Apple Watch Froze! Mangkene The Real Fix.

My Apple Watch Froze

Apple Watch sampeyan beku lan sampeyan ora yakin sebabe. Sampeyan wis nyoba pencet tombol Side, Crown Digital, lan tampilan, nanging ora ana kedadeyan! Ing artikel iki, aku bakal jelasake apa sing kudu ditindakake nalika Apple Watch wis beku lan nuduhake sampeyan carane ngatasi masalah dadi apik .



Hard Reset Apple Watch Sampeyan

Nyetel maneh Apple Watch sing wis beku bakal meksa mateni lan urip maneh kanthi cepet sauntara ndandani masalah. Kanggo ngreset maneh Apple Watch, pencet terus tombol Digital Crown and Side nganti logo Apple katon ing layar . Biasane sampeyan kudu terus tombol loro udakara 10 detik, nanging aja kaget yen pungkasane nyekel loro tombol kasebut suwene 15-20 detik!



Aku pengin negesake iki ndandani sak wentoro amarga umume nalika Apple Watch beku, ana masalah piranti lunak sing luwih jero sing nyebabake masalah kasebut.

Yen sampeyan mung nggawe reset hard ing Apple Watch, masalah pembekuan bisa uga pungkasane bakal bali. Langkah-langkah ing ngisor iki bakal mbantu sampeyan tumindak luwih lanjut supaya Apple Watch ora beku maneh!



Nganyari WatchOS

Salah sawijining alasan kenapa Apple Watch tetep beku amarga wis mbukak versi watchOS sing lawas, piranti lunak sing ngontrol kabeh Apple Watch.

Kanggo mriksa nganyari watchOS, bukak app Watch ing iPhone banjur tutul tab My Watch ing sisih ngisor tampilan. Banjur, tutul Umum -> Nganyari Piranti Lunak . Yen nganyari WatchOS kasedhiya, tutul Download lan Instal .

Cathetan: Sadurunge nganyari watchOS, priksa manawa iPhone wis nyambung menyang Wi-Fi lan Apple Watch wis diisi daya utawa umur batere luwih saka 50%.



Apa Ana Aplikasi Khusus sing Nggawe Pembekuan Apple Watch?

Yen Apple Watch beku utawa terus beku nalika nggunakake aplikasi tartamtu, bisa uga ana masalah karo aplikasi kasebut lan dudu Apple Watch. Yen app sing bisa urip tanpa, sampeyan bisa uga mbusak.

Kanggo mbusak app ing Apple Watch, pencet Digital Crown kanggo ndeleng kabeh aplikasi sampeyan. Yen durung rampung, priksa manawa sampeyan ndeleng aplikasi ing Tampilan Kothak tinimbang Deleng Dhaptar . Yen aplikasi sampeyan isih ana ing List List, penet terus tampilan Apple Watch, banjur tutul Tampilan Kisi .

Sabanjure, pencet terus lambang ikon nganti kabeh aplikasi wiwit goyang. Kanggo mbusak app, tutul X cilik ing sisih kiwa ndhuwur lambang app.

Mbusak Kabeh Konten lan Setelan ing Apple Watch

Yen Apple Watch tetep beku, bisa uga ana masalah piranti lunak sing nyebabake masalah kasebut. Kita bisa ngilangi masalah potensial iki kanthi mbusak kabeh konten lan setelan ing Apple Watch.

Yen sampeyan mbusak kabeh konten lan nyetel Apple Watch, kabeh sing ana ing aplikasi Setelan ing Apple Watch bakal disetel maneh menyang default pabrik lan isine (musik, Wajah, lan liya-liyane) bakal sakabehe.

Kajaba iku, sampeyan kudu masangake Apple Watch menyang iPhone maneh. Pikirake kaya njupuk Apple Watch metu saka kothak kanggo pisanan.

Kanggo mbusak kabeh konten lan setelan, bukak app Setelan ing Apple Watch banjur tutul Umum -> Reset -> Mbusak Kabeh Konten lan Setelan . Ketik sandhi, banjur tutul Busak Kabeh Konten lan Setelan nalika tandha konfirmasi muncul ing tampilan. Apple Watch sampeyan bakal mbusak kabeh konten lan setelan, banjur urip maneh.

Ndandani Masalah Hardware Potensi

Yen Apple Watch tetep beku sanajan sampeyan wis ngrampungake langkah-langkah kasebut, bisa uga ana masalah hardware sing nyebabake masalah kasebut. Yen bubar nyelehake Apple Watch, utawa yen wis kena banyu, komponen internal Apple Watch bisa uga rusak utawa rusak.

Yen Apple Watch pancen duwe masalah perangkat keras, wenehake menyang Apple Store lokal lan priksa wae. Elingi kanggo gawe jadwal janjian dhisik kanggo mesthekake yen sampeyan ora ngenteni ing wayah awan!

Kadhemen Ora Bakal Ngganggu Aku Pokok

Apple Watch sampeyan wis ora beku maneh lan saiki digunakake maneh! Yen sampeyan ngerti wong sing duwe Apple Watch beku, priksa manawa sampeyan nuduhake artikel iki karo dheweke. Yen sampeyan duwe pitakon liyane babagan Apple Watch, wenehake ing bagean komentar ing ngisor iki.

Matur nuwun kanggo maca,
David L.