Cara Pesen iPhone 11 [Verizon, AT&T, Sprint, T-Mobile]

How Order Iphone 11 Verizon

Apple bakal ngeculake iPhone 11 tanggal 10 September 2019. Telpon iki diarepake dadi iPhone paling maju kanthi teknologi Apple saiki, lan kita ngerti yen sampeyan pengin nggawe tangan supaya bisa cepet.



Ing artikel iki, aku bakal nerangake carane pesen iPhone 11, iPhone 11 Pro, lan iPhone 11 Pro Max ing Verizon, AT&T, Sprint, lan T-Mobile . Aku uga bakal ngomong babagan sawetara fitur iPhone anyar iki supaya sampeyan ngerti persis apa sing sampeyan lakoni!



Daftar Isi

      1. Verizon
      2. AT&T
      3. Sprint
      4. T-Mobile
      5. Program Nganyarke
      6. Bocor & Gosip iPhone 11
      7. Nggawe iPhone Anyar Sampeyan
      8. Apa sing Bakal Dilakukan Kanthi iPhone Kuno

Apa Sampeyan Layak Kanggo Upgrade?

Yen sampeyan dadi pelanggan Program Upgrade iPhone Apple, sampeyan bisa entuk iPhone 11, 11 Pro, utawa 11 Pro Max yen sampeyan wis mbayar saldo pinunjul ing iPhone XS, iPhone XS Max, utawa iPhone XR saiki.

Dolan maring Situs web Apple banjur klik Priksa Kelayakan Upgrade kanggo ndeleng apa sampeyan bisa nganyarke menyang iPhone paling anyar.

Kajaba iku, akeh operator nirkabel sing duwe program upgrade iPhone. Priksa artikel kanggo ndeleng manawa sampeyan duwe upgrade iPhone!

Fitur lan Bocor iPhone 11

Apa sampeyan ora kejawab Acara Apple? Priksa rekor limang menit babagan kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan iPhone 11, iPhone 11 Pro, lan iPhone 11 Pro Max!

Apa iPhone 11 Bakal Nduwe Port USB-C?

Ora, iPhone 11, 11 Pro, lan 11 Pro Max ora bakal duwe port USB-C. Apple tetep nganggo port Kilat - saiki.

Apa iPhone 11 Nduweni 5G?

Ora, ora bakal ana iPhone anyar sing kompatibilitas 5G. Lan ora apa-apa! 5G isih cilik lan ora kasedhiya meh ing endi wae. 5G iPhone 11 ora regane larang regane.

Apa iPhone 11 Bakal Nduwe Kedudukan?

Ya, iPhone 11, 11 Pro, lan 11 Pro Max masing-masing duwe kedudukan. Kedudukan iki ngemot kamera ngarep uga sensor sing dibutuhake supaya ID Wajah bisa digunakake. Priksa artikel liyane kanggo sinau luwih lengkap babagan kedudukan iPhone !

Bakal iPhone 11 Nduwe Touch ID?

Ora, iPhone 11, 11 Pro, lan 11 Pro Max ora duwe Touch ID. Telpon kasebut isih bakal duwe Face ID.

Apa iPhone 11 Bakal Nggawe AirPods?

Ora, iPhone 11, 11 Pro, lan 11 Pro Max ora kasedhiya nganggo AirPods, headphone Bluetooth Apple sing paling populer. Sampeyan bisa entuk sepasang AirPods ing Amazon kanggo $ 149,99.

Bakal iPhone 11 Nduwe Tombol Ngarep?

Ora, iPhone anyar ora duwe tombol ngarep.

Informasi Migrasi menyang iPhone Anyar Sampeyan

Ana telung macem-macem cara kanggo mindhah data saka iPhone lawas menyang sing anyar: Start Start, iCloud, lan iTunes. Sadurunge migrasi, ana sawetara perkara sing kudu ditindakake dhisik.

Copot Apple Watch Saka iPhone Kuno

Kanthi mbatalake Apple Watch saka iPhone lawas, sampeyan bakal bebas masangake Apple Watch karo iPhone anyar nalika teka.

Bukak app Watch banjur tutul Apple Watch ing sisih ndhuwur layar. Tutul tombol Informasi ing jejere jam tangan, banjur tutul Copot Apple Watch .

Simpen Serep Saka iPhone Kuno

Disaranake nyimpen serep informasi ing iPhone lawas yen ana kesalahan nalika proses migrasi menyang sing anyar. Priksa artikel liyane kanggo sinau babagan serep iPhone menyang iTunes utawa iCloud .

Pindhah Kertu SIM Sampeyan Kanggo iPhone Anyar Sampeyan

Yen sampeyan bakal nyimpen kertu SIM, saiki wayahe ngirimake telpon menyang telpon anyar. Yen sampeyan nggunakake operator nirkabel, utawa yen operator nirkabel ngirim sing anyar, sampeyan bisa ngliwati langkah iki.

Kaping pisanan, gunakake alat ejector kertu SIM utawa paperclip sing diluruskan. Pencet menyang bolongan ing tray kertu SIM kanggo mbukak baki. Copot kertu SIM saka tray, banjur push tray kosong menyang iPhone sampeyan.

Bukak tray SIM ing iPhone anyar banjur lebokake kertu SIM ing njero. Saiki sampeyan wis siyap lan siyap kanggo lunga!

Setel iPhone Anyar Sampeyan Kanthi Wiwitan Cepet

Mulai Cepet minangka cara paling gampang kanggo nyiyapake iPhone anyar. Uripake iPhone anyar banjur tahan cedhak karo iPhone lawas. Ngenteni Setel iPhone Anyar pituduh supaya katon ing iPhone.

Animasi bakal katon ing iPhone anyar sing katon kaya lingkaran biru. Tahan iPhone lawas liwat iPhone anyar nganti Rampung Ing iPhone Anyar pituduh katon. Sampeyan bisa uga kudu ngetik sandhi iPhone lawas uga.

Saka kene, sampeyan bakal mbukak proses panyiapan standar nganggo iPhone anyar. Iki kalebu nyiyapake ID Wajah utawa ID Tutul, mlebu menyang ID Apple, lan liya-liyane.

iphone 6s dipateni nganggo batere kiwa

Setel iPhone Anyar Sampeyan Kanthi iCloud

Kanggo nyiyapake iPhone anyar saka serep iCloud, tutul Pulihake Saka Serep iCloud ing menu Aplikasi & Data sajrone proses persiyapan.

Sabanjure, sampeyan bakal dijaluk mlebu iCloud nggunakake ID Apple. Pilih serep iCloud sing pengin dipulihake - bisa dadi cadangan paling anyar sing digawe!

Setel iPhone Anyar Sampeyan Kanthi iTunes

Kanggo nyiyapake iPhone anyar saka serep iTunes, tutul Pulihake Saka iTunes Serep ing menu Aplikasi & Data sajrone proses persiyapan.

Sambungake iPhone anyar menyang komputer sing mbukak iTunes nggunakake kabel Lightning. Klik ing lambang iPhone cedhak pojok kiwa ndhuwur layar.

Klik Pulihake Gawe Serep banjur pilih serep iTunes sing pengin dipulihake iPhone anyar. Terusake iPhone dipasang ing komputer amarga serep dipulihake ing iPhone anyar.

Apa sing kudu ditindakake Sawise Nampa iPhone Anyar Sampeyan

Pateni ID Apple Ing iPhone Lawas

Sampeyan pengin mateni ID Apple ing iPhone lawas yen sampeyan arep adol utawa bali minangka bagean saka program upgrade. Yen sampeyan ora mateni, ana kemungkinan wong sabanjure supaya iPhone bisa ngakses kabeh informasi sing ana gandhengane karo ID Apple.

Bukak Setelan banjur tutul Jeneng Sampeyan ing sisih ndhuwur layar. Gulung mudhun banjur tunyuk Metu. Pungkasan, ketik sandhi ID Apple, banjur tutul Pateni.

Mbusak Kabeh Konten lan Setelan ing iPhone lawas

Mbusak konten lan setelan ing iPhone ngalangi wong liya sing duwe iPhone supaya ora maca teks, ndeleng potret, lan liya-liyane.

Kanggo mbusak kabeh konten lan setelan ing iPhone, bukak Setelan banjur tutul Umum -> Reset -> Mbusak Kabeh Konten lan Setelan .

Apa Aku Bisa Nggawe Pesenan Sampeyan?

Sampeyan saiki ngerti cara pesen iPhone 11 ing Verizon, AT&T, Sprint, lan T-Mobile! Apa ana pitakon babagan iPhone 11? Ninggalake komentar ing ngisor iki!