Apple Watch Bluetooth Ora Bisa digunakake? Mangkene Apa & Fix Nyata!

Apple Watch Bluetooth Not Working

Sampeyan pengin masangake Apple Watch menyang piranti Bluetooth, nanging amarga sawetara alasan ora nyambung. Ora preduli apa sing sampeyan coba, sampeyan bisa uga pengin nyambungake piranti kanthi nirkabel. Ing artikel iki, aku bakal nuduhake apa sing kudu ditindakake nalika Apple Watch Bluetooth ora bisa digunakake supaya sampeyan bisa ngatasi masalah dadi apik !



Wiwiti maneh Apple Watch

Pisanan, coba wiwiti maneh Apple Watch. Yen kesalahan piranti lunak cilik minangka alasan kenapa Apple Watch Bluetooth ora bisa digunakake, mateni Apple Watch lan urip maneh biasane bakal ngatasi masalah kasebut.



Pencet terus tombol sisih nganti geser 'Mati Mati' katon ing tampilan. Gesek lambang daya ngiwa nengen ngiwa geser kanggo mateni Apple Watch.



iphone 6 plus tetep dipateni

Ngenteni udakara 30 detik, banjur penet terus tombol sisih maneh nganti logo Apple katon ing sisih tengah layar nonton. Apple Watch sampeyan bakal urip maneh mengko.

Uripake Bluetooth Ing Piranti Liyane

Ora ana setelan ing Apple Watch sing bisa mateni Bluetooth. Dadi, yen Bluetooth ora aktif ing Apple Watch, sampeyan bisa uga sengaja mateni Bluetooth ing piranti sing nyoba nyambungake Apple Watch.

iphone ujar manawa iphone dinonaktifake nyambung menyang iTunes

Yen piranti sing nyoba disambungake yaiku iPhone, bukak aplikasi Setelan banjur tutul Bluetooth. Priksa manawa ngalih ing jejere Bluetooth ing sisih ndhuwur layar wis diuripake (ijo lan dipanggonke ing sisih tengen).



Sampeyan uga pengin nyoba ngalih Bluetooth lan urip maneh, yen sampeyan nggunakake Pusat Kontrol medhot sambungan saka piranti Bluetooth nganti sesuk .

Priksa manawa Piranti Sampeyan Karo Pirang-pirang

Alasan umum liyane kenapa Apple Watch Bluetooth ora bisa digunakake amarga Apple Watch ora 'kasedhiya' ing piranti sing pengin sampeyan sambungake. Rentang standar piranti Bluetooth udakara 30 kaki, nanging iPhone lan Apple Watch biasane bisa nyambung liwat Bluetooth anggere padha jarak 300 kaki.

Nanging, yen sampeyan nyambungake Apple Watch menyang iPhone utawa piranti Bluetooth liya, priksa manawa sampeyan nyekel piranti ing jejere siji-sijine kanggo mesthekake sambungan sing resik.

Coba Sambungake Apple Watch menyang Piranti Bluetooth sing Beda

Yen Apple Watch Bluetooth ora bisa digunakake, masalah bisa uga ana ing piranti Bluetooth liyane lan ora uga Apple Watch. Kanggo ndeleng saka ngendi sejatine masalah kasebut, coba sambungake Apple Watch menyang beda Piranti Bluetooth.

Yen Apple Watch ora bakal nyambung sembarang Piranti Bluetooth, mula ana sing salah karo Apple Watch. Yen Apple Watch mung ora dipasangake karo siji piranti liyane, mula masalahe diwiwiti saka piranti Bluetooth liyane, dudu Apple Watch sampeyan .

iTunes ora bakal njupuk iPhone

Priksa manawa Piranti Bluetooth Sampeyan Ora Pasangan Kanthi Liyane

Iki asring kedadeyan nalika aku ing gym. Aku nyoba masangake AirPods karo Apple Watch, nanging bakal masangake karo iPhone! Priksa manawa piranti Bluetooth sampeyan wis nyambung menyang iPhone, iPad, iPod, utawa komputer tinimbang Apple Watch.

Yen piranti Bluetooth sampeyan terus nyambung menyang piranti liyane kajaba Apple Watch, coba mateni Bluetooth ing kabeh piranti liyane. Kanthi cara iki, siji-sijine piranti sing bisa nyambung yaiku Apple Watch.

Mbusak Kabeh Konten lan Setelan ing Apple Watch

Langkah pemecahan masalah pungkasan nalika Apple Watch Bluetooth ora bisa digunakake kanggo mbusak kabeh konten lan setelan. Iki bakal menehi Apple Watch wiwitan sing seger lan muga-muga bisa ngatasi masalah piranti lunak sing ngalangi supaya ora nyambung menyang piranti Bluetooth.

ngapa jarene aksesori iki ora didhukung

Bukak app Setelan ing Apple Watch banjur tutul Umum -> Reset -> Mbusak Kabeh Konten lan Setelan . Sawise ngreset lengkap, sampeyan kudu masangake Apple Watch menyang iPhone maneh kaya sing sampeyan lakoni nalika nembung metu saka kothak.

busak konten lan setelan apel

Ndandani Apple Watch Sampeyan

Yen Apple Watch Bluetooth isih ora bisa digunakake, sampeyan bisa uga nemoni masalah hardware. Bisa uga antena ing Apple Watch sing nyambung menyang Bluetooth rusak, luwih-luwih yen sampeyan bubar nyelehake Apple Watch utawa mbukak banyu. Nggawe janjian ing Apple Store cedhak sampeyan lan Bar Genius bisa dideleng.

Apple Watch Bluetooth: Nggarap Maneh!

Bluetooth aktif maneh lan pungkasane sampeyan bisa terus masangake Apple Watch karo piranti nirkabel liyane. Sabanjure Apple Watch Bluetooth ora bisa digunakake, sampeyan bakal ngerti carane ngatasi masalah! Ninggalake komentar ing ngisor iki yen sampeyan duwe pitakon liyane babagan Apple Watch.