IPhone ora digawe serep karo iCloud! Iki solusi utama.

Mi Iphone No Se Respalda En Icloud

Saben esuk, sampeyan tangi turu ngerti yen iPhone wis pirang-pirang dina utawa pirang-pirang minggu ora didhukung karo iCloud, lan sampeyan ora ngerti apa sing kudu ditindakake. Utawa, apa sampeyan nyoba nggawe serep iPhone kanthi manual, nanging sampeyan tetep entuk pesen kesalahan. Sadurunge bengok-bengok, 'iPhone ora bakal digawe serep karo iCloud!' kanggo kucing sampeyan, sampeyan kudu ngerti yen iki masalah umum ing iPhone lan solusine gampang. Ing artikel iki, aku bakal nuduhake sampeyan carane ngatasi masalah nalika iPhone ora nggawe serep menyang iCloud .



Napa iPhone ora bakal digawe serep karo iCloud?

Ana sawetara alasan kenapa iPhone sampeyan ora bisa nggawe cadangan iCloud. Untunge, umume gampang diatasi. Supaya cadangan iCloud bisa digunakake, iPhone sampeyan kudu disambungake menyang Wi-Fi lan kudu ana cukup ruang panyimpenan ing iCloud kanggo nyimpen serep, mula bakal diwiwiti. Aku bakal nuduhake sampeyan carane ngatasi rong masalah sing paling umum sing ngganggu serep iCloud: ora ana sambungan Wi-Fi lan ora cukup ruang panyimpenan iCloud.



Cathetan: Supaya serep iCloud bisa digunakake sewengi , 4 prekara kudu kedadeyan: iPhone sampeyan kudu disambungake menyang Wi-Fi, kudu ana papan panyimpenan iCloud sing cukup, iPhone kudu dipasang, lan layar kudu dipateni (tegese iPhone sampeyan wis turu).

1. priksa manawa iPhone wis nyambung menyang Wi-Fi

Serep ICloud mung bisa digunakake liwat sambungan Wi-Fi amarga akeh data sing bisa digawe serep ing siji serep. Yen iPhone ora nyambung menyang Wi-Fi, sampeyan bisa nggunakake kabeh rencana data nirkabel sajrone wengi. Sanajan sampeyan duwe data tanpa wates, umume luwih alon tinimbang Wi-Fi lan cadangan bisa nganti sawetara dina rampung. Mangkene carane priksa manawa iPhone wis nyambung menyang Wi-Fi:



  1. Mbukak Setelan ing iPhone sampeyan.
  2. Pencet Wi-Fi ing sisih ndhuwur layar.
  3. Tutul jaringan Wi-Fi sing pengin disambungake.
  4. Ketik sandhi jaringan yen dijaluk banjur penet tombol Gabung ing pojok tengen ndhuwur layar.

kenapa iphone 5ku tetep urip maneh

Saiki sampeyan wis nyambung menyang jaringan Wi-Fi, coba gawe serep iCloud kanthi nindakake perkara ing ngisor iki:

  1. Kanggo mbukak Setelan .
  2. Pencet jeneng sampeyan ing sisih ndhuwur layar.
  3. Pencet iCloud .
  4. Pencet Salin ICloud . Priksa manawa ngalih ing jejere Gawe Serep iCloud aktif.
  5. Pencet Gawe serep saiki .



2. priksa manawa sampeyan duwe cukup panyimpenan iCloud

Alesan liya kenapa serep iCloud sampeyan bisa gagal amarga kurang saka papan iCloud sing kasedhiya. Kanggo mriksa panyimpenan iCloud sing kasedhiya, tindakake ing ngisor iki:

kenapa simbol batere iphone kuning
  1. Mbukak Setelan ing iPhone sampeyan.
  2. Pencet jeneng sampeyan ing sisih ndhuwur layar.
  3. Pencet iCloud .

Ing sisih ndhuwur menu iki, sampeyan bakal bisa ndeleng status panyimpenan iCloud. Kaya sing sampeyan ngerteni, panyimpenan iCloud saya kebak!

Kanggo ngatur panyimpenan iCloud, tutul Ngatur panyimpenan . Sampeyan bisa nutul app ing ngisor iki kanggo ngatur panyimpenan iCloud, utawa sampeyan bisa tuku luwih akeh ruang panyimpenan iCloud kanthi nutul Ganti rencana .

Sawise sampeyan wis yakin yen duwe cukup panyimpenan iCloud, coba gawe serep iPhone maneh kanthi tindakake langkah-langkah ing ndhuwur.

nggoleki iPhone ora ndandani layanan

Mlebu lan ngakses maneh akun iCloud sampeyan

Solusi liyane sing bisa ditindakake nalika iPhone ora nggawe serep karo iCloud yaiku metu saka akun iCloud lan mlebu maneh. Iki bisa ngatasi masalah verifikasi sing bisa nyegah cadangan iCloud supaya ora bisa digunakake.

  1. Mbukak Setelan .
  2. Gulung mudhun banjur pencet Sandhi lan akun .
  3. Gulung menyang sisih ngisor layar banjur penet Mlebu
  4. Konfirmasi manawa sampeyan pengin mbusak kabeh setelan lan sampeyan bakal log metu, mula bakal dialihake menyang kaca mlebu iCloud.
  5. Ketik jeneng pangguna lan sandhi iCloud banjur tindakake pandhuan ing layar. Sawise sampeyan mlebu maneh, coba gawe serep iPhone maneh.

Apa metu saka iCloud permanen mbusak file saka iPhone?

Sawetara pamaca wis takon babagan pop-up sing ditampilake ing iPhone nalika metu saka iCloud. Pesen kasebut ujar yen bakal mbusak (utawa mbusak) data saka iPhone. Aku ngerti tenan genggeman sing dirasakake akeh wong nalika ndeleng, nanging ora ana sing kudu kuwatir.

Pikirake iCloud minangka bangunan rekaman sing nyimpen salinan kabeh file ing iPhone. Sanajan sampeyan mbusak saka iPhone, kabeh file disimpen ing iCloud Drive kanggo nyimpen. Yen sampeyan mlebu maneh karo iPhone, kabeh data bakal diunduh kanthi otomatis menyang iPhone. Sampeyan ora bakal kelangan apa-apa ing proses kasebut.

4. Reset kabeh setelan

Yen sampeyan isih nemoni masalah nggawe serep iPhone menyang iCloud, saiki wayahe ngreset setelan iPhone. Proses iki ora bakal mbusak konten ing telpon, mung setelan sistem kayata sandhi jaringan Wi-Fi, setelan aksesibilitas, lsp. Sabanjure, reset iki bisa mbusak setelan sing ngganggu gawe serep iCloud sampeyan.

  1. Mbukak Setelan ing iPhone sampeyan.
  2. Pencet umume .
  3. Gulung menyang sisih ngisor menu banjur tunyuk Mulihake .
  4. Pilih Hola lan konfirmasi manawa sampeyan pengin terus. Sawise iPhone diwiwiti maneh, coba coba njupuk serep iCloud liyane. Yen sampeyan ora nggawe serep, terus maca.

5. Gawe serep iPhone ing iTunes utawa Finder

Yen pandhuan ing ndhuwur ora bisa digunakake, sampeyan bisa uga kudu mulihake piranti. Nanging, sadurunge nindakake iki, sambungake iPhone menyang komputer lan gawe serep nggunakake iTunes utawa Finder (ing Mac nganggo macOS Catalina 10.15 utawa luwih anyar). Kanggo nggawe serep iTunes, tututi langkah-langkah iki:

cara ndandani layar ireng iphone 6

  1. Sambungake iPhone menyang komputer nggunakake kabel USB sing kasedhiya banjur bukak iTunes.
  2. Klik tombol iPhone ing sisih ndhuwur jendela iTunes.
  3. Deleng menyang tengah layar ing ngisor header (header). Klik tombol sing diwenehi label Wetan
    tim
    ing judhul Serep Otomatis. Banjur klik tombol Gawe serep saiki ing sisih tengen layar kanggo nggawe serep iPhone menyang iTunes.

Kanggo nggawe serep iPhone nggunakake Finder, sambungake menyang kabel Lightning. Banjur, klik ing iPhone sampeyan Lokasi .

cara nyelehake iphone 8 ing mode dfu

Ing bagean kasebut Gawe serep , klik bunder ing jejere Gawe serep kabeh data iPhone menyang Mac iki . Pungkasan, klik ing Gawe serep saiki .

6. DFU mulihake iPhone

Sawise backup wis rampung, tututi tutorial babagan carane nggawe mulihake DFU menyang iPhone . Mulihake DFU beda karo pamulihan iPhone tradisional amarga mbusak piranti lunak lan setelan perangkat keras iPhone, ngilangi masalah lan kesalahan potensial saka iPhone. Jinis restorasi iki asring dianggep minangka solusi utama kacilakan piranti lunak iOS.

Gawe serep iPhone menyang iCloud maneh

Lan sampeyan duwe: data sampeyan aman amarga iPhone sampeyan serep maneh karo iCloud. Priksa manawa nuduhake artikel iki ing media sosial kanggo mulang kanca lan kulawarga apa sing kudu ditindakake nalika iPhone ora digawe serep karo iCloud. Yen sampeyan duwe masalah liyane karo iCloud, wenehana ngerti babagan bagean komentar ing ngisor iki.