IPadku Ora Bakal Urip! Mangkene The Real Fix.

My Ipad Won T Turn

IPad sampeyan ora diuripake lan sampeyan ora ngerti sebabe. Sampeyan lagi pencet terus tombol daya, nanging ora ana kedadeyan apa-apa. Ing artikel iki, aku bakal jelasake kenapa iPad sampeyan ora bakal urip lan nuduhake sampeyan carane ngatasi masalah dadi apik !



Daftar Isi

  1. Napa iPadku Ora Bakal Urip?
  2. Hard Reset iPad
  3. Priksa Pangisi daya iPad
  4. Priksa Kabel Pengisian daya Sampeyan
  5. Apa Ana Masalah karo Tampilan?
  6. Langkah-langkah Ngatasi Masalah Lanjut
  7. Pilihan Reapir
  8. Kesimpulan

Hard Reset iPad

Akeh wektu, iPad ora bakal diuripake amarga piranti lunak nabrak. Iki bisa nggawe katon kaya iPad sampeyan ora diuripake, sanajan kasunyatane pancen ana ing kabeh wektu!

Nyetel maneh iPad kanthi cepet bakal dipeksa supaya cepet dipateni lan urip maneh. Penet terus tombol Ngarep lan tombol daya nganti sampeyan ndeleng logo Apple katon langsung ing tengah layar. IPad sampeyan bakal urip maneh mengko!



Yen iPad ora duwe tombol Ngarep, pencet cepet lan culake tombol volume munggah, pencet cepet lan culake tombol volume mudhun, banjur pencet terus tombol Ndhuwur nganti logo Apple katon ing layar.

Cathetan: Kadhangkala sampeyan kudu menet terus tombol loro (iPads kanthi tombol Ngarep) utawa tombol Ndhuwur (iPads tanpa tombol Ngarep) suwene 20 - 30 detik sadurunge logo Apple bakal katon.

Yen Hard Reset Dienggo…

Yen iPad diuripake sawise nindakake hard reset, sampeyan wis ngerti manawa kacilakan piranti lunak nyebabake masalah kasebut. Reset hard meh mesthi dadi solusi sementara kanggo kacilakan piranti lunak amarga sampeyan durung nate ngatasi apa sing dadi sebab mula mula.



Apike sampeyan nggawe cadangan iPad kanthi cepet. Iki bakal nyimpen salinan kabeh sing ana ing iPad, kalebu foto, video, lan kontak.

Sawise nggawe serep iPad, mlumpat mudhun menyang Langkah-langkah Ngatasi Masalah Piranti Lunak Lanjut bagean artikel iki. Aku bakal nuduhake sampeyan carane ngatasi masalah piranti lunak sing luwih jero kanthi Resetting All Setting utawa sijine iPad ing mode DFU, yen prelu.

Gawe serep iPad

Sampeyan bisa nggawe cadangan iPad nggunakake komputer utawa iCloud. Program sing digunakake kanggo nggawe serep iPad menyang komputer gumantung karo jinis komputer sing sampeyan duwe lan piranti lunak sing lagi mlaku.

Gawe Serep iPad Sampeyan Kanthi Finder

Yen sampeyan duwe Mac sing mbukak macOS Catalina 10.15 utawa luwih anyar, sampeyan bakal nggawe serep iPad nggunakake Finder.

  1. Sambungake iPad menyang Mac nggunakake kabel sing ngisi daya.
  2. Mbukak Sing Golek .
  3. Klik ing iPad ing ngisor Lokasi .
  4. Klik bunder ing jejere Gawe serep kabeh data ing iPad menyang Mac iki .
  5. Klik Gawe serep Saiki .

gawe serep ipad nggunakake finder

Gawe Serep iPad Sampeyan Nggunakake iTunes

Yen sampeyan duwe PC utawa Mac sing mbukak macOS Mojave 10.14 utawa luwih lawas, sampeyan bakal nggunakake iTunes kanggo nggawe cadangan iPad.

  1. Sambungake iPad karo komputer nggunakake kabel sing diisi daya.
  2. Bukak iTunes.
  3. Klik ing lambang iPad ing pojok kiwa ndhuwur iTunes.
  4. Klik bunder ing jejere Komputer iki ing sangisore Gawe serep .
  5. Klik Gawe serep Saiki .

Gawe serep iPad Sampeyan Nggunakake iCloud

  1. Mbukak Setelan .
  2. Tutul jeneng sampeyan ing sisih ndhuwur layar.
  3. Tutul iCloud .
  4. Tutul Gawe serep iCloud .
  5. Uripake tombol Gawe Serep iCloud. Sampeyan bakal ngerti saklar aktif nalika ijo.
  6. Tutul Gawe serep Saiki .
  7. Bar status bakal ditampilake sing ngandhani suwene wektu nganti cadangan rampung.

Cathetan: iPad sampeyan kudu disambungake menyang Wi-Fi supaya bisa nggawe serep iCloud.

iphone 6 layar tutul rusak

Priksa Pangisi daya iPad

Kadhangkala iPad ora bakal ngisi daya lan urip maneh gumantung saka pangisi daya sing sampeyan pasang. Wis conto conto iPad sing ngisi daya nalika dipasang ing komputer, nanging dudu pangisi daya tembok.

Coba gunakake macem-macem pangisi daya banjur deleng manawa iPad wiwit urip maneh. Umume, komputer minangka pilihan pangisian daya sing paling dipercaya. Priksa uga nyoba kabeh port USB ing komputer, yen ora bisa mlaku kanthi bener.

Priksa Kabel Pengisian daya Sampeyan

Yen iPad sampeyan tilar donya lan ora urip maneh, bisa uga ana masalah kabel kabel sampeyan ditrapake. Kabel pengisian daya rentan kena fraying, mula priksa rong ujung kabel sampeyan kanthi ora normal.

Yen sampeyan bisa, coba nyilih kabel saka kanca lan priksa manawa iPad bakal urip maneh. Yen sampeyan butuh kabel pengisian daya anyar, priksa manawa ana ing Storefront kita ing Amazon .

Apa iPad Sampeyan Ngucapake 'Aksesori Iki Bisa Ora Didhukung'?

Yen iPad ngucapake 'Aksesori Iki Bisa Ora Didhukung' nalika sampeyan nyambungake kabel pengisian daya, kabel kasebut bisa uga ora disertifikasi MFi, sing bisa nyebabake kerusakan ing iPad. Priksa artikel babagan kabel sing ora disertifikasi MFi kanggo sinau luwih lengkap.

iphone ora bakal dibalekake nganggo iTunes

Yen iPad sampeyan dikenali karo iTunes utawa Finder, coba coba hard reset liyane nalika dipasang ing komputer. Yen reset hard kaping pindho ora bisa digunakake, pindhah menyang langkah sabanjure sing bakal dakrembug babagan pilihan ndandani.

Yen iPad sampeyan ora dingerteni karo iTunes utawa Finder, ana masalah karo kabel pengisian daya sampeyan (sing mbantu sampeyan ngatasi masalah sadurunge ing artikel kasebut), utawa iPad sampeyan duwe masalah hardware. Ing langkah pungkasan artikel iki, kita bakal mbantu sampeyan nemokake pilihan ndandani sing paling apik.

Langkah-langkah Ngatasi Masalah Piranti Lunak Lanjut

Sampeyan bisa uga iPad ora bakal diuripake amarga ana masalah piranti lunak sing luwih jero. Langkah-langkah ing ngisor iki bakal nggawa sampeyan liwat langkah-langkah pemecahan masalah piranti lunak sing luwih jero sing kudu ngatasi masalah sing isih suwe. Yen langkah-langkah kasebut ora bisa ngatasi masalah ing iPad, aku bakal mbantu sampeyan nemokake pilihan ndandani sing bisa dipercaya.

Reset Kabeh Setelan

Reset iki mulihake kabeh ing Setelan bali menyang standar pabrik. Setelan sampeyan bakal padha karo nalika tuku iPad. Iki tegese sampeyan kudu ngreset wallpaper, ngetik maneh sandhi Wi-Fi, lan liya-liyane.

Kanggo Reset Kabeh Setelan ing iPad:

  1. Mbukak Setelan .
  2. Tutul umume .
  3. Tutul Reset .
  4. Tutul Reset Kabeh Setelan .
  5. Ketik sandhi iPad.
  6. Tutul Reset Kabeh Setelan maneh kanggo negesake keputusan sampeyan.

IPad sampeyan bakal dipateni, ngrampungake reset, lan urip maneh yen reset wis rampung.

Sijine iPad ing Mode DFU

DFU tegese Pembaruan Firmware Piranti . Saben baris kode ing iPad sampeyan wis erased lan dimuat maneh, mulihake iPad menyang standar pabrik. Iki minangka jinis pamulihan paling jero sing bisa ditindakake ing iPad, lan iki minangka langkah pungkasan sing bisa ditindakake kanggo ngilangi masalah piranti lunak.

DFU Mulihake iPad Kanthi Tombol Ngarep

  1. Sambungake iPad karo komputer nggunakake kabel sing diisi daya.
  2. Pencet terus tombol daya lan tombol Ngarep nganti layar dadi ireng.
  3. Sawise telung detik, lepas tombol daya nalika terus nahan tombol Ngarep.
  4. Terus terus tombol Ngarep nganti iPad katon ing komputer
  5. Klik Pulihake iPad ing layar komputer sampeyan.
  6. Klik Pulihake lan Nganyari .

Priksa tutorial video kita yen sampeyan butuh pitulung iPad ing mode DFU .

DFU Mulihake iPad Tanpa Tombol Ngarep

  1. Sambungake iPad karo komputer nggunakake kabel sing diisi daya.
  2. Pencet terus tombol Ndhuwur nganti telung detik.
  3. Nalika terus menet terus tombol daya, penet terus tombol volume mudhun.
  4. Tahan tombol loro-lorone nganti udakara sepuluh detik.
  5. Sawise sepuluh detik, lepas tombol Top, nanging terus tombol volume nganti iPad katon ing komputer.
  6. Klik Pulihake iPad .
  7. Klik Pulihake lan Nganyari .

Cathetan: Yen logo Apple ditampilake ing layar iPad sawise Langkah 4, sampeyan wis suwe nahan tombol banjur bakal diwiwiti maneh.

iPad Ora Bakal Urip: Telpon!

IPad sampeyan wis diuripake maneh! Kita ngerti manawa frustasi nalika iPad ora bakal diuripake, mula muga-muga sampeyan bakal nuduhake artikel iki ing media sosial karo kulawarga lan kanca-kanca yen uga ngalami masalah kasebut. Yen sampeyan duwe pitakon liyane, wenehi komentar ing ngisor iki.