Cara tuku mobil tanpa kredit

C Mo Comprar Un Carro Sin Cr Dito

Cara tuku mobil tanpa kredit

Kepiye cara tuku mobil tanpa kredit? . Yen sampeyan bubar wis imigrasi menyang Amerika Serikat, dadi mahasiswa, utawa ora nate njupuk wektu kanggo nggawe riwayat kredit , tuku mobil ora mokal.

Nanging, bisa uga butuh sawetara investigasi luwih lanjut kanggo mesthekake yen sampeyan entuk tawaran paling kasedhiya - sing, sayangé, isih larang banget tinimbang yen sampeyan duwe sejarah kredit sing mantep lan positif. Iki sampeyan kudu ngerti.

Kepiye Ora Duwe Kredit Mengaruhi Proses Tuku Mobil
Kajaba yen sampeyan duwe dhuwit kanggo tuku mobil langsung, sampeyan kudu utangan kanggo nyewa bagean utawa kabeh rega adol.

Nanging, yen sampeyan ora duwe riwayat kredit Sampeyan bisa angel ngyakinake sawetara wong sing menehi kredit kanggo menehi kredit. Iki amarga riwayat kredit wong, lan skor kredit sing makili, nuduhake manawa bisa mbayar tagihan kanthi tepat wektu.

Yen sampeyan ora duwe riwayat kredit, tukang kredit ora duwe informasi kepungkur kanggo mbantu dheweke nemtokake manawa sampeyan ora duwe utang sing tanggung jawab. Kanggo akeh wong sing menehi utang, risiko kasebut gedhe banget, lan bisa uga nolak lamaran sampeyan.

Nanging, ana sawetara tukang kredit otomatis sing duwe spesialisasi nggarap wong sing ora duwe kredit. Sanajan sampeyan bisa njaluk persetujuan kanggo utangan, sampeyan biasane bisa mbayar ragad kapentingan dhuwur utangan nganti sampeyan bisa nggawe riwayat kredit sing cukup kanggo mbiayai maneh utang ing mbesuk.

Sanajan sampeyan nduweni kualifikasi Sampeyan bisa uga diwatesi mung kanggo mobil bekas, utamane amarga mobil anyar biasane regane luwih akeh lan bisa uga ora nduweni kualifikasi kanggo utang sing cukup kanggo nggayuh rega adol.

Pungkasan, duwe kredit sing ora apik bisa menehi pengaruh negatif marang tarif asuransi mobil sampeyan. Ing umume negara bagian, perusahaan asuransi otomatis nggunakake apa sing diarani skor asuransi adhedhasar kredit kanggo mbantu nemtokake tarif sampeyan. Sanajan ora kudu nambah tarif dhewe, bisa uga amarga alasan liyane. Cara liya, sampeyan bisa uga bakal kelangan tabungan.

Cara tuku mobil tanpa kredit

Tuku mobil tanpa kredit . Yen sampeyan golek utangan mobil lan pengin ora digunaake, ana sawetara prekara sing bisa ditindakake. Ing ngisor iki sawetara opsi paling apik sing kasedhiya kanggo tuku mobil tanpa kredit.

Goleki panandha bebarengan

Yen sampeyan duwe anggota kulawarga utawa kanca sing duwe kapercayan lan gelem dilamar karo sampeyan, sampeyan bisa uga entuk kualifikasi kanggo utang mobil sanajan karo sawetara tukang kredit mobil tradisional sing bisa ngilangi.

Iku amarga sing ndaftar uga tanggung jawab mbayar utang kasebut. Dadi tukang kredit ngerti yen sampeyan ora mbayar, wong liya sing utangan luwih akeh mbayar utang kanggo nyegah kredit sampeyan rusak.

Goleki ing endi wae

Penting kanggo mbandhingake produk finansial apa wae, nanging luwih penting yen sampeyan duwe kredit sing ora dibayar. Ana sawetara wong sing menehi utang sing menehi tarif lan suku bunga sing gedhe banget, njupuk kauntungan saka wong sing pengin kredit lan ora ngerti kabeh pilihane.

Aja entuk tawaran utangan pisanan sing sampeyan tampa . Jelajahi opsi sampeyan kanthi tuntas kanggo nemokake utangan otomatis sing paling cocog karo kahanan finansial sampeyan saiki, ujare Sean Messier, analis industri kredit ing Credit Card Insider.

Kanthi mbandhingake macem-macem jinis utangan, sampeyan bakal luwih ngerti babagan istilah sing bisa ditampa lan apa sing ora. Situs web kaya Auto Credit Express ngidini sampeyan nyambung karo penyandang dana sing terkenal adhedhasar skor kredit, kanggo nyederhanakake proses riset.

Sawise sampeyan duwe sawetara tukang kredit, mbandhingake sing menehi syarat paling apik kanggo kahanan sampeyan.

Siji hal sing kudu digatekake nalika tuku mobil tanpa kredit yaiku dealer sing nawakake finansial ing omah. Tuku ing kene, mbayar ing kene dealer asring ora ngiklanake kir kredit utawa cenderung ora peduli karo sejarah kredit sampeyan.

Nanging, dealer iki cenderung ngisi suku bunga sing luwih akeh tinimbang sing menehi kredit sing ora apik, lan kasempatan kanggo pemulihan umume luwih dhuwur. Kajaba iku, bisa uga ora nglaporake pembayaran sampeyan menyang telung agensi pelapor kredit nasional, sing bisa mbantu sampeyan nggawe riwayat kredit lan entuk kualifikasi sing luwih apik ing mbesuk.

Ngirit kanthi pambayaran

Sawetara tukang kredit otomatis sing makarya karo wong sing ora duwe utang bisa uga kudu mbayar dhuwit sithik kanggo mbatesi risiko sing ditindakake. Nanging, yen sampeyan duwe wektu kanggo ngirit luwih akeh, sampeyan luwih bisa nyuda resiko kredit lan bisa uga nambah suku bunga.

Kajaba iku, kanthi luwih akeh dhuwit mbayar sampeyan, sithik sampeyan ora bakal bisa utang lan sithik sampeyan bakal mbayar suku bunga sajrone utang sampeyan.

Coba pembiayaan dealer

Sampeyan bisa uga wis ndeleng pariwara ing endi wae: ora duwe kredit, ora ana masalah. Dadi, yen sampeyan pembeli duwe kredit ala utawa meh ora bisa ditampilake, apa sampeyan bisa entuk utangan saka rata-rata dealer mobil jeneng merek? Sing biasane gumantung karo bakul.

Yen sampeyan urusan karo dealer sing misuwur lan duwe merek sing ana gandhengane karo dealer mobil gedhe, sampeyan bisa uga njaluk sawetara telpon menyang manajer keuangan lan njaluk sawetara rincian babagan utangan kasebut.

Nanging apa sampeyan bisa kerja bareng wong sing ora duwe kredit? Lan yen mangkono, apa sing dibutuhake saka sampeyan kanggo menehi utang iki? Sampeyan bisa uga riwayat kerja, utawa bisa uga dadi panandha, nanging yen sampeyan bisa menehi apa sing dijaluk, sampeyan bisa entuk kesepakatan sing apik. Dealer sing bener uga bisa nyewa sampeyan kanthi asuransi mobil sing apik.

Coba bank komunitas lan serikat kredit

Ing serikat kredit Utawa bank komunitas cilik bisa uga luwih entheng nalika menehi utangan nalika bank gedhe ora. Rahasia ing kene yaiku ngerti endi sing kudu digoleki. Contone, sampeyan bisa uga pengin golek utangan sing duwe program homebuyer pisanan. Iki pancen dirancang kanggo wong sing ora duwe kredit.

Amarga bakal ngerteni skor kredit sampeyan, dheweke bisa uga bakal kepincut karo faktor liyane: stabilitas kerja, mbayar bayaran, pembayaran utilitas saben wulan, lan kenapa sampeyan ora duwe kredit saiki. Yen bisa ditemokake, sampeyan bisa entuk utangan.

Pinjaman Pasar

Dina iki, sampeyan bisa nemokake pasar kanggo kabeh perkara, lan iki kalebu utangan. Ing kasus iki, sampeyan bakal bisa nggarap makelar, wong sing bakal nganalisa data finansial lan nyedhiyakake syarat kasebut menyang calon pendukung. Dheweke bakal milih arep menehi utang utawa ora, adhedhasar informasi sing wis ditampa saka maklar.

Pro lan kontra tuku mobil tanpa kredit

Kaya sing wis sampeyan ngerteni, bisa entuk mobil tanpa riwayat kredit. Nanging, sadurunge miwiti proses, kudu ngerti manfaate lan kekurangan nalika nindakake.

Pros

  • Kauntungan: bisa mbantu sampeyan nggawe kredit Sampeyan ora bisa nggawe kredit tanpa njupuk kredit, lan utangan mobil saka utangan sing nglaporake kegiatan akun menyang biro kredit bisa dadi wiwitan.
  • Kauntungan: Golek mobil nalika mbutuhake Yen sampeyan ora sabar ngenteni nggawe riwayat kredit kanthi cara liya, saiki ora entuk kredit mobil tanpa kridit bisa nyebabake mobil saiki.
  • Kauntungan: sampeyan bisa ngisi dhuwit mengko Entuk utang mobil tanpa kredit iku larang. Nanging nalika nggawe riwayat kredit sajrone setaun utawa rong taun ngarep, sampeyan bisa ndhaptar dhuwit maneh utang kaping pisanan, kanthi tingkat suku bunga sing luwih murah lan istilah umume sing luwih apik.

Kontra

  • Kerugian: larang regane Sanajan sampeyan ngindhari dealer Tuku ing kene, Mbayar ing kene, sampeyan bisa ngasilake suku bunga luwih saka 20% - soko sing dakdeleng nalika ngerjakake pembiayaan mobil. Gumantung saka regane mobil sampeyan lan sepira utang sampeyan, sampeyan bisa uga mbayar suku bunga kaya mobil sampeyan.
  • Kerugian: Sampeyan mbutuhake luwih akeh dhuwit kanggo mbayar dhuwit Sampeyan bakal angel golek utangan sing bakal menehi mobil kanggo sampeyan tanpa mbayar sithik. Kasunyatane, umume, dheweke mbutuhake pambayaran sing luwih murah tinimbang umume kanggo utangan. Nanging, ora ana aturan sing angel lan cepet, mula hubungi tukang kredit sadurunge ndhaptar tern.
  • Con: Risiko apus-apus lan tukang kredit predator Ana akeh scammer lan kreditur predator sing njupuk kauntungan saka wong sing yakin ora duwe pilihan liyane. Yen sampeyan dijaluk mbayar dhuwit sadurunge menyang dealer utawa istilah utangan katon ora pati jelas (ton biaya lan suku bunga 30% utawa luwih), iku umbul abang abang.

Coba enteni nganti sampeyan bisa nggawe riwayat kredit

Yen sampeyan ora duwe dukungan lan bisa ngenteni sawetara wektu sadurunge mbutuhake mobil, coba luangake wektu kanggo nggawe kredit lan nggawe kredit sing apik sadurunge ndhaptar utang mobil.

Salah sawijining cara kanggo nindakake iki yaiku kanthi nambah minangka pangguna resmi menyang akun kertu kredit anggota kulawarga utawa kanca. Yen akun duwe riwayat pambayaran sing apik lan saldo sing cukup sithik, sampeyan bisa entuk keuntungan kredit saka akun tanpa tanggung jawab mbayar saldo.

Cara liya yaiku mbukak akun kertu kredit sampeyan dhewe. Kertu kredit aman minangka pilihan khas kanggo wong sing ora duwe kredit. Kertu kasebut bisa digunakake kanthi cara sing padha karo kertu kredit biasa, nanging mbutuhake deposit keamanan awal, sing bisa bali sawise nduduhake panggunaan kertu kredit sing tanggung jawab utawa nalika nutup akun.

Yen sampeyan pengin ngindhari setoran, ana sawetara opsi sing ora aman sing ora apik banget, kayata Deserve Classic Mastercard lan kertu Petal Visa. Kertu kasebut dirancang khusus kanggo wong sing ora duwe sejarah kredit lan bisa mbantu sampeyan kredit kanthi nggunakake kanthi rutin lan mbayar tagihan tepat waktu saben wulan.

Terus riwayat pembayaran kanthi tepat wektu kanthi kabeh biaya, ujare Messier, amarga iki minangka siji faktor sing paling penting kanggo nemtokake skor kredit sampeyan.

Pungkasan, coba entuk utang bangunan kredit, sing bisa mbantu sampeyan nggawe riwayat kredit tanpa suku bunga sing gedhe.

Sawise nggawe kredit paling ora nem wulan, sampeyan bakal entuk skor kredit FICO, sing bisa nambah kasempatan entuk utangan mobil kanthi syarat sing layak. Sawise skor sampeyan 670 utawa luwih dhuwur , bakal dianggep apik, sing bakal mbukak luwih akeh pilihan sampeyan.

Apa sing kudu ditindakake yen ora sabar

Yen sampeyan ora duwe wektu kanggo nggarap riwayat kredit, coba entuk utangan mobil saiki saka kreditur sing terkenal lan fokusake nggawe kredit sajrone nem wulan nganti setaun. Sawise skor kredit sampeyan ana ing kisaran sing apik, sampeyan bisa ndhaptar utangan maneh, sing bisa ngirit akeh dhuwit yen duwe suku bunga sing luwih murah.

Nanging, nalika sampeyan blanja, coba coba rampung kanthi cepet.

Thanks kanggo kabijakan nglaporake kredit tartamtu, yen sampeyan ndhaptar pirang-pirang utangan otomatis ing wektu sing cendhak, mung investigasi sing ketat bakal dietung ing skor kredit sampeyan, ujare Messier.

Periode iki biasane suwene 14 dina, nanging kadhang luwih suwe.

kesimpulan

Entuk utang mobil tanpa kredit bisa uga dudu tugas sing gampang lan butuh wektu suwene. Nanging, kanthi sabar, sampeyan bisa uga entuk kesepakatan sing apik, sanajan sampeyan dudu warga negara AS. Sampeyan mung kudu golek utangan sing pas kanggo nulungi sampeyan.

Isinipun