Nganyari Seluler iPhone Gagal? Mangkene Napa & Ndandani!

Iphone Cellular Update Failed

Sampeyan ora bisa nelpon utawa nampa telpon utawa nggunakake data seluler ing iPhone. Sampeyan nampa kabar babagan nganyari seluler, nanging sampeyan ora yakin apa tegese. Ing artikel iki, aku bakal jelasake kenapa nganyari seluler iPhone gagal lan nuduhake sampeyan carane ngatasi masalah kasebut kanthi becik !



Apa Sampeyan Nduwe iPhone 7?

Nomer iPhone 7 sing sithik duwe cacat perangkat keras sing nggawe notifikasi Gagal Nganyari Ponsel. Iki uga nggawe tampilan iPhone Ora Ana Layanan ing pojok sisih kiwa ndhuwur layar, sanajan layanan seluler kasedhiya.



Apple ngerti masalah iki, lan dheweke menehi perbaikan piranti gratis yen iPhone 7 sampeyan kualifikasi. Priksa situs web Apple menyang deleng manawa iPhone 7 nduweni kualifikasi perbaikan gratis .



Ndandani Sementara kanggo Sawetara iPhone

Sawetara wong wis nglaporake manawa mateni telpon Wi-Fi lan Voice LTE bisa ngatasi masalah kasebut ing iPhone. Iki pancen dudu solusi sing sampurna, lan sampeyan bakal bali lan nguripake Telpon Wi-Fi lan Voice LTE maneh sawise nganyari iPhone menyang versi iOS sing paling anyar.

Sampeyan uga penting negesake manawa ora kabeh operator nirkabel ndhukung panggilan Wi-Fi utawa Voice LTE. Yen sampeyan ora bisa ndeleng opsi kasebut ing iPhone, pindhah menyang langkah sabanjure.

Bukak Setelan banjur tunyuk Selular -> Nelpon Wi-Fi . Pateni tombol ing jejere Nelpon Wi-Fi ing iPhone Iki kanggo mateni Nelpon Wi-Fi.



Sabanjure, baleni maneh Setelan -> Selular banjur tutul Pilihan Data Seluler . Tutul Aktifake LTE -> Mung Data kanggo mateni Voice LTE. Sampeyan bakal ngerti Voice LTE dipateni nalika tandha biru katon ing jejere Mung Data .

kenapa ora bakal muter voicemail ing iphone 6

Pateni Mode Pesawat banjur Uripake maneh

IPhone sampeyan ora bakal nyambung menyang jaringan seluler yen Mode Pesawat diuripake. Kadhangkala mode Airplane sing dipateni lan dipateni maneh bisa ngatasi masalah panyambungan seluler cilik.

Bukak Setelan banjur tunyuk tombol ing jejere Mode Pesawat kanggo ngaktifake. Tutul tombol maneh kanggo mateni. Sampeyan bakal ngerti Mode Pesawat ora aktif nalika saklar putih.

Pateni Data Seluler banjur Uripake maneh

Cara cepet liyane kanggo ngrampungake masalah panyambungan seluler cilik yaiku mateni Data Seluler lan urip maneh. Iki ora mesthi bisa digunakake, nanging ora angel nyoba.

Bukak Setelan banjur tunyuk MRNA . Banjur, tutul saklar ing jejere Data Seluler ing sisih ndhuwur layar kanggo mateni. Tutul tombol maneh kanggo nguripake maneh Data Seluler.

layar iphone ora nanggapi kanthi bener

Priksa Pembaruan Setelan Pengangkut

Nganyari setelan operator yaiku nganyari sing dirilis dening operator ponsel utawa Apple kanggo nambah kemampuan iPhone kanggo nyambung menyang jaringan seluler operator. Nganyari setelan operator ora diluncurake kaya nganyari iOS, nanging penting kanggo mriksa manawa kasedhiya.

Mbukak Setelan banjur tutul Babagan kanggo mriksa nganyari setelan operator. Yen nganyari kasedhiya, pop-up bakal katon udakara sepuluh detik.

Tutul Nganyari yen nganyari setelan operator kasedhiya. Yen nganyari ora kasedhiya, pindhah menyang langkah sabanjure.

Nganyari iOS Ing iPhone

Apple asring nerbitake update iOS kanggo ngenalake fitur-fitur anyar lan ndandani bug kaya sing sampeyan alami saiki. Mbukak Setelan banjur tutul Umum -> Nganyari Piranti Lunak kanggo ndeleng manawa nganyari iOS kasedhiya. Tutul Download lan Instal yen nganyari piranti lunak kasedhiya.

Eject Lan Pasang maneh Kertu SIM Sampeyan

Amarga iku ora umum kanggo sampeyan iPhone kanggo nyebut Ora SIM yen sampeyan nampa kabar Gagal Nganyari Seluler, luwih becik sampeyan ngeculake kertu SIM lan bali.

Nyekel alat ejector kertu SIM utawa, amarga sampeyan ora duwe salah sawijine, lurus klip kertas. Tancepake alat ejector utawa klip kertas menyang bolongan ing tray kertu SIM kanggo mbukak. Puter tray kertu SIM bali menyang iPhone kanggo nggawe kertu SIM.

Reset Setelan Jaringan iPhone

Nyetel setelan jaringan mbusak kabeh setelan Sel, Wi-Fi, Bluetooth, VPN ing iPhone. Kanthi mbusak kabeh setelan jaringan sekaligus, sampeyan kadang bisa ngatasi masalah piranti lunak sing repot.

Bukak Setelan banjur tunyuk Umum -> Reset -> Reset Setelan Jaringan . Tutul Setel maneh Setelan Jaringan kanggo konfirmasi keputusan sampeyan.

ngreset banjur ngreset setelan jaringan iphone

Lebokake iPhone ing Mode DFU

Mulihake DFU minangka mulihake iPhone paling jero. Saben baris kode dipupus lan dimuat maneh, ngreset iPhone menyang standar pabrik.

iphone terus dipateni

Priksa manawa sampeyan nyimpen serep saka iPhone sadurunge dilebokake ing mode DFU! Kabeh bakal diilangi saka iPhone sajrone proses mulihake DFU. Nyimpen serep bakal nggawe manawa sampeyan ora kelangan foto, video, lan file liyane sing disimpen.

Yen wis siyap, priksa artikel liyane kanggo sinau carane nyelehake iPhone ing mode DFU lan mulihake!

Hubungi Apple Utawa Carriers Wireless Sampeyan

Sampeyan pengin ngubungi Apple utawa operator nirkabel yen iPhone isih ngucapake Pembaruan Seluler Gagal sawise nggawe mode DFU. Bisa uga ana sing salah karo modem seluler iPhone.

Nggawe janjian ing Apple Store lokal kanggo ndeleng manawa teknologi Apple bisa mbantu sampeyan ngatasi masalah kasebut. Nanging, aja kaget yen Apple ngandhani sampeyan supaya bisa kontak karo operator nirkabel sampeyan. Bisa uga ana masalah rumit ing akun sing mung bisa dirampungake dening perwakilan layanan pelanggan operator nirkabel sampeyan.

Ing ngisor iki nomer telpon layanan pelanggan saka limang operator nirkabel paling gedhe ing Amerika Serikat:

  1. AT&T : 1- (800) -331-0500
  2. Sprint : 1- (888) -211-4727
  3. T-Mobile : 1- (877) -746-0909
  4. US Cellular : 1- (888) -944-9400
  5. Verizon : 1- (800) -922-0204

Dianyari Lan Siap Go!

Sampeyan wis ngatasi masalah ing iPhone lan sampeyan bisa miwiti nelpon maneh! Priksa manawa sampeyan nuduhake artikel iki ing media sosial kanggo ngajari kulawarga lan kanca apa sing kudu ditindakake nalika iPhone ujar manawa Pembaruan Seluler Gagal. Aja bebas ninggalake pitakon liyane babagan iPhone ing bagean komentar ing ngisor iki.

Matur nuwun kanggo maca,
David L.