Cara Zoom Ing iPhone: Tutorial Cepet!

How Zoom Iphone

Sampeyan ana ing iPhone lan sampeyan kangelan maca sawetara ing layar. Kadhangkala angel banget kanggo ndeleng sesuatu ing iPhone amarga tampilane luwih cilik tinimbang komputer. Ing artikel iki, aku bakal nuduhake sampeyan cara nggedhekake iPhone nggunakake setelan Aksesibilitas lan gerakan driji loro !



Cara Nguripake Zoom Ing Aplikasi Setelan

Salah siji cara paling gampang kanggo nggedhekake iPhone yaiku nggunakake setelan Aksesibilitas Zoom. Kanggo ngaktifake iki, bukak app Setelan banjur tutul Aksesibilitas -> Zoom . Tutul tombol ing jejere Zoom ing sisih ndhuwur layar kanggo nguripake Zoom.



Kanggo nggunakake Zoom kanggo ndeleng luwih cepet ing layar, tutul kaping pindho layar nggunakake telung driji . Sampeyan uga bisa nyeret nganggo telung driji kanggo nggedhekake bagean liyane ing layar. Sawise rampung nggedhekake, tutul kaping pindho ing layar nganggo telung driji maneh.



Isyarat Zoom iPhone

Yen sampeyan ora pengin nggunakake alat Aksesibilitas Zoom, ana cara sing luwih gampang kanggo nggedhekake layar - sampeyan bisa nggedhekake iPhone nggunakake gerakan driji sing sederhana!

Kanggo nggedhekake kaca web utawa gambar, pasang loro driji ing layar cedhak lan nyebarake. Yen sampeyan nyebarake driji, luwih cedhak sampeyan bakal nggedhekake.



kenapa hpku diisi alon-alon lan cepet mati

Kanggo nggedhekake, tindakake tumindak sing ngelawan - pura-pura sampeyan mencubit layar. Sawise 'mencubit' layar, kaca web utawa gambar bakal ukuran asline.

Yen ana masalah sing salah, priksa artikel kasebut yen sampeyan iPhone nggedhekake lan ora bakal nggedhekake . Prilaku kasebut bisa mbutuhake wektu suwe kanggo nguwasani, dadi tetep lan aja nganti pundung!

Gerakan Zoom Ora Bisa digunakake! Mangkene Napa.

Ana sawetara aplikasi sing ora bisa nggunakake gerakan zoom. Contone, sampeyan ora bakal bisa nggunakake gerakan zoom ing aplikasi Setelan utawa Pesen. Prilaku kasebut apik kanggo gambar utawa kaca web, nanging yen sampeyan pengin nggedhekake aplikasi Setelan, Pesen, utawa Cathetan, sampeyan kudu nggunakake alat Aksesibilitas zoom.

Zoom Zoom!

Sampeyan saiki ngerti cara nggedhekake iPhone supaya bisa mriksa kaca web utawa gambar. Aku ngajak sampeyan nuduhake artikel iki ing media sosial kanggo mulang kanca lan kulawarga babagan trik sing migunani iki! Yen sampeyan duwe pitakon liyane, wenehi komentar ing ngisor iki.