Headset VR Paling Apik Kanggo iPhone Ing taun 2020

Best Vr Headsets Iphone 2020

Sampeyan wis krungu akeh babagan kasunyatan virtual (VR), nanging sampeyan ora yakin apa sejatine. IPhone Anyar ndhukung VR, supaya sampeyan bisa nyedhot lingkungan virtual sing luar biasa. Ing artikel iki, aku bakal nerangake apa kasunyatan virtual lan critakake babagan headset VR paling apik kanggo iPhone ing taun 2020 !



Apa Kasunyatan Virtual?

Kasunyatan virtual minangka sistem pencitraan sing nggawe wong dadi lingkungan telung dimensi sing bisa sesambungan kaya kasunyatane. VR nyampur piranti lunak lan perangkat keras kanggo nggawe lingkungan simulasi kasebut.



Salah sawijining pangembangan VR sing paling anyar yaiku headset. Ana telung kategori headset utama adhedhasar sing dirancang kanggo nggawe:

  1. Headset paling dhuwur, sing bisa digunakake karo PC sing bisa ndhukung VR.
  2. Headset sing tegese kompatibel karo konsol game, kayata PlayStation lan XBOX.
  3. Headset mandiri, sing dadi saya populer. Headset iki dilengkapi piranti keras sing dibutuhake kanggo ndhukung kasunyatan virtual.

Akeh headset sing murah regane cocog kanggo panggunaan smartphone. Dheweke dirancang kanthi slot ing headset kanggo nyetel layar smartphone kanthi jarak sing adoh saka mripat sampeyan. Headset iki cocog karo aplikasi anyar kanggo iPhone lan Android sing nawakake pengalaman kasunyatan virtual sing luwih gampang.



Kepiye Cara VR Bisa Digunakake ing iPhone?

Yen sampeyan pangguna iPhone sing pengin nyoba kasunyatan virtual, sampeyan kudu loro prekara:

  1. Piranti ndeleng, biasane headset, sing nyedhiyakake lingkungan immersive sing dibutuhake kanggo VR.
  2. Aplikasi sing ngirim konten lan pengalaman VR. Ana atusan aplikasi VR sing kasedhiya ing App Store.

Yen sampeyan duwe kalorone, turahane bakal ngurus awake dhewe. Bukak app VR, lebokake iPhone ing slot panampil, banjur pasang headset.

Sawetara aplikasi kasunyatan virtual luwih pasif, kayata nonton televisi. Liyane nawakake pengalaman sing luwih aktif, padha karo main game video console.



kenapa volume volume bisa digunakake ing iphone

Sampeyan uga kudu eling yen kasunyatan virtual iPhone durung kuat kaya sistem VR sing luwih maju saiki -. Yen sampeyan lagi golek pengalaman kasunyatan virtual sing luwih jero, disaranake banget Oculus Rift S . Kita bakal nuduhake sampeyan carane nyiyapake uga!

Headset iPhone VR paling apik

Kita wis milih sawetara headset VR favorit kanggo iPhone. Saben headset kasebut bisa dituku ing Amazon kanthi rega sing terjangkau!

Headset BNXT VR

Ing Headset BNXT VR minangka pilihan sing terjangkau kanggo wong sing pengin nyelehake driji sikil menyang jagad kasunyatan virtual. Headset iki kompatibel karo iPhone lan Android paling anyar, yen ukurane kurang saka 6,3 inci. Iki nawakake pengalaman visual 360 derajat sing nyenyet.

Headset iki uga nyedhiyakake lapangan tampilan sing ditambahi. Kasedhiya tali sirah sing luwes lan irung sing nyuda tekanan sing alus. Ana akeh game lan aplikasi sing kompatibel karo headset iPhone VR iki!

Gabung Headset Reality Augmented lan Virtual

Dirating dening CNN minangka headset VR paling apik kanggo bocah cilik lan tweens, kulawarga sing ramah kulawarga Gabungake headset kompatibel karo iPhone lan Android kanthi tampilan 4,8-6.2 inci.

Headset iki paling misuwur amarga dolanan STEM sing menang lan kalebu lensa sing bisa disetel. Kanthi tuku, sampeyan entuk kacamata AR / VR, pandhuan pangguna dhasar, lan garansi winates setaun, antara liya.

VR Wear

Iki Headset VR Wear kompatibel karo smartphone kanthi tampilan 4,5-6.5 inci, tegese iku salah siji saka sawetara headset sing bakal bisa digunakake karo iPhone XS Max lan iPhone 11 Pro Max.

Siji perkara sing mbedakake headset VR Wear iki yaiku desain lensa. Lensa bisa diatur dadi patang arah sing beda lan ngidini lapangan 105 derajat kanggo ndeleng, ngatasi rasa pusing sing bisa nyebabake panggunaan VR sing gedhe banget. Headset duwe bolongan cilik ing sisih kasebut sing bisa dipasang karo kabel pengisian daya utawa sepasang headphone kabel.

Ora kaya headset liyane, sing nganggo stiker rong bungkus, ngidini sampeyan ngatur headset kanthi sithik.

Atlasonix

Ing Altasonix headset duwe rating bintang 4,6 ing Amazon lan ndhukung iPhone kanthi tampilan 4-6.2 inci. Tuku headset iki uga kalebu kontrol nirkabel, headstrap sing luwes, lan sistem proteksi penglihatan.

Salah siji bagean paling apik ing headset iki yaiku ndhukung resolusi tampilan 4K, kualitas paling dhuwur sing bakal ditemokake ing smartphone.

iPhone kanthi tampilan luwih gedhe saka 6,3 inci - iPhone XS Max lan 11 Pro Max - ora bakal cocog karo headset iki.

Optoslon

Headset kasunyatan virtual iki diproduksi dening Optoslon nduweni rating 4.3 Amazon sing nyengsemake adhedhasar meh 500 review. Kompatibel karo smartphone kanthi layar 4,7-6.2 inci, dadi sampeyan ora bisa nggunakake iPhone XS Max utawa iPhone 11 Pro Max kanthi headset iki.

Headset VR Optoslon dilengkapi headstrap sing luwes lan slot telpon nganggo cangkir sedhot supaya iPhone tetep stabil nalika main game utawa nonton video.

Cepet Bali menyang Kasunyatan

Muga-muga artikel iki mbantu sampeyan ngerti babagan kasunyatan virtual sing luwih apik lan kepiye carane bisa ngowahi jagad saubengé. Priksa manawa nuduhake artikel iki ing media sosial kanggo mulang kanca, kulawarga, lan pandherekipun babagan headset VR paling apik kanggo iPhone ing taun 2020. Ninggalake komentar ing ngisor iki yen sampeyan duwe pitakon liyane babagan kasunyatan virtual!