Kepiye Cara Ngaktifake IMAP kanggo Gmail Ing iPhone, iPad, & Komputer? Ndandani!

How Do I Enable Imap

Gmail nggunakake teknologi standar sing diarani IMAP (Internet Message Access Protocol) kanggo ngirim email menyang iPhone, iPad, lan komputer. Yen dipateni, email sampeyan ora bakal katon ing piranti. Sampeyan bisa uga angel kanggo ngaktifake teknologi IMAP Gmail nggunakake iPhone, nanging bisa rampung Ing artikel iki, aku bakal nuduhake sampeyan cara ngaktifake IMAP kanggo Gmail nggunakake iPhone, iPad, utawa komputer.



gambar sing obah nalika sampeyan ngeklik

Yen Gmail ora bakal mbukak iPhone sampeyan, saranake sampeyan maca artikelku sing diarani Napa Gmail Ora Bisa Digunakake ing iPhone? Mangkene Fix! kanggo langkah-langkah lengkap babagan cara kanggo ngatasi masalah kasebut. 'Priksa manawa IMAP Diaktifake' minangka langkah # 4 saka artikel kasebut.



Akses IMAP Gmail

Ing endi Kudu Diwiwiti

IMAP kudu diaktifake ing situs web Gmail. Mlebu menyang gmail.com nganggo alamat email lan sandhi, banjur tindakake pandhuan kanggo piranti. (Luwih gampang ing desktop.)



Cara Ngaktifake Gmail IMAP Nggunakake iPhone

Yen sampeyan nggunakake iPhone iPad utawa, sampeyan bisa uga ndeleng popup sing njaluk sampeyan ndownload app. Aja rampung — tutul link 'Menyang situs Gmail seluler' ing sisih ngisor layar.

iPhone Klik Link Situs Gmail Mobile

Sawise mbukak email, gulung nganti tekan sisih ngisor kaca, goleki tautan ing jejere 'Ndeleng Gmail ing:', banjur tutul Desktop . Siap-siyap golek sawetara cetakan cilik lan saiki wis meh rampung. Sampeyan bisa nyuda kanggo nggedhekake yen bisa mbantu.



Tutul Setelan , banjur tutul Nerusake lan POP / IMAP , lan priksa manawa IMAP wis diaktifake.

Cara Ngaktifake Gmail IMAP Kanthi Komputer

Sawise sampeyan mlebu, tutul lambang gir (ing ndhuwur email sampeyan ing sisih tengen) banjur pilih Setelan .

Klik ing Nerusake lan POP / IMAP tab lan priksa manawa IMAP wis diaktifake.

iphone nyambung menyang wifi nanging ora ana internet

Gmail IMAP: Diaktifake

Yen Gmail ora mbukak ing iPhone utawa iPad sawise ngaktifake IMAP, priksa artikelku sing diarani Napa Gmail Ora Bisa Digunakake ing iPhone? Mangkene Fix! kanggo langkah-langkah lengkap babagan cara kanggo ngatasi masalah kasebut. Yen sampeyan ngalami snags ing dalan, tinggalake komentar ing ngisor iki lan aku bakal seneng menehi tangan.

Kabeh sing paling apik, lan elinga Payette Forward,
David P.