Kepiye Cara Mbusak Memoji ing iPhone? Mangkene Fix!

How Do I Delete Memoji My Iphone

Sampeyan mung nganyari iOS 12 lan sampeyan lan kanca seneng nggawe Memoji. Untunge, gampang banget mbusak Memojis yen wis akeh banget. Ing artikel iki, aku bakal nuduhake sampeyan cara mbusak Memoji ing iPhone !



mikropon ing telpon ora bisa digunakake

Cara Mbusak Memoji Ing iPhone

Kanggo mbusak Memoji ing iPhone, bukak Pesen banjur tutul salah sawijining obrolan. Banjur, tutul tombol Animoji ing sisih ngisor layar. Yen wis rampung, Memoji bakal katon. Temokake Memoji sing pengin mbusak, banjur tutul telung titik (…) kanggo kiwa ing ngisor Memoji.



Pungkasan, tutul Mbusak , banjur tutul Mbusak maneh nalika tandha konfirmasi katon ing layar.



cara mbusak widget saka layar ngarep iphone

Memoji Sampeyan Ora-mo-ji!

Sampeyan wis sukses mbusak memoji ing iPhone! Memoji mung salah siji sing paling hebat iOS anyar 12 fitur , priksa artikel liyane kanggo sinau luwih lengkap. Ninggalake pitakon liyane babagan Memojis, iOS 12, utawa iPhone ing ngisor iki!

Matur nuwun kanggo maca,
David L.