IPhone Kula Ora Bakal Pulih. Mangkene The Real Fix!

My Iphone Won T Restore

Sampeyan nyoba mulihake iPhone, nanging ora bisa digunakake. Sampeyan wis masang iPhone menyang iTunes lan miwiti proses mulihake, nanging sampeyan ndeleng pesen kesalahan kaya 'iPhone Iki ora bisa dibalekake' lan sampeyan ora ngerti apa sing kudu ditindakake. Ing artikel iki, aku bakal nerangake kenapa iPhone sampeyan ora bakal mulihake lan persis carane ngatasi masalah karo iTunes .



Aja gupuh: iki masalah umum. Mulihake iPhone mbusak kabeh , lan iku minangka solusi kanggo masalah piranti lunak iPhone - utamane sing serius. Dadi ayo nyoba!



Artikel Dhukungan Apple Ora Ngethok

Kaca dhukungan Apple babagan apa sing kudu ditindakake nalika iPhone ora mulihake, winates banget, lan terus terang, durung lengkap. Dheweke nyaranake solusi kanggo pasangan, lan bisa uga, nanging ana akeh sebab kenapa iPhone ora bakal pulihake nganggo iTunes . Kasunyatane, masalah iki bisa dilacak karo piranti lunak loro kasebut lan masalah hardware - nanging gampang diatasi yen sampeyan pendekatan kanthi cara sing bener.

Amarga iku, aku nggawe dhaptar sawetara solusi kanggo ndandani iPhone sing ora bakal dibalekake. Langkah-langkah kasebut ngatasi masalah piranti lunak lan perangkat keras kanthi logis, mula sampeyan bakal bisa mulihake iPhone maneh kanthi cepet.



Cara Ndandani iPhone sing Ora Bakal Mulihake

1. Anyari iTunes ing Komputer

Pisanan, penting kanggo nggawe manawa iTunes nganyari ing Mac utawa PC. Gampang dipriksa! Ing Mac, tindakake telung langkah iki:

  1. Bukak iTunes ing komputer.
  2. Deleng ing sisih kiwa toolbar Apple ing sisih ndhuwur layar banjur klik iTunes tombol
  3. Klik Priksa Update saka menu molor. iTunes banjur bakal nganyari dhewe utawa menehi notifikasi manawa salinan iTunes wis paling anyar.


Ing komputer Windows, tindakake ing ngisor iki:

iphone 7 urip lan mateni
  1. Bukak iTunes ing komputer.
  2. Saka Windows menubar, klik ing Nulungi tombol
  3. Klik Priksa Update saka menu molor. iTunes kanggo Windows banjur bakal nganyari utawa menehi notifikasi manawa salinan iTunes wis paling anyar.

2. Urip maneh Komputer

Yen iTunes wis paling anyar, langkah sabanjure kanggo ndandani iPhone yaiku urip maneh komputer. Ing Mac, klik ing Apel tombol ing pojok sisih kiwa ndhuwur layar banjur klik Wiwiti maneh saka sisih ngisor menu molor. Ing PC, klik ing Menu Miwiti banjur klik Wiwiti maneh.



3. Hard Reset iPhone Yen Wis Disambungake menyang Komputer

Kita ora nyaranake supaya cepet ngreset iPhone, nanging bisa uga langkah sing penting nalika iPhone ora mulihake. Priksa manawa iPhone dipasang ing komputer nalika nindakake hard reset.

Proses nyetel ulang hard iPhone gumantung saka model sing sampeyan duwe:

  • iPhone 6s, SE, lan luwih lawas : Seret pencet terus tombol Ngarep lan tombol daya nganti sampeyan ndeleng logo Apple katon ing tampilan.
  • iPhone 7 lan iPhone 7 Plus : Seret penet terus tombol daya lan tombol volume mudhun. Rilis tombol loro nalika logo Apple katon ing layar.
  • iPhone 8 lan luwih anyar : Cepet pencet lan culake tombol volume munggah, banjur pencet cepet lan culake tombol volume mudhun, banjur penet terus tombol sisih. Luncurake tombol sisih nalika logo Apple katon.

4. Coba Kabel USB / Beda

Kerep, iPhone ora bakal mulihake amarga kabel Lightning sing rusak utawa rusak. Coba gunakake kabel Kilat sing beda, utawa utangi kanca sampeyan.

Kajaba iku, nggunakake kabel pihak katelu sing dudu sertifikasi MFi dening Apple bisa nyebabake mulihake masalah. Sertifikat MFi tegese Apple wis nyoba kabel supaya tundhuk karo standar lan 'digawe kanggo iPhone.' Yen sampeyan nggunakake kabel pihak katelu sing dudu sertifikasi MFi, saranake supaya tuku kabel kilat berkualitas tinggi, bersertifikat MFi digawe dening Amazon - dawane 6 kaki lan kurang saka setengah rega Apple!

5. Gunakake Port USB Utawa Komputer

Masalah karo port USB ing komputer bisa nyebabake proses mulihake gagal, sanajan port sing padha bisa digunakake karo piranti liyane. IPhone ora bakal mulihake yen salah sawijining port USB rusak utawa ora nyuplai daya cekap kanggo ngisi daya piranti sajrone proses mulihake kabeh. Kanthi dipikirake, coba terus nggunakake port USB liyane kanggo mulihake iPhone sadurunge pindhah menyang langkah sabanjure.

6. DFU Pulihake iPhone

Wis wayahe nyoba mulihake DFU yen, sawise nyoba port USB lan kabel Lightning anyar, iPhone isih ora bakal pulih. Iki minangka jinis pamulihan khusus sing ngresiki perangkat keras lan setelan piranti lunak iPhone, menehi iPhone papan sing resik. Kadhangkala mulihake DFU bakal ngidini sampeyan mulihake iPhone sing ngalami masalah piranti lunak sing nyegah pamulihan normal. Tututi kita Pandhuan mulihake DFU ing kene

7. Yen Kabeh Liyane Gagal: Pilihan Kanggo Ndandani iPhone

Yen iPhone isih ora pulih, ana kemungkinan iPhone kudu dikirim supaya bisa didandani. Untunge, iki ora kudu proses sing larang utawa mbutuhake wektu.

Yen sampeyan arep golek pitulung ing Apple Store, priksa manawa janjian ing Bar Genius dhisik supaya sampeyan ora ngenteni ngenteni dawa banget. Yen sampeyan nggoleki alternatif sing paling murah, Pulsa bakal ngirim teknisi sing disertifikasi kanggo sampeyan kanggo ndandani iPhone sampeyan udakara 60 menit, lan dheweke menehi garansi seumur hidup kanggo makarya.

Sugeng Mulihake!

Ing artikel iki, sampeyan wis ngerti carane ndandani iPhone sing ora bakal mulihake, lan yen sampeyan duwe masalah maneh, sampeyan bakal ngerti persis apa sing kudu ditindakake. Muga-muga artikel iki mbantu sampeyan ndandani iPhone, lan menehi ngerti manawa ana ing bagean komentar ing ngisor iki!