IPhone Kula Ora Bakal Nguripake Logo Apple Liwat! Mangkene Fix.

My Iphone Won T Turn Past Apple Logo

Nalika boot iPhone, sampeyan ngerti yen mbuwang wektu suwene ora suwe. Layar iPhone sampeyan mung nuduhake logo Apple lan ora liya lan sampeyan ora ngerti apa sing kudu ditindakake. Ing artikel iki, aku bakal nerangake apa sing kudu ditindakake nalika iPhone ora bakal ngaktifake logo Apple .



Napa iPhone Kula Ora Bakal Nguripake Logo Apple?

Nalika sampeyan nguripake iPhone, piranti lunak nggawe priksa lan mriksa kabeh piranti keras supaya bisa mlaku kanthi bener. Logo Apple ditampilake ing iPhone nalika kabeh kedadeyan. Yen ana kesalahan, iPhone sampeyan ora bakal ngaktifake logo Apple.



Sayange, iki biasane minangka tandha masalah sing serius. Nanging, isih ana kemungkinan sing bisa diatasi.

Yen sampeyan mung ngganti bagean ing iPhone lan saiki ngalami masalah iki, luwih becik sampeyan nyoba nggawe bagean kasebut maneh. Yen sampeyan ora mung ngganti bagean iPhone, tindakake langkah-langkah ing ngisor iki!



Hard Reset iPhone

Kadhangkala meksa iPhone urip maneh kabeh sing kudu dilakoni kanggo ngrampungake masalah. Amarga iPhone sampeyan ora bakal ngaktifake logo Apple, sampeyan kudu ngreset maneh. Cara ngreset maneh iPhone gumantung karo model sing sampeyan duwe, mula kita bakal ngrampungake proses kanggo saben piranti.

iPhone 6s, iPhone SE, & Sadurunge

Pencet terus Tombol omah lan ing tombol daya (Tombol Turu / Wake) nganti layar dadi ireng lan logo Apple katon maneh.

iPhone 7 & iPhone 7 Plus

Pencet terus tombol volume mudhun lan ing tombol daya winastan. Terus terus tombol loro kasebut nganti logo Apple muncul maneh ing tampilan.



iPhone 8, iPhone X, iPhone XR, iPhone XS, iPhone 11

Miwiti kanthi menet lan ngeculake Tombol Volume Up . Banjur, pencet banjur culake Tombol Volume Down . Pungkasan, tahan tombol sisih . Terus terus tombol sisih nganti katon logo Apple. Elinga yen pencet tombol volume ing wiwitan, utawa ora sengaja sampeyan ngirim pesen menyang kontak SOS!

Sijine iPhone Sampeyan ing Mode DFU

TO Pembaruan Firmware Piranti (DFU) mulihake mbusak lan muat maneh piranti lunak lan firmware iPhone. Jinis mulihake iki uga minangka langkah pungkasan sing bisa ditindakake kanggo ngilangi kabeh jinis masalah piranti lunak iPhone.

Ing ngisor iki, kita wis ngrampungake proses mulihake DFU kanggo macem-macem model iPhone.

DFU Mulihake iPhone Lawas

Pertama, sambungake iPhone menyang komputer nganggo iTunes nggunakake kabel pengisian daya. Banjur, penet terus tombol daya lan tombol Ngarep sekaligus. Sawise udakara wolung detik, lepas tombol daya nalika terus pencet tombol Ngarep. Ngeculake tombol Ngarep nalika iPhone katon ing iTunes.

Mulai proses wiwit wiwitan yen iPhone ora ditampilake ing iTunes.

Ngatasi Masalah Hardware Potensi

Yen iPhone isih ora ngaktifake logo Apple, masalah hardware nyebabake masalah kasebut. Masalah khusus iki asring kedadeyan sawise tugas ndandani.

Yen sampeyan menyang toko ndandani pihak katelu, disaranake bali menyang kono kanggo mriksa manawa bakal ngatasi masalah kasebut. Amarga bisa uga ana sing nyebabake, ana kemungkinan bakal ndandani iPhone, gratis.

Yen sampeyan nyoba ngganti apa-apa dhewe, sampeyan bakal luwih becik nggawe iPhone dadi asli njupuk menyang Apple Store . Apple ora bakal ndemek iPhone utawa menehi rega panggantos sing ora ana garansi yen dheweke ngerti yen sampeyan wis ngganti komponen iPhone nganggo bagean non-Apple.

Pulsa minangka pilihan ndandani liyane sing bisa dienggo. Puls minangka perusahaan ndandani kanthi panjaluk sing ngirim teknisi sing mumpuni langsung menyang ngarep lawang sampeyan. Dheweke ndandani iPhone langsung lan nawakake garansi seumur hidup nalika ndandani.

Blanja Kanggo Ponsel Anyar

Aja mbayar kanggo ndandani sing larang, sampeyan luwih becik nggunakake dhuwit kasebut kanggo tuku telpon anyar. Priksa alat mbandhingake telpon ing UpPhone.com kanggo mbandhingake saben telpon saka saben operator nirkabel! Akeh wektu, operator bakal menehi sampeyan penawaran apik ing telpon anyar yen sampeyan arep ngalih.

Apel Dina

Kita ngerti manawa stres nalika iPhone ora bakal ngaktifake logo Apple. Saiki sampeyan ngerti persis carane ngatasi masalah iki yen kedadeyan maneh. Matur nuwun kanggo maca. lan wenehi ngerti carane sampeyan ngatasi iPhone ing komentar ing ngisor iki!