Kepiye Cara Ngatur Aplikasi iPhone Kanthi Urutan Abjad? Ndandani Cepet!

How Do I Organize Iphone Apps Alphabetical Order

Layar Ngarep ing iPhone sampeyan ora tumoto lan ora teratur lan sampeyan siyap ngresiki. Nanging, sampeyan ora pengin sedina muput nyeret aplikasi ngubengi layar Ngarep. Ing artikel iki, aku bakal nuduhake sampeyan cara ngatur aplikasi iPhone kanthi urutan abjad kanthi cepet nggunakake Reset Layar Ngarep Layar !



Apa Reset Tata Layar Ngarep Ing iPhone?

Reset Layout Layar Ngarep ngreset layar Ngarep iPhone menyang tata letak default pabrik. Aplikasi iPhone internal bakal diatur kanthi persis nalika nggawe iPhone kaping pisanan lan aplikasi apa wae sing diunduh saka App Store bakal diselehake ing urutan abjad.



Penafian Cepet Bab Cara Iki

Sadurunge aku mbukak babagan cara ngatur aplikasi iPhone kanthi abjad, penting sampeyan ngerti yen sampeyan bakal kelangan kabeh folder aplikasi kanthi ngetutake cara ing ngisor iki. Dadi, yen sampeyan ora pengin kelangan folder unik sing digawe kanggo aplikasi, sampeyan kudu ngatur aplikasi iPhone kanthi alfabetis kanthi manual.

musik ora bisa digunakake ing iphone

Sareh, ing Aplikasi iPhone internal kayata Safari, Notes, lan Kalkulator ora bakal diatur miturut abjad . Cara iki mung bakal nggawe alfabet aplikasi sing wis didownload saka App Store.



Cara Ngatur Aplikasi iPhone Kanthi Urutan Abjad

Pisanan, bukak Aplikasi setelan ing iPhone banjur tutul umume . Banjur tutul Reset -> Reset Tata Layar Ngarep .

Yen sampeyan nutup app Setelan, sampeyan bakal weruh manawa aplikasi wis diatur miturut abjad!



imessage metu saka urutan ios 11

Gampang Minangka ABC

Aplikasi sampeyan saiki diatur miturut abjad ing iPhone lan sampeyan bakal luwih gampang golek aplikasi sing pengin digunakake. Nuduhake artikel iki ing media sosial kanggo mulang kulawarga lan kanca sampeyan babagan cara ngatur aplikasi iPhone kanthi urutan abjad!