Napa iPhone Kula Langsung Nuju Pesen Swara Pesen? Mangkene Fix!

Why Does My Iphone Go Straight Voicemail

Kanca sampeyan nyoba nelpon sampeyan, nanging ora bisa ngatasi. IPhone padha muni nalika sampeyan nelpon dheweke , dadi apa ora sampeyan? Ing artikel iki, aku bakal nerangake kenapa iPhone langsung dikirim menyang voicemail nalika ana sing nelpon lan carane ngatasi masalah kanggo kabecikan.



Napa iPhone Kula Langsung Liwat Surat swara Nalika Ana Wong Nelpon?

IPhone langsung dikirim menyang voicemail amarga iPhone ora duwe layanan, Aja Ganggu wis diaktifake, utawa nganyari Setelan Carriers kasedhiya. Kita bakal mbantu sampeyan ngenali lan ngatasi masalah nyata ing ngisor iki.



7 Alasan Napa iPhone Langsung Nuju Pesen Swara Swara

Ana telung sebab utama kenapa iPhone langsung dikirim menyang voicemail, lan meh kabeh wong wis ngerti sing pertama. Aku gelem yakin yen telpon bakal langsung voicemail amarga ana sebab # 2 utawa # 3.

apa sing kedadeyan nalika iphone dadi ireng

Ora Ana Mode Layanan / Pesawat

Nalika iPhone sampeyan adoh banget kanggo nyambung menyang menara sel, utawa yen ora ana ing jagad njaba nganggo Mode Pesawat, kabeh telpon langsung dikirim menyang voicemail amarga iPhone sampeyan ora nyambung karo jaringan seluler.



Aja Ganggu

Nalika iPhone dikunci (layar mati), Aja Ganggu nggawe bisu kabeh telpon mlebu, kabar pesen teks, lan tandha ing iPhone. Beda karo mode bisu, Aja Ganggu ngirim telpon mlebu langsung menyang voicemail.



Kepiye Aku Ngerti Yen Ora Ngganggu Wis Diuripake?

Deleng ing pojok sisih tengen ndhuwur iPhone, ing sisih kiwa lambang batere. Yen sampeyan ndeleng bulan sabit, Aja Ganggu diuripake.

Kepiye Cara Mateni Aja Ganggu?

Cara paling cepet kanggo mateni Aja Ganggu ditemokake ing Pusat Kontrol. Kanggo mbukak Pusat Kontrol, gunakake driji kanggo gesek munggah saka sisih ngisor tampilan iPhone. Goleki lambang bulan sabit, banjur tutul nganggo driji kanggo mateni Aja Ganggu.

Sampeyan uga bisa mateni Aja Ganggu ing app Setelan kanthi mbukak Setelan -> Aja Ganggu . Tutul tombol ing sisih tengen Aja Ganggu kanggo mateni Aja Ganggu.

Kepiye Ora Ngganggu Dhisike?

Bukak ing Setelan app banjur tutul Aja Ganggu . Yaiku Dijadwalake diuripake? Yen mangkono, iPhone bakal kanthi otomatis ngaktifake lan mateni Aja Ganggu nalika turu.

Aja Ganggu Nalika nyopir

Fitur anyar sing diluncurake karo iOS 11 sing diarani Aja Ganggu Nalika Nyopir bisa diuripake kanthi otomatis nalika iPhone ndeteksi nalika sampeyan lagi nunggang mobil.

Kanggo mateni Aja Ganggu Nalika nyopir, dhisik kudu nambah Aja Ganggu Nalika nyopir menyang Pusat Kontrol kanthi mbukak Setelan -> Pusat Kontrol -> Ngatur Kontrol banjur tutul tandha plus ijo ing sisih kiwa Aja Ganggu Nalika nyopir.

Sabanjure, geser munggah saka sisih ngisor layar kanggo mbukak Pusat Kontrol banjur tutul Aja Ganggu Nalika nyopir lambang

kenapa iphone ku ora telpon

Wara-wara Telpon

Sawetara pamaca wis nglaporake solusi anyar sing muncul ing versi iOS paling anyar: Ganti Announcement Calls dadi Tansah. Menyang Setelan -> Telpon -> Wara-wara Telpon , tutul Tansah , lan coba wae.

Priksa Pembaruan Setelan Pengangkut

Yen telpon langsung menyang voicemail, sampeyan bisa uga kudu nganyari setelan operator ing iPhone. Setelan operator minangka iPhone sing bisa nyambung menyang jaringan nirkabel operator.

Yen setelan operator iPhone sampeyan wis ketinggalan jaman, bisa uga duwe masalah nalika nyambung menyang jaringan operator, sing bisa nyebabake telpon mlebu mlebu langsung menyang voicemail.

Kanggo mriksa a Nganyari Setelan Carriers , bukak ing Setelan app banjur tutul Umum -> Babagan . Yen nganyari setelan operator kasedhiya, tandha bakal katon ing layar iPhone sing ujar ' Nganyari Setelan Carriers “. Yen tandha iki ditampilake ing iPhone, tutul Nganyari .

Pateni Meneng Telpon Ora dingerteni

Menengake wong sing ora dingerteni bakal ngirim telpon saka nomer sing ora dingerteni langsung menyang voicemail. Telpon bakal ditampilake ing Anyar tab ing telpon sanajan langsung menyang voicemail.

Bukak Setelan banjur tunyuk Telpon . Pateni tombol ing jejere Meneng Ora dingerteni Panelpon kanggo mateni setelan iki.

Hubungi operator sampeyan

Ana kasempatan yen sampeyan kudu ngubungi operator sel babagan masalah karo layanan kanggo telpon sing ora kejawab utawa ilang. Yen kedadeyan biasa sing ora ditemtokake dening langkah-langkah pemecahan masalah ing artikel iki, sampeyan bisa uga ngubungi panyedhiya kanggo ndeleng apa ana masalah sing dingerteni utawa apa ana nganyari menara sing kudu ditindakake pungkasan

Nomer Hubungi Dhukungan Carriers Wireless

  • Verizon: 1-800-922-0204
  • Sprint: 1-888-211-4727
  • AT&T: 1-800-331-0500
  • T-Mobile: 1-877-746-0909

Apa Wayahe Ngganti Operator Nirkabel?

Yen sampeyan wis bosen karo masalah terus karo operator nirkabel, sampeyan bisa uga pengin ngoper. Sampeyan bakal asring ngirit akeh dhuwit yen wis nemen! Priksa alat UpPhone kanggo mbandhingake rencana ponsel saka saben operator nirkabel ing Amerika Serikat.

iphone saya ora nyambung karo iTunes

Sampeyan Bali Ing Kothak

IPhone sampeyan lagi dering maneh lan telpon ora langsung dikirim menyang voicemail. Aja Ganggu fitur sing migunani nalika turu, nanging bisa uga ngelu yen sampeyan ora ngerti cara nggunakake. Simpen kanca lan kulawarga ngelu kaya ngono kanthi nuduhake artikel iki ing media sosial supaya dheweke uga bisa ngerti sebabe iPhone langsung dikirim menyang voicemail!

Matur nuwun kanggo maca, lan elinga kanggo mbayar,
David P.