IPhone Kula Ora Bakal Dering! Mangkene Alesan Nyatane.

My Iphone Won T Ring

Gambar iki: Sampeyan ngenteni telpon penting. Sampeyan wis mriksa kaping pindho iPhone kanggo mesthekake yen dering wis urip lan sampeyan wis terus volume munggah. Nalika telpon muni, sampeyan lagi wae arep kanggo ngrungokake. 5 menit liwat lan sampeyan nglirik iPhone, mung kanggo ngerteni sampeyan wis ora kejawab telpon penting! Aja mbuwang telpon menyang kucing. Ing artikel iki, aku bakal nerangake ngapa iPhone sampeyan ora bakal muni lan aku bakal nuduhake sampeyan persis carane ndandani.



Nganyari: Yen sampeyan duwe iPhone 7, artikel iki bakal bisa digunakake - nanging sampeyan bisa uga pengin mriksa artikel anyar sing diarani IPhone 7 Ora Bakal Dering kanggo ngambah mlaku khusus 7 iPhone. Yen ora, terus maca!



Martha Aron menehi inspirasi kanggo nulis artikel iki nalika dheweke takon, 'iPhone ora muni kabeh telpon, aku ora kejawab akeh telpon lan teks amarga iki. Apa sampeyan bisa nulungi aku? ” Martha, aku ing kene kanggo nulungi sampeyan lan wong liya sing ora kejawab telpon lan teks amarga iPhone ora ana.

Sampeyan Bisa Ngerti Iki, Nanging Priksa Oke…

Yen maca artikel iki, sampeyan bisa uga wis ngerti manawa iPhone bisa dering, tombol Dering / Meneng ing sisih iPhone kudu disetel.



Yen tombol ditarik menyang layar, dering iPhone sampeyan wis diaktifake. Yen saklar di-push menyang mburi iPhone, iPhone sampeyan bakal meneng lan sampeyan bakal weruh garis oranye cilik ing jejere saklar kasebut. Sampeyan uga bakal ndeleng lambang speaker ing tampilan iPhone nalika sampeyan ngalihake tombol.

Sawise sampeyan yakin saklar Dering / Meneng disetel muni, priksa manawa dering iPhone wis diaktifake supaya bisa ngrungokake iPhone nalika telpon. Sampeyan bisa nambah volume dering kanthi mencet tombol volume munggah ing sisih iPhone.

apa tegese sim sing ora valid

Sampeyan uga bisa nambah volume dering kanthi mbukak Setelan -> Swara & Haptics . Seret geser ing ngisor Ringer Lan Tandha ing sisih tengen kanggo nggawe volume dering ing iPhone. Yen luwih dawa sampeyan nyeret geser nengen, nada dering sampeyan bakal luwih keras.



geser dering iphone

Yen iPhone ora nggawe swara babar pisan , artikelku babagan apa sing kudu ditindakake nalika speaker iPhone ora bisa digunakake bakal nuduhake sampeyan carane ngatasi masalah kasebut. Yen sampeyan wis rampung kabeh, mulane iPhone ora muni:

Mangkene Fix: Pateni Aja Ganggu!

Umume, sebabe iPhone ora telpon kanggo telpon mlebu yaiku pangguna kanthi ora sengaja nguripake fitur Aja Ganggu ing Setelan. Aja Ganggu nggawe bisu, tandha, lan kabar ing iPhone.

Kepiye Aku Ngerti Yen Ora Ngganggu Wis Diuripake?

Cara paling gampang kanggo ngerti yen Aja Ganggu wis dienggo yaiku ndeleng ing pojok tengen ndhuwur iPhone, mung ing sisih kiwa lambang batere. Yen Aja Ganggu diaktifake, sampeyan bakal weruh lambang rembulan cilik ing kana.

aja ngganggu lambang nuduhake ing

Yen sampeyan pengin luwih jero mlebu Aja Ganggu lan nyiyapake jadwal otomatis, umpamane, bukak Setelan -> Aja Ganggu kanggo ndeleng kabeh opsi sing kasedhiya kanggo sampeyan.

Kepiye Cara Mateni Aja Ganggu?

Wiwit Apple ngeculake iOS 7, gampang nguripake lan mateni Aja Ganggu. Gesek munggah saka sisih ngisor layar iPhone kanggo mbukak Control Center. Tutul lambang rembulan kanggo nguripake utawa mateni Aja Ganggu. Ya wis!

Iki bisa beda-beda kanggo macem-macem versi iOS. Yen sampeyan duwe iPhone X utawa sing luwih anyar, bukak Pusat Kontrol kanthi nggeser mudhun saka pojok sisih tengen ndhuwur layar ngarep.

Sampeyan uga bisa mateni Aja Ganggu kanthi mbukak Setelan -> Aja Ganggu lan mateni ngalih ing jejere Aja Ganggu . Sampeyan bakal ngerti Aja Ganggu dipateni nalika saklar putih.

Pateni 'Menengake Wong sing Ora dingerteni'

Siji alesan kenapa sampeyan duwe masalah dering iPhone bisa uga amarga sampeyan mblokir panelpon sing ora dingerteni fitur diuripake. Fitur iki apik kanggo nyetop telemarketer lan robot ing trek, nanging sayange uga nyaring sawetara wong sing pengin diajak ngobrol.

Kanggo mateni iki, bukak menyang Setelan -> Telpon banjur dipateni Menengake wong sing ora dingerteni. Yen wis rampung, telpon kudu bisa muni maneh nalika ana wong liya sing ora ana kontak sampeyan nyoba nelpon sampeyan.

Apa Yen iPhone Kula Isih Ora bakal Dering?

Aku wis nampa sawetara komentar saka para pamiarsa sing wis nampa kabeh saran lan iPhone sing isih ora ana. Yen sampeyan wis ngrampungake nganti saiki lan iPhone ora muni, bisa uga sampeyan nemoni masalah hardware.

Asring, nalika gunk utawa cairan mlebu salah sawijining port (kayata jack headphone utawa konektor kilat / dermaga), iPhone sampeyan mikir ana sing dipasang, sanajan kasunyatane ora. Artikelku babagan carane ndandani iPhone sing macet ing mode headphone nerangake kenapa kedadeyan kasebut lan cara ngatasi masalah kasebut.

cara ngaktifake autocorrect ing iphone 6s

Iki dijupuk dawa, nanging sampeyan bisa njupuk sikat antistatic (utawa sikat untu sing durung nate sampeyan gunakake) lan coba nyapu bedhil saka jack headphone utawa port konektor kilat / dermaga. Sikat antistatik migunani kanggo ngresiki kabeh jinis elektronik, lan sampeyan bisa njupuk 3-pack ing Amazon kurang saka $ 5.

Yen sampeyan sukses, masalah kasebut kudu dirampungake. Sayange, umume kerusakan wis rampung. Ana sing kekurangan ing njero iPhone, dadi siji-sijine solusi yaiku ngunjungi Apple Store lokal utawa nggunakake opsi email ing Situs web dhukungan Apple kanggo ndandani iPhone.

Ndandani Apple Store bisa larang banget. Yen sampeyan nggoleki opsi sing luwih murah, aku nyaranake Pulsa , perusahaan perbaikan sing bakal ngirim teknisi bersertifikat kanggo sampeyan sing bisa ketemu sampeyan lan ndandani iPhone sajrone sakjam.

Saiki bisa uga dadi wektu sing tepat kanggo nganyari iPhone. Ndandani bisa uga larang, apamaneh yen luwih saka siji sing salah karo iPhone. Ora mbuwang atusan dolar kanggo ndandani, sampeyan bisa nggunakake dhuwit kasebut kanggo tuku telpon anyar. Priksa UpPhone's alat mbandhingake ponsel kanggo golek hasil gedhe ing iPhone anyar!

Bungkus

Aja Ganggu minangka salah sawijining fitur apik sing kasedhiya yen sampeyan ngerti cara nggunakake, nanging bisa uga frustasi yen ora. Kanggo Martha lan kabeh wong sing ora kejawab telpon penting utawa mbengok, 'iPhone ora bakal muni!' ing wong sing ora duwe dosa, muga-muga artikel iki bisa ngatasi masalah iPhone sing bisu. Yen sampeyan duwe pitakon lanjutan utawa pengalaman liyane sing bakal dituduhake, kirim ing bagean komentar ing ngisor iki. Aku ngarep-arep ngrungokake sampeyan!

Kabeh sing paling apik,
David P.