SIM ora valid ing iPhone? Iki sebabe lan solusi utama!

Sim No V Lida En Iphone

Jendhela pop-up muncul ing iPhone sing nyebutake 'SIM Ora Sah' lan sampeyan ora yakin sebabe. Saiki sampeyan ora bisa nelpon, ngirim pesen teks, utawa nggunakake data seluler. Ing artikel iki, aku bakal nerangake karo sampeyan kenapa iPhone sampeyan ujar yen SIM sing ora valid lan aku bakal nuduhake sampeyan carane bisa ngatasi masalah kasebut .



Aktifake lan Pateni Mode Pesawat

Babagan sing kudu sampeyan coba nalika iPhone ujar yen SIM ora valid yaiku ngaktifake lan mateni Mode pesawat . Nalika Mode Pesawat urip, iPhone medhot saka jaringan seluler lan nirkabel.



Bukak Setelan banjur tunyuk tombol ing jejere mode Pesawat kanggo ngaktifake. Enteni sawetara detik banjur tutul saklar maneh kanggo mateni.

mode pesawat mati vs



Priksa Pembaruan Setelan Carriers

Banjur priksa manawa ana Pembaruan Setelan Operator kasedhiya ing iPhone. Apple lan panyedhiya layanan nirkabel bakal asring nganyari update setelan operator kanggo nambah kemampuan iPhone sampeyan nyambung menyang menara ponsel.

Kanggo mriksa nganyari setelan operator, bukak Setelan -> Umum -> Informasi . Ngenteni ing kene udakara 15 detik yen kasedhiya nganyari setelan operator, sampeyan bakal bisa ndeleng jendela pop-up ing layar iPhone. Yen sampeyan ndeleng jendhela sembul, tutul Kanggo nganyari .

iphone saya ora nyambung menyang wifi apa wae

Anyari setelan operator ing iPhone



Yen ora ana jendhela pop-up, nganyari kanggo setelan operator bisa uga ora kasedhiya.

Wiwiti maneh iPhone

Kadhangkala iPhone bakal ngucapake SIM sing ora valid amarga kesalahan piranti lunak cilik. Kanthi mateni lan mateni iPhone, sampeyan nggawe iPhone nutup kabeh program kanthi alami. Lan proses iPhone bakal diwiwiti maneh nalika urip maneh.

Kanggo mateni iPhone 8 utawa sing luwih anyar, penet terus tombol daya nganti katon geser kanggo mateni . Yen duwe iPhone X, penet terus tombol sisih lan tombol volume apa wae. Geser lambang daya abang saka kiwa menyang tengen kanggo mateni iPhone.

Ngenteni sawetara detik, banjur pencet terus tombol daya utawa tombol sisih kanggo nguripake iPhone maneh.

Nganyari iPhone sampeyan

IPhone sampeyan uga bisa ngucapake SIM sing ora valid amarga piranti lunak sampeyan wis ketinggalan jaman. Pangembang Apple asring nerbitake update iOS anyar kanggo ndandani bug perangkat lunak lan ngenalake fitur anyar.

fitbitku ora bakal nyelarasake karo iphone

Kanggo mriksa nganyari iOS, bukak Setelan -> Umum -> Nganyari piranti lunak . Yen nganyari kasedhiya, tutul Download lan instal .

Yen ditulis 'iPhone sampeyan paling anyar,' saiki ora kasedhiya nganyari iOS.

Ngeculake lan Pasang maneh kertu SIM sampeyan

Nganti saiki, kita wis ngatasi pirang-pirang langkah cara ngatasi masalah iPhone. Saiki, ayo ndeleng kertu SIM.

nganyari menara sel verizon iphone 6

Yen sampeyan bubar nyelehake iPhone, kertu SIM bisa uga ora ana ing panggonane. Coba uculake kertu SIM saka iPhone banjur lebokake maneh.

Ana ing endi kertu SIM?

Ing umume iPhone, tray kertu SIM ana ing pojok tengen iPhone. Ing iPhone pisanan (iPhone asli, 3G lan 3GS), tray kertu SIM ana ing sisih ndhuwur iPhone.

Kepiye cara ngetokake kertu SIM saka iPhone?

Gunakake alat nyopot kertu SIM utawa klip kertas banjur pencet mudhun bunder cilik ing tray kertu SIM. Sampeyan kudu ngetrapake tekanan supaya nampan nampan. Aja kaget nalika iPhone sampeyan ujar Ora SIM nalika mbukak tray kertu SIM.

Priksa manawa kertu SIM wis lenggah kanthi bener ing tray lan lebokake maneh. Yen iPhone isih ujar SIM sing ora valid, lanjutake menyang langkah pemecahan kertu SIM sabanjure.

Coba kertu SIM liyane

Langkah iki bakal mbantu kita nemtokake manawa ana masalah iPhone utawa kertu SIM. Nyilih kertu SIM kanca banjur lebokake menyang iPhone. Isih ngomong SIM ora valid?

Yen iPhone ujar yen SIM ora valid, sampeyan bakal nemoni masalah khusus karo iPhone. Yen masalah ilang sawise nyisipake kertu SIM sing beda, mula ana masalah karo kertu SIM, dudu iPhone.

Yen iPhone nyebabake masalah SIM sing ora valid, lanjutake menyang langkah sabanjure. Yen ana masalah ing kertu SIM, hubungi panyedhiya layanan nirkabel. Kita wis nyedhiyakake sawetara nomer telpon layanan pelanggan ing ngisor iki ing langkah 'Hubungi Operator'.

kenapa hpku cepet-cepet mati

Reset Setelan Jaringan

Setelan Jaringan iPhone kalebu kabeh setelan Data Seluler, Wi-Fi, Bluetooth, lan VPN. IPhone sampeyan bisa uga nyebutake SIM sing ora valid yen ana kesalahan piranti lunak ing Setelan Jaringan. Sayange, masalah kasebut bisa angel ditrapake, mula kita kudu ngreset maneh kabeh wong Setelan Jaringan iPhone sampeyan.

Tip Pro: Priksa manawa ngetik kabeh sandhi Wi-Fi sadurunge ngreset setelan jaringan. Sampeyan kudu ngetik maneh sawise miwiti maneh iPhone.

Kanggo ngreset setelan jaringan iPhone, bukak Setelan -> Umum -> Reset -> Reset Setelan Jaringan . Sampeyan kudu ngetik sandhi iPhone banjur konfirmasi reset.

Cara ngreset setelan jaringan ing iPhone

Hubungi panyedhiya layanan nirkabel utawa Apple

Yen iPhone isih ujar SIM sing ora valid sawise ngreset setelan jaringan, wayahe kontak karo panyedhiya layanan nirkabel utawa bukak Apple Store lokal .

Yen sampeyan duwe masalah karo kertu SIM, disaranake sampeyan mriksa dhisik karo panyedhiya layanan nirkabel. Dheweke luwih bisa mbantu ngatasi masalah SIM sing ora valid. Sampeyan bisa uga mung mbutuhake kertu SIM anyar!

Kunjungi toko ritel operator nirkabel utawa nelpon nomer telpon ing ngisor iki kanggo ngubungi wakil layanan pelanggan:

  1. Verizon : 1- (800) -922-0204
  2. Sprint : 1- (888) -211-4727
  3. AT&T : 1- (800) -331-0500
  4. T-Mobile : 1- (877) -746-0909

Ganti Operator / Panyedhiya Wireless

Yen sampeyan bosen nduwe masalah kertu SIM utawa layanan nirkabel ing iPhone, sampeyan luwih becik pindhah menyang panyedhiya layanan nirkabel anyar. Sampeyan bisa uga bandhingake kabeh rencana saka kabeh panyedhiya layanan nirkabel ngunjungi UpPhone. Kadhangkala sampeyan bakal ngirit akeh dhuwit nalika ngganti operator!

Ayo kula Validasi Kertu SIM Sampeyan

Kertu SIM iPhone sampeyan wis valid lan sampeyan bisa terus nelpon lan nggunakake data seluler. Mbesuk yen iPhone sampeyan nyebutake SIM sing ora valid, sampeyan bakal ngerti cara ngatasi masalah kasebut. Yen sampeyan duwe pitakon liyane babagan iPhone utawa kertu SIM sampeyan, wenehi komentar ing ngisor iki!

Matur nuwun
David L.