Speaker iPhone Ora Bisa digunakake? Mangkene The Real Fix!

Iphone Speaker Not Working

Yen speaker iPhone ora bisa digunakake, dadi akeh fitur sing nggawe iPhone dadi hebat. Musik mandheg diputer, sampeyan ora bisa nelpon nggunakake speakerphone, lan sampeyan ora bakal krungu 'ding' nalika nampa pesen teks utawa email, utawa bisa uga speaker iPhone sampeyan sepi. Siji sing pasti: iPhone nggunakake speaker akeh . Ing artikel iki, aku bakal nerangake apa sing kudu ditindakake nalika speaker iPhone ora aktif supaya sampeyan bisa ndandani masalah dadi apik .



Apa Speaker iPhoneku Rusak?

Ing jalur iki, kita mung ora ngerti. Rusak lan ora bisa digunakake yaiku rong prekara sing beda. Sampeyan kudu nyoba nggawe tes speaker iPhone kanggo ndeleng manawa ora ana swara sing metu saka telpon utawa mung sawetara swara. Coba nada dering, swara media, lan priksa manawa speaker iPhone ora aktif sajrone nelpon.



Kanggo nemtokake ngapa speaker iPhone ora bisa digunakake, sampeyan kudu ngerti rong prekara sing kedadeyan saben-saben iPhone nggawe swara:

telpon saya macet nalika nganyari verifikasi
  1. Piranti lunak: Piranti lunak iPhone sampeyan milih swara sing arep diputer lan nalika muter.
  2. Hardware: Speaker internal ing sisih ngisor iPhone ngowahi instruksi piranti lunak dadi gelombang swara sing bisa dirungokake.



Apa sing Panyebab Speaker iPhone Ora Bisa Digunakake?

Piranti Lunak

Yen piranti lunak ora aktif, iPhone bisa uga ora ngirim sinyal sing pas menyang speaker, dadi speaker ora bisa digunakake utawa speaker iPhone sampeyan bakal dipenuhi. Mangkene warta apik: Umume masalah piranti lunak bisa dirampungake ing omah . Sayange, hardware kasebut minangka crita liyane.

Hardware

Speaker iPhone minangka salah sawijining komponen sing paling rentan ing iPhone. Speaker nggawe gelombang swara nalika materi sing lancip banget kedher kanthi cepet. Yen bahan rusak ing sembarang cara, speaker iPhone sampeyan bisa mandheg kabeh, wiwit digawe swara statis, utawa nggawe Speaker iPhone ora kepenak.

IPhone Kula Ora Bakal Dering yen speaker sampeyan lagi nggawe sawetara muni nanging ora muni nalika nampa telpon.

2. Priksa manawa Volume Wis Pungkasan

Gampang mbukak volume nganti ora sengaja ing iPhone utawa mbukak saklar bisu yen sampeyan nggunakake kasus sing gedhe lan gedhe. Bukak kunci iPhone lan tahan tombol volume nganti iPhone diuripake kabeh dalan munggah. Aku wis kerja bareng para pelanggan sing ujar, 'Oh! Aku kepengin weruh endi tombol volumee!

Yen volume volume ora katon sanajan sampeyan terus tombol volume munggah, bukak app Setelan banjur tutul Swara & Haptics . Priksa manawa ngalih ing jejere Ganti nganggo Tombol diuripake (sampeyan bakal ngerti yen wis ijo).

Yen sampeyan nambah volume nganti suwene lan keprungu swara sepi kanthi sepi banget, speaker sampeyan bakal rusak. Mlaku menyang langkah pungkasan kanggo sinau babagan pilihan ndandani.

carane ndandani tombol home broken

3. Priksa manawa iPhone Ora Macet ing Mode Headphone

Nalika headphone disambungake menyang iPhone, kabeh swara muter liwat headphone, dudu speaker. Mangkene bagean sing angel: Yen iPhone sampeyan mikir headphone dipasang nanging ora, iPhone nyoba muter swara liwat headphone sing ora ana .

Iki biasane kedadeyan yen potongan utawa cairan cair mlebu ing jack headphone lan 'bodho' iPhone dadi headphone mikir dipasang. Yen sampeyan ndeleng Headphone ing sangisore geser volume nalika ngowahi volume munggah utawa mudhun, priksa artikelku babagan kenapa iPhone macet ing mode headphone kanggo ngerteni carane ndandani.

4. Priksa manawa Swara Ora Bisa Diputer Liya Ing Liya (Ya, Iki Bisa Kelakon)

iPhone kanthi otomatis nyambung maneh lan muter swara liwat speaker Bluetooth, Apple TV, lan piranti liyane sanalika kasedhiya ing jangkoan. Kadhangkala masarakat ora ngerti yen iPhone muter swara liwat piranti liya ing omah utawa mobil. Mangkene rong conto carane bisa kedadeyan:

  • Sampeyan duwe Apple TV sing wis kecanthol karo TV sampeyan. Ing sawetara wektu kepungkur, sampeyan nggunakake AirPlay kanggo muter musik liwat speaker TV sampeyan. Nalika mulih, iPhone nyambung maneh menyang Apple TV lan terus streaming musik liwat - nanging TV, lan speaker, ora aktif.
  • Sampeyan nggunakake headset Bluetooth ing mobil. Nalika mlebu omah, speaker iPhone sampeyan mandheg mandheg - apa ora? Nyatane, iPhone sampeyan isih muter swara liwat headset Bluetooth amarga sampeyan lali ora mateni. (Ati-ati uga speaker Bluetooth!)

Kanggo mesthekake iPhone ora muter musik ing papan liya, kita bakal mateni Bluetooth, nyopot sambungan saka piranti AirPlay (kaya Apple TV), lan coba puter maneh swara. Sampeyan bisa ngrampungake nggunakake loro Pusat Kontrol ing iPhone sampeyan.

Kanggo ngaktifake Pusat Kontrol, gunakake driji kanggo nggeser munggah saka sisih ngisor layar. Tutul lambang Bluetooth (ing kothak ing pojok kiwa ndhuwur Pusat Kontrol) kanggo mateni Bluetooth.

iphone dipateni nyambung menyang iPhone 5s iphone

mateni Bluetooth ing pusat kontrol

Sabanjure, penet terus hub musik ing pojok tengen ndhuwur Pusat Kontrol banjur tutul lambang AirPlay. Priksa manawa ana mung tandha cilik ing jejere iPhone . Yen speaker wiwit bisa digunakake maneh, sampeyan wis ndandani iPhone lan nemokake panyebabe masalah kasebut.

5. Pulihake iPhone

Mung ana siji cara pancen yakin speaker sampeyan rusak, lan iku kanggo mulihake iPhone. Gawe serep iPhone dhisik, banjur tututi pandhuan ing artikel babagan Cara DFU Mulihake iPhone , lan bali mrene yen wis rampung.

Sawise mulihake, sampeyan bakal meh ngerti yen masalah kasebut ditanggulangi. Priksa manawa iPhone sampeyan ora ana ing mode bisu (deleng langkah 1) lan volume wis rampung (deleng langkah 2). Sampeyan kudu ngrungokake klik keyboard nalika miwiti ngetik sandhi Wi-Fi utawa Apple ID minangka bagean saka proses persiyapan.

Yen sampeyan isih ora krungu apa-apa utawa speaker iPhone isih kurang, kita bakal ngilangi kemungkinan piranti lunak iPhone nyebabake masalah, lan sayangé, tegese speaker iPhone sampeyan rusak. Nanging aja putus asa - kasedhiya pilihan sing apik kanggo ndandani speaker iPhone.

6. Ndandani Speaker iPhone Sampeyan

Yen speaker iPhone sampeyan rusak utawa speaker iPhone sampeyan bakal tithik utawa ora bakal aktif sajrone nelpon, kabar apik yaiku Apple ora ngganti speaker iPhone ing Genius Bar lan liwat layanan ndandani email ing situs web dhukungan .

Ana alternatif liyane sing murah: Salah sawijining favorit yaiku Pulsa , layanan ndandani iPhone sing bakal ketemu sampeyan ing lokasi sing sampeyan pilih mung 60 menit lan ndandani iPhone ing papan kasebut. Puls uga nawakake garansi seumur hidup. Yen sampeyan mbukak rute Apple Store, priksa manawa sampeyan wis janji luwih dhisik, amarga bisa entuk tenan sibuk!

iPhone, Aku Bisa Krungu Sampeyan!

Ing jalur iki, kita wis ngatasi piranti lunak iPhone utawa wis nemtokake manawa speaker iPhone ora bisa digunakake amarga ana masalah hardware lan sampeyan ngerti carane ndandani iPhone. Yen sampeyan duwe wektu, enggo bareng kepiye pisanan ngerti yen speaker iPhone ora bisa digunakake lan sing ndandani bisa digunakake kanggo sampeyan ing bagean komentar ing ngisor iki — sing bakal mbantu wong liya sing duwe masalah sing padha.

Matur nuwun kanggo maca, lan elinga kanggo mbayar,
David P.