Layar Sentuh iPhone Ora Digunakake! Mangkene Fix.

My Iphone Touch Screen Is Not Working

Lumrah yen frustasi nalika layar tutul iPhone ora aktif. Sampeyan nggunakake iPhone kanggo kabeh perkara, wiwit nelpon nganti nggulung gambar - nanging aja nganti 'masalah layar tutul' nggawe sampeyan mudhun. Ing artikel iki, aku bakal nerangake ngapa layar tutul ing iPhone sampeyan ora bisa digunakake , carane ngatasi masalah sing bisa didandani ing omah, lan nyaranake sawetara pilihan perbaikan sing apik, yen nerangake.



Ana akeh alesan kenapa layar tutul iPhone bisa uga ora bisa digunakake. Matur nuwun sanget, uga ana akeh cara kanggo ngatasi masalah kasebut.



Napa Layar Sentuh iPhone Kula Ora Menanggapi?

Wangsulan: Bab ingkang pisanan sing kudu kita lakoni yaiku ngerti ngapa layar tutul iPhone sampeyan. Biasane, masalah kasebut disebabake nalika bagean fisik tampilan iPhone sing ngolah tutul (diarani digitizer ) mandheg dienggo kanthi bener utawa nalika piranti lunak iPhone sampeyan ora 'ngomong' karo hardware kaya kudune. Kanthi tembung liyane, bisa uga hardware utawa masalah piranti lunak, lan aku bakal mbantu sampeyan kalorone ing artikel iki.

Ngatasi masalah piranti lunak iPhone biasane ora entuk biaya apa-apa. Sampeyan uga luwih gampang tinimbang nggoleki layar nganggo cangkir sedhot (aja nganti nindakake iki). Menawi mekaten, kita bakal miwiti karo ndandani piranti lunak lan terus ngrampungake masalah fisik yen sampeyan kudu.



Cathetan babagan tetes lan tumpahan: Yen sampeyan bubar ngeculake iPhone, kemungkinan masalah hardware minangka kesalahan layar sentuh - nanging ora mesthi. Aplikasi lan masalah alon-alon sing teka-teka biasane disebabake masalah software.

Siji bab pungkasan sing kudu dielingi yaiku pelindung layar bisa nyebabake masalah layar tutul karo iPhone sampeyan. Coba mbusak pelindung layar iPhone yen sampeyan duwe masalah ing layar tutul.

iphone 6 plus nggoleki layanan

Yen layar tutul bisa digunakake kadang , terus maca. Yen ora bisa digunakake kabeh, mlumpat menyang bagean ing ngisor iki sing diarani Nalika iPhone Sampeyan Ora Menanggapi Tutul Babagan .



Tembung Cepet Ing Penyakit Tutul iPhone

Penyakit tutul iPhone nuduhake sawetara masalah sing utamane mengaruhi iPhone 6 Plus. Masalah kasebut kalebu garis abu-abu, flickering ing sisih ndhuwur layar lan masalah karo gerakan iPhone, kayata pinch-to-zoom lan Reachability.

Ana sawetara debat babagan sebab sing nyebabake penyakit tutul iPhone. Apple ujar iku asil saka 'ambruk kaping pirang-pirang ing permukaan sing hard banjur nandheske stres ing piranti.' Dheweke ngerti masalah kasebut lan duwe program perbaikan khusus yen sampeyan ngalami masalah karo iPhone. iFixIt mbukak iPhone 6 Plus lan nemokake apa sing diarani 'Desain cacat.'

Ora preduli apa sing nyebabake masalah iki, sampeyan bisa nggawa iPhone menyang Apple lan njaluk ditrapake kanthi ragad layanan $ 149 .

Masalah Software lan Layar Sentuh iPhone Sampeyan

Masalah karo piranti lunak sing ngandhani cara tumindak telpon bisa nyebabake layar tutul iPhone ora bisa digunakake. Sampeyan bisa uga mbantu ngreset piranti lunak sing repot yen layar tutul iPhone ora bisa digunakake.

telpon kanthi acak ujar ora ana kertu SIM

Apa layar tutul sampeyan ora mandheg nalika nggunakake aplikasi tartamtu? Aplikasi kasebut bisa uga disalahake. Coba instal instal lan instal maneh. Kanggo instal aplikasi:

  1. Temokake app ing iPhone Layar ngarep . Layar Ngarep minangka sing sampeyan tingali ing ngisor iki ing gambar ing ngisor iki.
  2. Pencet terus lambang app nganti ditampilake menu.
  3. Tutul Mbusak App .
  4. Tutul Mbusak .

Yen layar tutul iPhone sampeyan ora bisa digunakake sawise instal maneh app, kirim pesen menyang pangembang aplikasi. Dheweke bisa uga ndandani masalah kasebut utawa wis ngatasi solusi.

Kepiye Aku Ngirim Pesen menyang Pangembang Aplikasi?

  1. Tutul kanggo mbukak Toko App .
  2. Tutul Nggoleki ing sisih ngisor layar banjur goleki aplikasi kasebut.
  3. Tutul ing lambang app kanggo mbukak rincian babagan app.
  4. Gulung menyang sisih ngisor banjur tunyuk Situs web Pangembang . Situs web pangembang bakal dimuat.
  5. Goleki formulir kontak utawa alamat email ing situs web pangembang. Sampeyan ora angel golek manawa pangembang regane uyah. Elinga manawa pangembang sing apik yen sampeyan ngerti babagan masalah karo aplikasi!

Anyari iPhone

Iku langka, nanging sok-sok nganyari piranti lunak iPhone bisa nyebabake masalah layar tutul. Kasus sing paling dhokumentasi kedadeyan iki yaiku nganyari iOS 11.3 Apple. Masalah kasebut cepet ditanggulangi nganyari Apple sabanjure.

piranti iki bisa uga ora didhukung

Mbukak Setelan banjur tutul Umum -> Nganyari Piranti Lunak . Tutul Download lan Instal yen nganyari iOS kasedhiya ing iPhone.

Nalika iPhone Sampeyan Ora Menanggapi Tutul Babagan

Masalah layar tutul sing kedadeyan ing pirang-pirang aplikasi utawa yen ora mbukak aplikasi bisa uga disebabake masalah karo piranti lunak iPhone. Langkah pemecahan masalah sing pertama yaiku mateni iPhone lan urip maneh maneh, nanging angel banget nalika layar tutul ora bisa digunakake! Nanging, kita kudu nindakake a hard reset . Mangkene carane:

Yen iPhone ora bakal dipateni kanthi cara normal - utawa yen iPhone mati lan urip maneh ora bisa ngatasi masalah - coba coba coba ganti maneh. Kanggo nindakake iki, tahan Tombol Daya lan Ngarep mudhun winastan. Ngenteni sawetara detik, nganti logo Apple katon ing layar, lan banjur ngeculake.

Ing iPhone 7 utawa 7 Plus, reset hard ditindakake kanthi menet terus tombol daya lan tombol volume mudhun bareng sawetara detik nganti sampeyan ndeleng logo Apple katon ing tampilan.

Kanggo ngreset hard iPhone 8 utawa model sing luwih anyar, penet lan culake tombol volume munggah, penet lan culake tombol volume mudhun, banjur penet terus tombol sisih nganti layar ireng lan logo Apple katon ing tengah tampilan.

Reset hard kanthi cepet mandheg kabeh proses latar mburi ing iPhone lan bisa njalari masalah piranti lunak. Biasane ora, nanging apike mung nggawe hard reset nalika sampeyan butuh kanggo .

ipad ora bakal mbukak logo apel

Layar Sentuh iPhone Kula Isih Ora Bisa digunakake!

Apa layar tutul iPhone sampeyan isih menehi masalah? Sampeyan bisa uga wis wayahe nyoba mulihake iPhone menyang setelan asline. Sadurunge nindakake iki, priksa manawa serep iPhone sampeyan . Sampeyan bisa nindakake iki kanthi masang iPhone menyang komputer lan mbukak iTunes (PC lan Mac sing mbukak Mojave 10.14), Finder (Mac sing nganggo Catalina 10.15), utawa nggunakake iCloud .

Aku nyaranake nindakake pamulihan DFU (Nganyari Firmware Default). Jinis mulihake iki luwih lengkap tinimbang mulihake iPhone tradisional. Kanggo nindakake iki, sampeyan butuh iPhone, kabel kanggo nempel menyang komputer, lan versi iTunes paling anyar.

Nempatno iPhone menyang mode DFU bisa angel banget. Kanggo ngambah langkah-langkah kanthi prasaja, waca artikel sing nerangake persis carane nggawe iPhone menyang mode DFU . Yen wis rampung, bali mrene.

Nalika Hardware Layar Sentuh Sampeyan Bakal Disalahake

Yen bubar nyelehake iPhone, sampeyan bisa uga bakal ngrusak layar. Tampilan retak minangka salah sawijining pratandha layar sing rusak lan bisa nyebabake kabeh masalah ing layar tutul.

Gulung uga bisa ngeculake utawa ngrusak lapisan ngisor layar tutul iPhone sing alus. Sing sampeyan ndeleng lan pasang ing tangan sampeyan mung minangka bagean saka layar tutul. Ing ngisor iki, ana layar LCD sing nggawe gambar sing sampeyan tingali. Uga ana sing diarani a digitizer . Ing digitizer minangka bagean saka iPhone sing ngerteni tutul.

Layar LCD lan digitizer kalorone nyambung menyang papan logika iPhone - yaiku komputer sing nggawe iPhone bisa digunakake. Gulung iPhone sampeyan bisa ngeculake kabel sing nyambung layar LCD lan digitizer menyang papan logika. Sambungan sing longgar bisa nggawe layar tutul iPhone sampeyan ora bisa digunakake.

Solusi MacGyver

Nalika iPhone mudhun, kabel cilik sing nyambung menyang papan logika iPhone bisa ilang mung cukup supaya layar tutul ora bisa digunakake, sanajan ora ana karusakan fisik. Iki dawa, nanging sampeyan bisa uga bisa ndandani layar tutul iPhone kanthi mencet tombol ing sisih kiwa ing endi kabel nyambungake menyang papan logika.

Pènget: Ati-ati! Yen sampeyan meksa mudhun banget, sampeyan bisa nggawe layar - nanging iki bisa dadi salah sawijining kahanan 'ora bakal ilang', lan wis makarya kanggo kula sadurunge.

Pilihan kanggo Ndandani Layar Sentuh iPhone Rusak

Yen tutul iPhone ora aktif amarga wis rusak kabeh, sampeyan bisa pesen kit lan coba ganti bagean dhewe, nanging Aku ora nyaranake . Yen ana kesalahan lan sampeyan wis ngganti bagean iPhone karo bagean sing dudu Apple, Bar Genius malah ora bakal ndeleng iPhone - sampeyan bakal entuk iPhone anyar kanthi rega eceran lengkap.

Genius Bar nindakake tugas banget kanthi tampilan sing rusak, nanging dheweke ngisi premi kanggo layanane. Priksa manawa kanggo gawe jadwal janjian dhisik yen sampeyan arep ngunjungi Apple Store.

Yen sampeyan pengin ngirit dhuwit, aku nyaranake layanan ndandani pihak katelu sing berkualitas kaya Pulsa yen sampeyan pengin ngirit dhuwit. Puls bakal marani sampeyan lan ndandani iPhone paling ora 30 menit kanthi garansi seumur hidup, kabeh luwih murah tinimbang Apple.

Sawise potongan sing rusak diganti, layar tutul iPhone bakal bisa digunakake kaya sing anyar. Yen ora, piranti lunak kasebut bisa uga disalahake.

iphone 5s sim ora didhukung

Tuku iPhone anyar minangka pilihan liyane sing apik. Ndandani layar dhewe biasane ora uga larang Nanging, yen pirang-pirang komponen rusak nalika sampeyan ngeculake iPhone, kabeh bakal diganti. Ndandani layar sing gampang bisa dadi luwih larang. Investasi dhuwit ing smartphone anyar bisa dadi solusi sing luwih larang regane. Priksa metu ing Alat telpon UpPhone kanggo mbandhingake saben ponsel lan regane saben operator nirkabel.

Sentuhan Bali Kanthi iPhone

Layar tutul iPhone sampeyan minangka teknologi sing rumit lan apik. Muga-muga artikel iki wis mbantu sampeyan yen layar tutul iPhone ora bisa digunakake, lan aku kepengin ngerti solusi sing cocog kanggo sampeyan ing bagean komentar ing ngisor iki.