Cara nyelehake iPhone ing mode DFU, gaya Apple

C Mo Poner Un Iphone En Modo Dfu

DFU minangka singkatan saka D.F.U sing tegese Pembaruan Firmware Piranti , minangka jinis mulihake sing paling jero sing bisa ditindakake ing iPhone. Pimpinan Apple sing hebat mulang babagan carane nyelehake iPhone ing mode DFU, lan minangka teknisi Apple, aku wis atusan atusan nindakake.



Aku kaget, aku durung nate ndeleng artikel liyane sing nerangake cara mlebu mode DFU kaya sing dakwulangake. Akeh informasi sing ana yaiku mung salah. Ing artikel iki, aku bakal nerangake karo sampeyan apa mode DFU , cara kerjane firmware ing iPhone lan aku bakal nuduhake sampeyan langkah demi langkah cara mulihake iPhone nganggo mode DFU.



Yen sampeyan luwih seneng sinau kanthi nonton tinimbang maca (nindakake kalorone bisa uga mbantu sampeyan luwih apik), aku saranake sampeyan ndeleng babagan Video YouTube babagan cara ngetik mode DFU lan cara mulihake DFU menyang iPhone .

Apa sing kudu sampeyan ngerteni sadurunge miwiti

  • Tombol Wiwitan Tombol bunder ing ngisor layar iPhone sampeyan.
  • Ing tangi / tombol turu yaiku jeneng Apple kanggo tombol sisih sing digunakake kanggo nguripake iPhone.
  • Sampeyan kudu wektu otomatis ngetung nganti 8 detik (utawa sampeyan bisa nindakake kanthi mental).
  • Yen sampeyan bisa, gawe serep iPhone menyang iCloud , iTunes utawa Finder sadurunge nyelehake iPhone ing mode DFU.
  • BARU - Mac sing nganggo macOS Catalina 10.15 utawa luwih anyar nggunakake Finder kanggo mulihake iPhone saka DFU.

Cara nyelehake iPhone ing mode DFU

  1. Sambungake iPhone menyang komputer banjur bukak iTunes yen sampeyan duwe Mac nganggo macOS Mojave 10.14 utawa PC . Mbukak Sing Golek yen sampeyan duwe Mac nganggo macOS Catalina 10.15 utawa mengko. Ora masalah manawa iPhone sampeyan urip utawa dipateni.
  2. Pencet terus tombol Turu / Tangi lan tombol Ngarep (ing iPhone 6s utawa ngisor) utawa tombol Volume Down (ing iPhone 7) bebarengan nganti 8 detik.
  3. Sawise 8 detik, culake tombol Turu / Wake nanging terus pencet tombol ngarep (ing iPhone 6s utawa ngisor) utawa tombol volume mudhun (ing iPhone 7) nganti iPhone ditampilake ing iTunes utawa Finder.
  4. Ngeculake tombol ngarep utawa tombol volume mudhun. Layar iPhone sampeyan bakal ireng banget yen sampeyan wis sukses ngetik mode DFU. Yen ora, coba maneh wiwit wiwitan.
  5. Pulihake iPhone nganggo iTunes utawa Finder.

Cara nyelehake iPhone 8, 8 Plus utawa iPhone X ing mode DFU

Akeh situs web liyane njupuk langkah sing salah, mblusukake, utawa rumit banget nalika ngandhani carane mulihake iPhone 8, 8 Plus, utawa X nganggo mode DFU. Dheweke bakal ngandhani sampeyan supaya mateni iPhone dhisik, sing pancen ora prelu. IPhone sampeyan ora kudu dipateni sadurunge dilebokake ing mode DFU.



Yen seneng video, deleng video YouTube anyar babagan cara mulihake iPhone X, 8 utawa 8 Plus nganggo mode DFU. Yen sampeyan luwih seneng maca langkah-langkah kasebut, proses kasebut sejatine luwih gampang tinimbang swarane! Proses kasebut diwiwiti kanthi gaya maneh.

  1. Kanggo mulihake iPhone X, 8, utawa 8 Plus nganggo mode DFU, pencet cepet lan culake tombol volume munggah, banjur pencet cepet lan culake tombol volume mudhun, banjur penet terus tombol sisih nganti layar dadi ireng.
  2. Sanalika layar dadi ireng, penet terus tombol volume mudhun nalika terus menet tombol sisih.
  3. Sawise 5 detik, culake tombol sisih nanging terus tombol volume mudhun nganti iPhone katon ing iTunes utawa Finder.
  4. Sanalika ditampilake ing iTunes utawa Finder, culake tombol volume. Lan siyap! IPhone sampeyan ing mode DFU.

Cathetan: Yen logo Apple katon ing layar, sampeyan bakal terus tombol volume mudhun suwe banget. Mulai proses saka wiwitan banjur coba maneh.

Cara nggawe iPhone XS, XS Max utawa XR ing mode DFU

Langkah-langkah kanggo nyelehake iPhone XS, XS Max, XR ing mode DFU padha persis karo langkah-langkah kanggo iPhone 8, 8 Plus lan X. Tonton video YouTube babagan cara nggawe iPhone XS, XS Max utawa XR ing mode DFU yen sampeyan luwih sinau visual! Ing video kasebut, aku nggunakake iPhone XS kanggo nuntun sampeyan saben proses.



Cara nyelehake iPhone 11, 11 Pro utawa 11 Pro Max ing mode DFU

Sampeyan bisa nyelehake iPhone 11, 11 Pro, lan 11 Pro Max ing mode DFU kanthi ngetutake langkah sing padha karo iPhone 8 utawa mengko. Ngarsane video YouTube kita yen sampeyan butuh pitulung kanggo ngrampungake proses kasebut.

Yen sampeyan luwih seneng nonton video tinimbang maca ...

Yen sampeyan pengin ndeleng proses kasebut: priksa tutorial YouTube anyar babagan cara masang iPhone ing mode DFU lan cara nindakake mulihake DFU.

Sawetara tembung bebaya

Nalika mulihake DFU menyang iPhone, komputer bakal mbusak lan mbukak maneh saben kode sing dikontrol piranti lunak lan piranti keras saka iPhone sampeyan. Ana kemungkinan ana sing salah.

Yen iPhone rusak kanthi cara apa wae, lan utamane Yen rusak amarga banyu, mulihake DFU bisa ngrusak iPhone sampeyan. Aku wis kerja bareng klien sing nyoba mulihake iPhone kanggo ndandani masalah suntingan, nanging banyu ngrusak komponen liyane sing ngalangi proses pemulihan. IPhone sing bisa digunakake kanthi masalah suntingan bisa dadi ora bisa digunakake yen mulihake DFU gagal amarga rusak banyu.

Apa firmware? Lagi ngopo

Firmware minangka program sing ngontrol perangkat keras piranti sampeyan. Piranti lunak diganti kabeh wektu (nalika nginstal app utawa ndownload email anyar), hardware ora bakal owah (Yen sampeyan ora mbukak iPhone lan ngatur komponen), lan firmware meh ora bakal owah - kajaba duwe kanggo nindakake.

Apa piranti elektronik liyane sing duwe firmware?

Kabeh piranti elektronik duwe firmware! Ayo dirampungake: mesin cuci, pengering, remot TV, lan gelombang mikro kabeh nggunakake firmware kanggo tombol program, timer, lan fungsi dhasar liyane. Sampeyan ora bisa ngganti setelan tombol 'pizza' utawa 'defrost' ing gelombang mikro, amarga dudu piranti lunak - yaiku firmware.

Restorasi DFU - kabeh dina, saben dina.

Karyawan Apple mulihake akeh iPhone. Diwenehi pilihan, selawase Aku bakal milih pamulihan DFU tinimbang mulihake mode normal utawa pamulihan. Iki dudu kabijakan resmi Apple lan sawetara teknisi bakal ujar manawa rada gedhe, nanging yen iPhone duwe masalah Bisa ngatasi kanthi mulihake, mulihake DFU nduweni kemampuan sing luwih apik kanggo ndandani.

Matur suwun kanggo maca lan muga-muga artikel iki bisa ngilangi salah informasi ing internet babagan cara mlebu mode DFU lan apa tujuane. Aku ngajak sampeyan ngrangkul saraf utama. Sampeyan kudu bangga! Saiki sampeyan bisa ngomong karo kanca: 'Ya, aku ngerti carane nggawe mulihake DFU iPhone.'

Matur suwun sampun moco lan muga-muga sing apik,
David P.