IPhone Kula Ora Bakal Main Pesen Swara Swara! Mangkene Fix Nyata Kanggo Verizon, AT&T, & T-Mobile.

My Iphone Won T Play Voicemails

Pesen swara ora aktif ing iPhone lan sampeyan ora ngerti apa sing kudu ditindakake. Pancen frustasi nalika voicemail ora bisa digunakake, luwih-luwih yen sampeyan ngarepake telpon penting saka kanca utawa anggota kulawarga. Ing artikel iki, Aku bakal nuduhake apa sing kudu ditindakake nalika iPhone ora bakal muter surat swara supaya sampeyan bisa ngatasi masalah kanthi becik.



Apa Salah karo iPhoneku? Apa Aku Nelpon Operator Kula?

Ing jalur iki, kita ora bisa yakin sebabe iPhone ora bakal muter surat swara. Surat swara sing diputer ing aplikasi Telpon ing iPhone diarani Pesen Swara Visual , sing ndownload surat swara saka operator nganggo file audio cilik, padha karo file musik sing dirungokake ing njero aplikasi Musik.



Nalika voicemail ora bisa digunakake ing iPhone, akeh wong nganggep manawa ana masalah karo operator nirkabel, mula dheweke langsung telpon Verizon, AT&T, T-Mobile, utawa hotline dhukungan pelanggan operator liyane. Nanging, akeh wektu sing dadi masalah tenan disebabake masalah piranti lunak ing iPhone dhewe.

Pesen Swara Ora Bisa Dienggo iPhone? Mangkene Napa

Ana rong alasan utama kenapa iPhone sampeyan ora muter surat swara:



carane nggawe iphone telpon anonim
  1. IPhone sampeyan ora ndownload surat swara saka operator nirkabel utawa
  2. Aplikasi telpon ing iPhone ora bisa digunakake kanthi bener

Pandhuan pemecahan masalah bakal mbantu sampeyan diagnosa lan ndandani alasan kenapa surat swara ora bisa digunakake ing iPhone!

Sadurunge Miwiti

Sadurunge melu langkah-langkah ngatasi masalah, priksa manawa sampeyan wis ngatur Visual Voicemail ing iPhone. Bukak aplikasi Telpon ing iPhone banjur tutul Pesen Swara ing pojok sisih tengen ngisor layar. Yen sampeyan ndeleng 'Kanggo njupuk pesen swara, setel dhisik sandhi lan salam' ing layar uga tombol sing ujar Setel Saiki , banjur Visual Voicemail durung disiyapake ing iPhone.

Kanggo nyiyapake Voicemail Visual, tutul Setel Saiki . Sampeyan bakal dijaluk ngetik lan konfirmasi sandhi surat swara. Sabanjure, sampeyan bakal duwe pilihan kanggo milih ucapan swara standar utawa ngrekam dhewe. Yen sampeyan pengin ngrekam ucapan khusus sampeyan dhewe, tutul Adat . Sawise ngetik nggawe sandhi lan milih ucapan sampeyan, sampeyan bakal bisa nampa surat swara lan ndeleng ing aplikasi Telpon.



Tip Pro: Sampeyan bisa mriksa kaping pindho kanggo ndeleng manawa voicemail wis disiyapake ing iPhone kanthi nelpon lan nelpon nomer telpon dhewe ing Keypad of the Phone app, utawa kanthi nelpon iPhone nggunakake telpon liyane.

Napa iPhone Sampeyan Ora Bakal Main Swara Swara - Ndandani!

  1. Tutup lan Bukak maneh Aplikasi telpon

    Kaya sing dakkandhakake sadurunge, salah sawijining alesan umum kenapa iPhone ora muter surat swara amarga aplikasi Telpon ora bisa digunakake kanthi bener. Nutup lan mbukak maneh aplikasi Telpon ngidini 'mateni' lan miwiti maneh, sing kadang bisa ndandani kesalahan piranti lunak.

    cara nyinkronake iphone karo mobil sampeyan

    Kanggo nutup aplikasi Telpon, diwiwiti penet kaping pindho tombol Ngarep. Iki bakal mbukak App Switcher, sing bakal nampilake kabeh aplikasi sing saiki mbukak ing iPhone. Gunakake driji kanggo nggeser munggah ing aplikasi Telpon. Sampeyan bakal ngerti aplikasi Telpon ditutup nalika ora katon ing App Switcher.

  2. Pateni iPhone lan Urip maneh

    Kadhangkala, menehi iPhone wiwitan kanthi mateni lan urip maneh bisa ngatasi masalah piranti lunak suntingan. Contone, yen piranti lunak iPhone sampeyan kecelakaan ing mburi, bisa uga nyebabake app telpon ora duwe fungsi.

    Kanggo mateni iPhone, penet terus tombol daya nganti sampeyan ndeleng lambang daya abang lan geser kanggo mateni katon ing tampilan iPhone. Nggunakake driji, geser lambang daya abang saka kiwa menyang tengen. Ngenteni udakara 30 detik sadurunge urip maneh iPhone, mung kanggo mesthekake yen kabeh wis rampung.

  3. Mlebu menyang Akun Operator Nirkabel banjur Ganti Sandi Pesen Swara

    Sawetara operator mbutuhake sampeyan ngreset sandhi surat swara minangka pancegahan keamanan nalika entuk iPhone anyar. Kadhangkala, nganyari kanthi manual online utawa nelpon dhukungan pelanggan bisa ngreset sambungan iPhone menyang server surat swara lan ngatasi masalah.

    Nanging Aku Ngira Pesen Swara iPhone Ora Nduwe Sandhi!

    IPhone sampeyan nduwe sandhi surat swara, nanging sampeyan mung kudu ngetik sapisan lan akeh iPhone anyar kanthi otomatis disetel. Nanging, isih kudu ana sawetara otentikasi ing antarane operator lan iPhone kanggo ndownload surat swara. Sanajan sampeyan ora bisa ndeleng, sandhi surat swara isih ana.

    Cara Ngganti Sandhi Pesen Swara Pesen Yen Verizon Minangka Pengangkut Sampeyan

    Sampeyan bisa ngganti sandhi surat swara saka iPhone kanthi nelpon (800) -922-0204 . Sampeyan bakal entuk menu layanan pelanggan kanthi otomatis sing ngidini sampeyan ngganti sandhi surat swara. Kanggo sinau luwih lengkap, priksa Verizon artikel dhukungan ing topik.

    Cara Ngganti Sandhi Pesen Swara Yen AT&T Minangka Operator Sampeyan

    Sampeyan bisa ngganti sandhi surat swara kanthi nelpon (800) -331-0500 saka iPhone sampeyan. Sampeyan bakal tekan menu layanan pelanggan otomatis AT & T sing bakal njaluk nomer telpon lan kode pos tagihan. Sawetara detik mengko, pesen 'Sandi Salah - Ketik Sandi Pesen Swara' bakal katon ing tampilan iPhone. Ketik pitung digit pungkasan nomer ponsel kanggo ngganti sandhi surat swara. Aku nyaranake supaya sampeyan maca AT & T Kita nindakake langkah iki amarga angel banget kanggo nglacak sumber masalah piranti lunak sing cocog, mula kita ngreset maneh kabeh setelan jaringan.

    Kanggo Reset Setelan Jaringan, diwiwiti kanthi mbukak Setelan app Sabanjure, tutul Umum -> Reset -> Reset Setelan Jaringan banjur ketik sandhi. IPhone sampeyan bakal ngreset setelan jaringan lan urip maneh.

Masalah Pesen Swara: Telpon!

Sampeyan wis ngatasi masalah karo iPhone lan saiki sampeyan bisa ngrungokake surat swara maneh! Priksa manawa kanca lan kulawarga ngerti apa sing kudu ditindakake nalika iPhone ora bakal muter surat swara kanthi nuduhake artikel iki ing media sosial. Thanks kanggo maca, lan bebas ninggalake komentar ing ngisor iki yen sampeyan duwe pitakon liyane babagan iPhone.