IPhone ora mulihake. Ing kene sampeyan bakal nemokake solusi sing pasti.

Mi Iphone No Se Restaura

Sampeyan nyoba mulihake iPhone, nanging ora bisa digunakake. Sampeyan nyambungake iPhone menyang iTunes lan miwiti proses mulihake, nanging sampeyan ndeleng pesen kesalahan kaya 'iPhone Iki ora bisa dibalekake' lan sampeyan ora ngerti apa sing kudu ditindakake. Ing artikel iki, aku bakal nerangake kenapa iPhone sampeyan ora bakal mulihake Y persis carane ngatasi masalah karo iTunes .



Aja gupuh - iki minangka masalah umum. Mulihake iPhone sing wis ilang kabeh apa isine, lan iki solusi kanggo masalah piranti lunak iPhone, utamane sing serius. Ayo digoleki!



Artikel dhukungan Apple ora cukup

Kaca dhukungan Apple dhewe ngomong babagan apa sing kudu ditindakake nalika iPhone ora pulih, nanging panjelasane diwatesi banget, lan sejatine ora lengkap. Dheweke menehi saran sawetara solusi lan bisa digunakake, nanging Ana akeh sebab kenapa iPhone ora mulihake karo iTunes . Kasunyatane, masalah iki bisa dilacak kanggo loro masalah piranti lunak Y hardware, nanging gampang dingerteni manawa sampeyan nyedhaki cara sing bener.

Amarga iku, aku nggawe dhaptar macem-macem solusi kanggo ndandani iPhone sing ora bakal dibalekake. Langkah-langkah kasebut ngatasi masalah piranti lunak lan perangkat keras kanthi urutan logis, mula sampeyan bakal bisa mulihake iPhone maneh kanthi cepet.



data seluler iphone 6 ora bisa digunakake

Cara ndandani iPhone sing ora bakal dibalekake

1. Anyari iTunes ing komputer

Kaping pisanan, penting kanggo nggawe manawa iTunes nganyari ing Mac utawa PC. Gampang diverifikasi! Ing Mac, tindakake telung langkah iki:

  1. Bukak iTunes ing komputer.
  2. Deleng ing sisih kiwa bilah alat Apple ing sisih ndhuwur layar banjur klik tombol iTunes .
  3. Klik ing Telusuri nganyari ing menu molor. iTunes bakal nganyari utawa ngabari manawa salinan iTunes saiki wis anyar.


Ing komputer Windows, tindakake ing ngisor iki:

  1. Bukak iTunes ing komputer.
  2. Saka bilah menu Windows, klik tombol kasebut Nulungi .
  3. Klik ing Telusuri nganyari ing menu molor. iTunes kanggo Windows bakal nganyari utawa ngabari manawa salinan iTunes saiki wis anyar.

2. Wiwiti maneh komputer

Yen iTunes sampeyan wis anyar, langkah sabanjure kanggo ndandani iPhone yaiku urip maneh komputer. Ing Mac, klik wae tombol kasebut Apel ing pojok kiwa ndhuwur layar banjur klik Wiwiti maneh saka sisih ngisor menu molor. Ing PC, klik ing menu wiwitan banjur klik Wiwiti maneh.



3. Hard reset iPhone nalika dipasang ing komputer

Kita ora nyaranake supaya cepet ngreset iPhone, nanging bisa uga langkah sing perlu nalika iPhone gagal ngreset. Priksa manawa iPhone wis nyambung menyang komputer nalika nggawe hard reset.

Proses nyetel ulang hard iPhone gumantung saka model sing sampeyan duwe:

  • iPhone 6s, SE lan luwih dhisik - Sekaligus menet terus tombol Ngarep lan tombol Daya nganti sampeyan ndeleng logo Apple ing layar.
  • iPhone 7 lan iPhone 7 Plus - Sekaligus menet terus tombol daya lan tombol volume mudhun. Rilis tombol loro nalika logo Apple katon ing layar.
  • iPhone 8 lan mengko - Cepet pencet lan culake tombol volume munggah, banjur pencet cepet lan culake tombol volume mudhun, banjur penet terus tombol sisih. Luncurake tombol sisih nalika logo Apple katon.

4. Coba kabel USB / Kilat liyane

Sering kaping iPhone ora dibalekake amarga kabel Lightning sing rusak utawa rusak. Coba gunakake kabel Kilat sing beda utawa utangan saka kanca.

Kajaba iku, nggunakake kabel pihak katelu sing ora duwe sertifikat MFi sing diterbitake Apple bisa nyebabake masalah restorasi. Sertifikasi MFi tegese Apple wis nyoba kabel kasebut supaya bisa memenuhi standar lan 'digawe kanggo iPhone.' Yen sampeyan nggunakake kabel pihak katelu sing ora duwe sertifikasi MFi, nyaranake sampeyan tuku kabel kilat berkualitas tinggi, bersertifikat MFi MADE BY AMAZON - Dawane 6 kaki lan kurang saka separo rega Apple!

5. Gunakake port USB utawa komputer liyane

telponku mikir aku duwe headphone ing android

Ana masalah port USB komputer bisa nyebabake proses mulihake gagal, sanajan port sing padha bisa digunakake karo piranti liyane. IPhone ora bakal mulihake yen salah sawijining port USB rusak utawa ora nyuplai daya cekap kanggo ngisi daya piranti sajrone proses restorasi. Kanthi dipikirake, coba terus nggunakake port USB sing beda kanggo mulihake iPhone sadurunge pindhah menyang langkah sabanjure.

6. DFU mulihake iPhone

Wektu kanggo nyoba mulihake DFU yen, sawise nyoba port USB anyar lan kabel Lightning, iPhone isih durung pulih. Iki minangka jinis pamulihan khusus sing ngilangi setelan perangkat keras lan piranti lunak iPhone, dadi iPhone kaya papan sing resik banget. Asring kaping, mulihake DFU bakal ngidini sampeyan mulihake iPhone sing ngalami masalah piranti lunak sing nyegah pamulihan normal. Tututi kita Pandhuan restorasi DFU ing kene

7. Yen kabeh cara gagal: opsi kanggo ndandani iPhone

Yen iPhone isih ora dibalekake, ana kemungkinan iPhone kudu didandani dening teknisi ahli. Untunge, iki ora kudu proses sing larang utawa mbutuhake wektu.

Yen sampeyan arep lunga menyang toko Apple kanggo njaluk tulung, coba priksa janjian ing teknisi Apple dhisik supaya sampeyan ora ngenteni ngenteni dawa banget. Yen sampeyan nggoleki alternatif sing luwih murah, Pulsa bakal ngirim sampeyan menyang papan sing sampeyan pilih teknisi sing wis disertifikasi kanggo ndandani iPhone mung sajrone 60 menit, lan bakal menehi jaminan seumur hidup nalika makarya.

Sugeng restorasi!

Ing artikel iki, sampeyan wis ngerti cara ndandani iPhone sing ora mulihake, lan yen sampeyan duwe masalah maneh, sampeyan bakal ngerti persis apa sing kudu ditindakake. Muga-muga artikel iki mbantu sampeyan ndandani iPhone, lan menehi ngerti manawa sampeyan nindakake ing bagean komentar ing ngisor iki!