Aku Mbusak App Store, Safari, iTunes, utawa Kamera saka iPhone, iPad, utawa iPod! (Ora Sampeyan Ora!)

I Deleted App Store

Nduwe App Store, Safari, iTunes, utawa app Kamera ilang ilang saka iPhone, iPad, utawa iPod? Warta apik: Sampeyan ora mbusak, amarga sampeyan ora bisa! Ing artikel iki, aku bakal ngandhani kepiye goleki ing papan ndhelik ing App Store, Safari, iTunes, utawa Kamera ing iPhone, iPad, utawa iPod lan nuduhake persis carane nggawe njaluk bali!

Apple pancen pengin nggawe kulawarga dadi loropaken lan nggawe kontrol wong tuwa kanthi apik supaya kita bisa njaga anak kanthi aman. Sayange, babagan teknologi, kontrol wong tuwa sing dibangun ing iPhone, iPads, lan iPod kita kadang luwih efektif kanggo wong diwasa tinimbang bocah. Yen kita utawa wong sing ora ngerti kanthi ora sengaja ngaktifake watesan kasebut, mula frustasi. Yen lali sandhi sing wis disetel, mula bakal luwih frustasi. Lan ing kana aku mlebu.



Yen sampeyan durung ngerti, mulane App Store, Safari, iTunes, Kamera, utawa fungsi liyane kudune dadi ing iPhone sampeyan wis ilang:



Watesan (Kontrol Parental Apple) wis diaktifake ing iPhone, iPad, utawa iPod, lan sampeyan (utawa wong sing sampeyan kenal) wis mateni aplikasi kasebut supaya ora aktif ing piranti sampeyan.



Ayo Ayo Golek Aplikasi sing Ilang

Mangkene carane ndandani: Menyang Setelan -> Wektu Layar -> Watesan Konten & Privasi . Sabanjure, tutul Aplikasi sing Diidini . Priksa manawa ngalih ing jejere Safari, iTunes Store, lan Kamera wis diuripake.

makna Alkitab babagan impen angin topan

Yen sampeyan yakin wis mbusak App Store, bali menyang Setelan -> Wektu Layar -> Watesan Konten & Privasi . Banjur, tutul Tuku iTunes & App Store . Priksa manawa jarene Ngidini ing jejere Instal Aplikasi, Mbusak Aplikasi, lan Tuku ing-app. Yen salah siji opsi kasebut ujar Aja Ngidini, tutul banjur tutul Ngidini .



cara nyalin lan nempel ing iphone ios 10

Sampeyan bisa mateni Wektu Layar kabeh yen pengin ngindhari masalah iki supaya ora kedadeyan maneh. Bukak Setelan banjur tunyuk Layar Wektu -> Pateni Wektu Layar .

Yen iPhone mbukak iOS 11 utawa luwih anyar, prosese bakal beda. Menyang Setelan -> Umum -> Watesan banjur ketik sandhi Watesan sing diketik ing iPhone nalika pisanan ngaktifake Watesan. Iki bisa uga beda karo kunci sandhi sing biasane digunakake kanggo mbukak kunci telpon.

Sayange, yen sampeyan ora ngerti tembung sandhi iki, siji-sijine cara kanggo mateni sandhi lan nggunakake App Store, Safari, iTunes, utawa Kamera yaiku mulihake iPhone menyang setelan pabrik nggunakake iTunes. Langsung mudhun menyang bagean sabanjure yen sampeyan kudu mulihake iPhone, iPad, utawa iPod.

Saiki kita ndeleng menu Watesan, tutul Pateni Watesan ing sisih ndhuwur kanggo ngatasi masalah sapisan. Nalika ndeleng liwat opsi, sampeyan bisa uga sok dong mirsani manawa ora sengaja sawetara fungsi dipateni.

Yen sampeyan ngira mbusak App Store ing iPhone sing mbukak iOS 11 utawa luwih anyar, mesthine sampeyan mung mateni 'Nginstal Aplikasi'. Saiki sampeyan dadi bocah lanang utawa wadon, sampeyan bisa nanggung tanggung jawab milih aplikasi sing pengin didownload utawa sing pengin digunakake kamera kanggo njupuk gambar! Aku mikir wayahe ninggalake susuh.

Yen Sampeyan kudu mulihake iPhone, iPad, utawa iPod

Yen sampeyan ora bisa ngelingi sandhi Watesan urip sampeyan, iki ana sawetara saran supaya proses mulihake dadi apik lan lancar: