Apa Aku Tuku iPhone Anyar SE 2? Mangkene Bebener!

Should I Buy New Iphone Se 2

Sampeyan kasengsem ing Apple sing anyar iPhone SE 2 (Gen kaping 2) lan sampeyan pengin sinau luwih lengkap babagan iki. Apple nyedhiyakake SE 2 minangka telpon anggaran kanthi rega wiwitan mung $ 399. Ing artikel iki, aku bakal mbantu sampeyan mutusake apa sampeyan kudu tuku iPhone SE 2 sing anyar !



iPhone SE 2 Spesifikasi

Sanajan rega murah, iPhone SE 2 duwe spesifikasi apik tenan! Ing ngisor iki, kita bakal ngrampungake sawetara fitur sing paling apik.



Tampilan lan Ukuran Layar

IPhone SE nduweni tampilan 4,7 inci, dadi iPhone paling cilik wiwit 8. Amarga produsen ponsel terus nambah ukuran layar, mula akeh wong sing ngiwa. Akeh pangguna seneng telpon sing luwih cilik amarga bisa ditahan lan dilebokake ing kanthong sampeyan.

Sanajan tampilan cilik, isih kualitas dhuwur banget. SE 2 nduweni tampilan Retina HD kanthi kerapatan 326 piksel saben inci.



Kamera

Kamera SE 2 ora bakal ngetokake sampeyan, luwih-luwih yen dibandhingake karo iPhone 11 Pro lan 11 Pro Max. Nduwe siji mburi, 12 MP kamera. Untunge, kamera iPhone SE 2 ndhukung mode Potret, zoom digital, deteksi wajah, lan liya-liyane. Sanajan kamera iki ora nyengsemake kaya smartphone modern liyane, luwih saka bisa njupuk foto sing apik!

Sampeyan bisa ngrekam video kanthi kualitas apik ing SE 2. Ndhukung rekaman video 1080p lan 4K, uga 720p Super Slo-Mo.

Telpon iki uga dilengkapi kamera ngarep 7 MP, sing cocog kanggo selfie lan nelpon video.



Urip Batere

IPhone SE 2 duwe batere 1.821 mAh, sing padha karo iPhone 8. iPhone 8 entuk udakara 21 jam nalika ngobrol, mula sampeyan bisa ngarepake kinerja sing padha saka SE 2. Nanging, amarga SE 2 duweni daya sing luwih kuat prosesor, sampeyan bisa uga bakal entuk luwih akeh baterei.

Beda karo iPhone SE asli, model Generasi 2 ndhukung ngisi daya nirkabel lan ngisi daya cepet! Nalika nggunakake pangisi daya cepet, sampeyan bisa ngisi ulang iPhone SE 2 nganti 50% mung telung puluh menit.

Prosesor

Salah sawijining bagean paling apik babagan iPhone SE 2 yaiku prosesor. Sanajan regane luwih murah tinimbang garis iPhone 11, prosesor bionik A13 sing padha. Iki minangka prosesor Apple paling kuat nganti saiki.

ID tutul

Beda karo model iPhone anyar liyane, iPhone SE 2 duwe tombol Ngarep sing ndhukung Touch ID. Face ID ora didhukung, nanging sampeyan bisa entuk kabeh fungsi sing padha karo Touch ID. ID Tutul ngidini sampeyan mbukak kunci iPhone, konfirmasi unduhan app, lan liya-liyane!

Apa Warna iPhone SE 2 Mlebu?

IPhone SE 2 ana telung warna: ireng, abang, lan putih. Varian abang minangka bagean saka baris PRODUK Apple (RED), lan asil saka garis iki diwenehake kanggo dhukungan amal coronavirus nganti 30 September .

Sampeyan uga bisa ndhukung amal coronavirus kanthi njupuk barang ing toko pita coronavirus . 100% bathi diwenehake kanggo amal sing nulungi wong-wong sing paling kena pengaruh COVID-19.

Apa iPhone SE 2 Waterproof?

Beda karo SE asli, model Generasi 2 duwe rating proteksi mlebu IP67. Iki tegese tahan banyu nalika dicelupake nganti siji meter ing banyu nganti telung puluh menit. SE 2 uga tahan lebu!

facebook iphone messenger messenger masalah

iPhone SE 2 Rega Miwiti

IPhone SE 2 luwih murah tinimbang smartphone anyar liyane. Model basa 64 GB diwiwiti mung $ 399. Varian 128 GB regane $ 449, lan varian 256 GB regane $ 549.

Kanggo mbandhingake, ing iPhone XR , IPhone 'anggaran' Apple liyane, diwiwiti saka $ 599. Ing iPhone 11 , sing duwe prosesor A13 sing padha, diwiwiti saka $ 699.

IPhone SE 2 ngidini sampeyan ngirit atusan dolar ing telpon anyar tanpa ngorbanake fungsionalitas banget.

Dadi, Apa Aku Tuku iPhone SE (Gen 2)?

Yen sampeyan wis nggunakake iPhone SE (1st Gen) wiwit awal 2016, saiki dadi wektu sing paling apik kanggo nganyari. SE 2 anyar nduweni papan panyimpenan liyane, umur batere sing luwih apik, lan prosesor sing luwih kuat. Siji prabédan cilik yaiku iPhone SE Generasi kaping 2 ora duwe jack headphone. Nanging, tuku sampeyan kalebu sepasang headphone sing nyambung menyang port Lightning.

IPhone SE uga minangka pilihan sing apik kanggo wong sing pengin nganyari tanpa ngobong bolongan ing dhompet. Telpon iki atusan dolar luwih murah tinimbang rilis Apple 2019, lan bisa uga udakara udakara ewu dolar luwih murah tinimbang iPhone anyar sing bakal dirilis wulan September 2020.

Pre-Order iPhone SE

Sampeyan bisa preorder iPhone SE 2 saka Apple tanggal 17 April. iPhone iki bakal kasedhiya wiwit tanggal 24 April. Disaranake ngenteni nganti 24 April kanggo ndeleng manawa sampeyan bisa entuk transaksi utawa diskon sing luwih apik saka operator nirkabel. Operator asring duwe tawaran promosi nalika telpon unggulan anyar dirilis.

Priksa UpPhone kanggo nemokake tawaran paling apik ing iPhone SE 2 !

Apa Sampeyan siyap Nganyari?

Muga-muga artikel iki mbantu sampeyan mutusake apa iPhone SE 2 utawa ora minangka pilihan sing cocog kanggo sampeyan. Priksa manawa nuduhake artikel iki ing media sosial supaya kanca lan kulawarga ngerti babagan iPhone anyar Apple! Ninggalake pitakon babagan iPhone Generation kaping 2 ing bagean komentar ing ngisor iki.