Cara Nggawe iPhone Ing Mode DFU, Cara Apple

How Put An Iphone Dfu Mode

DFU tegese Pembaruan Firmware Piranti , lan minangka jinis pamulihan paling jero sing bisa ditindakake ing iPhone. Jenius kepemimpinan Apple mulang babagan cara nggawe iPhone menyang mode DFU, lan minangka teknologi Apple, aku wis atusan kaping rampung.



Kaget, aku durung nate ndeleng artikel liyane sing nerangake cara ngetik mode DFU kaya sing wis dilatih. Akeh informasi sing ana mung salah . Ing artikel iki, aku bakal nerangake apa mode DFU , carane firmware bisa digunakake ing iPhone , lan nuduhake sampeyan langkah demi langkah carane DFU mulihake iPhone.



Yen luwih seneng nonton tinimbang maca (sejatine, kalorone bisa mbantu), coba tekan sing anyar Video YouTube babagan mode DFU lan cara DFU mulihake iPhone .

Apa Sampeyan Perlu Ngerti Sadurunge Miwiti

  • Ing Tombol Ngarep yaiku tombol bunder ing ngisor tampilan iPhone sampeyan.
  • Ing Tombol Turu / Wake yaiku jeneng Apple kanggo tombol daya.
  • Sampeyan kudu wektu otomatis ngetung nganti 8 detik (utawa sampeyan bisa nindakake ing sirah).
  • Yen sampeyan bisa, gawe serep iPhone menyang iCloud , iTunes , utawa Finder sadurunge lebokake iPhone ing mode DFU.
  • BARU: Mac sing nganggo macOS Catalina 10.15 utawa luwih anyar nggunakake Finder kanggo mulihake iPhone ing DFU.

Cara Masang iPhone Ing Mode DFU

  1. Colokake iPhone menyang komputer banjur bukak iTunes yen sampeyan duwe Mac nganggo macOS Mojave 10.14 utawa PC . Mbukak Sing Golek yen sampeyan duwe Mac nganggo macOS Catalina 10.15 utawa luwih anyar . Ora masalah manawa iPhone sampeyan urip utawa dipateni.
  2. Pencet terus Tombol Turu / Wake lan Tombol Ngarep (iPhone 6s lan ngisor) utawa tombol volume mudhun (iPhone 7) bebarengan suwene 8 detik.
  3. Sawise 8 detik, culake Tombol Turu / Wake nanging terus terus Tombol Ngarep (iPhone 6s lan ngisor) utawa tombol volume mudhun (iPhone 7) nganti iPhone ditampilake ing iTunes utawa Finder.
  4. Ngeculake Tombol Ngarep utawa tombol volume mudhun. Tampilan iPhone bakal ireng banget yen sampeyan wis sukses ngetik mode DFU. Yen ora, coba maneh wiwit wiwitan.
  5. Pulihake iPhone nganggo iTunes utawa Finder.

Cara Masang iPhone 8, 8 Plus, Utawa X Ing Mode DFU

Akeh situs web liyane menehi langkah sing salah, mblusukake, utawa rumit nalika ngandhani kepiye cara DFU mulihake iPhone 8, 8 Plus, utawa X. Bakal dijaluk mateni iPhone dhisik, sing pancen ora perlu. IPhone sampeyan ora kudu mateni sadurunge dilebokake ing Mode DFU .



Yen sampeyan seneng video kita, deleng video YouTube anyar babagan carane DFU mulihake iPhone X, 8, utawa 8 Plus . Yen sampeyan luwih seneng maca langkah-langkah kasebut, proses kasebut sejatine luwih gampang dibandingake! Proses kasebut diwiwiti kaya reset hard.

  1. Kanggo DFU mulihake iPhone X, 8, utawa 8 Plus, pencet cepet lan culake tombol volume munggah, banjur pencet cepet lan culake tombol volume mudhun, banjur penet terus tombol sisih nganti layar dadi ireng.
  2. Sanalika layar dadi ireng, penet terus tombol volume mudhun nalika terus nahan tombol sisih.
  3. Sawise 5 detik, lepas tombol sisih nanging terus tombol volume mudhun nganti iPhone ditampilake ing iTunes utawa Finder.
  4. Sanalika ditampilake ing iTunes utawa Finder, culake tombol volume. Ta-da! IPhone sampeyan ing mode DFU.

Cathetan: Yen logo Apple katon ing layar, sampeyan bakal terus tombol volume mudhun suwe banget. Mulai proses wiwit wiwitan lan coba maneh.

Cara Nggawe iPhone XS, XS Max, Utawa XR Ing Mode DFU

Langkah-langkah kanggo nyelehake iPhone XS, XS Max, XR ing mode DFU padha persis karo langkah-langkah kanggo iPhone 8, 8 Plus, lan X. Priksa video YouTube babagan nyelehake iPhone XS, XS Max, utawa XR ing mode DFU yen sampeyan luwih sinau visual! Kita nggunakake iPhone XS kanggo nggoleki sampeyan saben proses.



Cara Masang iPhone 11, 11 Pro, Utawa 11 Pro Max Ing Mode DFU

Sampeyan bisa nyelehake iPhone 11, 11 Pro, lan 11 Pro Max ing mode DFU kanthi ngetutake langkah sing padha karo iPhone 8 utawa sing luwih anyar. Mriksa metu video YouTube kita yen sampeyan butuh pitulung kanggo proses kasebut.

Yen luwih seneng nonton tinimbang maca…

Priksa tutorial YouTube anyar babagan cara nyelehake iPhone menyang mode DFU lan cara nindakake mulihake DFU yen sampeyan pengin ndeleng ing tumindak.

Tembung Pangeling-eling

Nalika DFU mulihake iPhone, komputer bakal mbusak lan mbukak maneh saben kode sing ngontrol piranti lunak lan hardware ing iPhone. Ana kemungkinan ana kesalahan.

Yen iPhone sampeyan rusak kanthi cara apa wae, lan utamane yen rusak banyu, mulihake DFU bisa ngrusak iPhone sampeyan. Aku wis kerjo bareng karo pelanggan sing nyoba mulihake iPhone kanggo ngatasi masalah cilik, nanging banyu ngrusak komponen liyane sing nyegah pamulihan rampung. IPhone sing bisa digunakake kanthi masalah suntingan bisa dadi ora bisa digunakake yen mulihake DFU gagal amarga rusak banyu.

Apa Firmware? Apa sing ditindakake?

Firmware minangka program sing ngontrol perangkat keras piranti sampeyan. Piranti lunak diganti kabeh wektu (sampeyan nginstal aplikasi lan ndownload email anyar), hardware ora bakal owah (muga-muga, sampeyan ora mbukak iPhone lan nyusun komponen kasebut), lan firmware meh ora bakal owah - kajaba iku wis kanggo.

Apa Piranti Elektronik Apa Sing Duwe Firmware?

Kabeh mau! Coba pikirake: Mesin cuci, pengering, remot TV, lan gelombang mikro sampeyan kabeh nggunakake firmware kanggo ngontrol tombol, timer, lan fungsi dhasar liyane. Sampeyan ora bisa ngganti setelan Popcorn ing gelombang mikro, dadi dudu piranti lunak - firmware.

DFU Mulihake: Kabeh Dina, Saben Dina.

Karyawan Apple mulihake akeh iPhone. Yen diwenehi opsi, aku luwih milih tansah pilih pamulihan DFU liwat mulihake mode biasa utawa pamulihan. Iki dudu kabijakan Apple resmi lan sawetara teknisi bakal ujar manawa kakehan, nanging yen iPhone duwe masalah bisa dirampungake kanthi mulihake, mulihake DFU minangka kasempatan paling apik kanggo ndandani.

Matur suwun nalika wis maca lan muga-muga artikel iki nerangake babagan salah informasi ing internet babagan cara ngetik mode DFU lan kenapa sampeyan pengin nggunakake. Aku ngajak sampeyan nganut geekiness batin. Sampeyan kudu bangga! Saiki sampeyan bisa ngomong karo kanca-kanca (lan bocah-bocah), 'Ya, aku ngerti carane DFU mulihake iPhone.'

Matur nuwun kanggo maca lan kabeh paling,
David P.