilan iPhone.

4. Priksa Setelan Seluler Ing iPhone

Ana sawetara setelan data seluler ing iPhone, lan yen ana sing ora disiyapake kanthi bener, iPhone bisa uga ujar Ora ana layanan. Setelan bisa diowahi kanthi ora sengaja, lan kadang masalah bisa diatasi kanthi mateni setelan banjur urip maneh.

Masalah karo diagnosa setelan seluler ing iPhone yaiku sing sampeyan weruh ing Setelan -> Seluler beda-beda gumantung saka operator menyang operator liyane. Yen sampeyan ora weruh setelan sing dakkandhakake ing bagean iki, pindhah menyang saran sabanjure - sampeyan ora bakal kekurangan apa-apa. Mangkene saran:

  • Menyang Setelan -> Selular , lan priksa manawa Data Seluler wis urip. Yen wis, coba mateni banjur urip maneh.
  • Bukak Cellular Pilihan Data -> Roaming lan priksa manawa Roaming Swara wis diuripake Voice Roaming kudu dienggo kanggo umume wong ing Amerika Serikat . Operator ora ngisi biaya roaming seluler kaya mbiyen. Yen sampeyan kasengsem, salah sawijining panulis nulis artikel sing nerangake kepiye roaming swara lan data bisa digunakake ing iPhone . Tembung bebaya : Apike sampeyan mateni Roaming Swara nalika lelungan internasional supaya ora akeh banget tagihan telpon nalika mulih.
  • Menyang Setelan -> Operator lan mateni pilihan operator kanthi otomatis. IPhone sampeyan bakal mandheg ujar Ora Layanan yen sampeyan milih jaringan seluler sing nyambung. Pamaca akeh ora bakal deleng pilihan iki ing iPhone, lan iku normal banget. Mung ditrapake kanggo operator tartamtu.

mriksa setelan seluler iphone

5. Copot Kertu SIM Sampeyan

Kertu SIM iPhone sampeyan ngubungake iPhone menyang jaringan seluler operator. Kepiye operator sampeyan mbedakake iPhone saka liyane. Kadhangkala, iPhone bakal mandheg ngandhani Ora Ana Layanan kanthi mbusak kertu SIM saka iPhone lan mbaleni maneh.

Yen sampeyan ora yakin carane nyopot kertu SIM, waca langkah 1-3 saka artikelku kenapa iPhone sok ngucap 'Ora SIM.' Kanggo mbusak kertu SIM, sampeyan bisa njupuk a karusakan banyu bisa katon lan insidious. Yen iPhone wiwit ngucapake 'Ora Ana Layanan' sawise udan, bisa uga ana kerusakan banyu sing nyebabake masalah kasebut.

Apple ora ndandani iPhone sing wis rusak banyu - diganti. Yen sampeyan duwe AppleCare +, biaya ngganti iPhone sing rusak ora bisa dielingi dibandhingake regane yen ora. Yen sampeyan nggoleki alternatif sing murah, priksa Pilihan Diposaken bagean ing ngisor iki.

iphone sim anyar ora ana layanan

7. Gawe serep lan pulihake iPhone, Nanging Waca Wara dhisik!

Korupsi piranti lunak bisa nyebabake kabeh saka saluran batere gedhe banget kanggo iPhone dadi panas banget kanggo masalah kaya iki. Priksa manawa sampeyan gawe serep iPhone menyang iTunes utawa iCloud yen sampeyan milih terus, amarga mulihake iPhone sampeyan bakal terhapus kabeh ing.

An Nemen Awas Penting

Mulihake iPhone nalika ora bisa nyambung menyang jaringan seluler mbebayani banget , amarga alesan iki: iPhone wis kanggo diaktifake sadurunge bisa digunakake sawise dipulihake. Yen mulihake iPhone lan isih ujar Ora Ana Layanan, mula ora bakal bisa digunakake. Sampeyan ora bakal bisa apa wae: ora mulihake iPhone, aja nggunakake aplikasi apa-apa.

Yen sampeyan duwe telpon serep lan sampeyan gelem nanggung risikone, pulihake iPhone bisa ngrampungake masalah iki, nanging ora ana jaminan. Aku ora nyaranake sampeyan nyoba mulihake iPhone kajaba sampeyan duwe Toko Apple ing cedhak.

8. Hubungi Operator Sampeyan Utawa Ndandani iPhone

Kadhangkala operator duwe kode aktivasi khusus sing bisa ngatasi masalah nalika iPhone ujar Ora Ana Layanan. Kode kasebut asring diganti lan akeh banget operator kanggo ndhaptar kode tartamtu ing kene, nanging ana kemungkinan operator sampeyan bisa nulungi sampeyan liwat telpon. Yen ora bisa, operator sampeyan bakal ngirimi sampeyan menyang Apple Store supaya didiagnosis iPhone dening teknisi.

Pilihan Diposaken

Yen sampeyan milih menyang Apple Store, pancen luwih becik nelpon luwih dhisik utawa online kanggo nggawe janji ing Genius Bar sadurunge teka. Sampeyan bisa mandheg nalika sawetara (utawa tuku Mac anyar) yen ora.

Yen sampeyan pengin ngirit dhuwit, Pulsa bakal ketemu sampeyan ing lokasi sing sampeyan pilih, ndandani telpon dina iki, lan njamin bisa urip sedina.

Tips lan Solusi Alternate

Salah sawijining efek samping paling gedhe nalika iPhone ujar Ora Ana Layanan yaiku batere wiwit cepet banget. Yen sampeyan kelakon (utawa yen sampeyan pengin urip batere luwih apik umume), artikel babagan cara ngirit umur batere iPhone bisa nggawe donya sing beda.

Yen iki ora sepisanan sampeyan nemoni masalah Ora Ana Layanan lan sampeyan wis bosen, priksa UpPhone peta jangkoan operator utawa nggunakake sandi alat perbandingan rencana ponsel kanggo sinau sepira jumlah dhuwit sing bisa dikirit kulawarga kanthi pindhah menyang operator liyane.

Ora Ana Layanan? Ora Ana Liyane.

20 taun kepungkur, keluhan babagan ketidakmampuan nelpon saka ngendi wae kita bisa dianggep minangka 'masalah mewah', nanging kahanane wis owah, lan kemampuan kanggo tetep nyambung penting banget kanggo urip saben dinane. Ing artikel iki, sampeyan ngerti sebabe iPhone ujar Ora Ana Layanan lan kepiye cara ndandani. Aku kasengsem ngrungokake sing ndandani masalah Ora Ana Layanan kanggo sampeyan ing bagean komentar ing ngisor iki.